*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (18)*
Raspunsuri - Pagina 7
Z_IULIA spune:
Fetelor nu stiu cum aveti timp sa scrieti asa mult, sincer va invidiez. Eu am ramas in urma cu capitole bune si nu stiu daca voi putea recupera. Ma simt tare obosita. Eu am iesit din casa(curte) doar la examene si atunci pe fuga! Am reusit sa captez si o raceala, bebelina e infundata si ea pe nas... Duminica pe 15 avem botezul iar eu ma simt deja epuizata, probabil din cauza stresului ca nu am timp sa ma ocup de toate. Baiatul meu pe care m-am chinuit atat sa-l pregatesc pentru sosirea surioarei da mereu semne de gelozie,dupa mine neintemeiate, dar stiu eu ce o fi in capul lui!
Gata cu vaitatu...
Gynie si Bebyzapi va pup si felicitari pentru curajul vostru! Multa sanatate lui Stefanut si lui Rafael.
Simteam nevoia sa intru pe forum sa ma relaxez dar deja sunt chemata la apel! Sper sa-mi fac timp sa intru sa mai citesc macar...
Va pup pe toate si sper sa nu ne uitati... eu sigur nu va uit!
Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)
babyzapi spune:
Z_Iulia Multa sanatate si tie si bebelinei, sper sa-i treaca repede nasucul. Cum e cu examenele, le-ai luat pe toate?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
Amalia spune:
Hop si noi de la controlul de 3 luni. Stam super : 6.600g si 64 cm, adica 800 g si 4 cm de la 2 luni incoace. E sanatos, dezvoltat frumos, a fost vesel si cuminte la control (mai ales ca de data asta nu l-a intepat nimeni )
Dupa supoziorul de aseara, de la 5:30 dimineata isi scoate parleala...deja a facut de 5 ori pana acum...cate un scaun pentru fiecare zi de pauza, cred .
Am fost si afara la soare si am stat 2 ore si jumatate. David e foarte incantat sa-l plimbe si el cu caruciorul. Astazi, fiind asa frumos, i-au iesit si lui mai multi copilasi afara si a avut prieteni de joaca, asa ca a fost tare fericit. Imi e tare drag de el, se poarta foarte frumos cu Luca, se ofera sa ma ajute cand vede ca nu pot face anumite lucruri cu el in brate, il dragaleste cum ma vede pe mine ca fac, se simte ca-l iubeste. Pana acum sunt multumita, nu a dat nici un semn de gelozie. Mai nou, de cand il vede ca incepe sa reactioneze la diverse zornaitoare, ii aduce si mutzunei de la el..si a tinut minte ca nu vreau sa-i aduca unii care sa lase par..sau jucarii care se pot desface in bucatele! Speram sa-l tina!
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
lauramiron spune:
uuufff...am reusit si eu sa intru. sunt cu bebe in brate, am intrat sa-i spun La multi ani domnisoarei Laura de Alra!!! E o varsta superba 3 ani, eu o gust din plin cu creatza mea. Sa fie sanatoasa si sa se iubeasca si sa se inteleaga cu Nicole
Revin mai tarziu...
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
Amalia spune:
Dandusa ma bucur ca sunteti bine!
Eli sa folositi sanatosi carutul!
Ginye va astepta un drum mai lung, dar cu asa und ebut, toate va vor merge bine! Sa fiti sanatosi cu totii! Te admir din suflet si esti un exemplu pentru mine!
Z_Iulia multa sanatate! In ce fel se manifesta gelozia lui Claudiu?
Oceanborn ma bucur mult sa te vad! Ma bucur ca micutul Thomas este bine si creste frumos!
Babyzapi ce dulce l-ai prins in poza pe Raphael! Foarte bine se impinge in coate!
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alra ginye, suna tare complex. o sa treceti prin multe. va tinem pumnii. important e ca se poate rezolva. nu pot decat sa te incurajez in privinta aparatului dentar ca foarte multi copii poarta asa ceva, ortodontia a avansat mult fata de acum 30 de ani cand am fost eu prima data la control si relativ la logoped - eu am invatat sa vorbesc foarte corect cu aparat de plastic in gura, despicat in 2 bucati pe cerul gurii. nici nu te prindeai ca il am. asta in conditiile in care la inceput sasaiam groaznic. deci cred ca va vorbi corect fara prea mari eforturi. ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Intr-adevar este un proces foarte complex, dar nu pot decat sa sper ca totul va fi bine. Multumesc pt incurajari!
Sa-ti traiasca fata!
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
citat din mesajul lui Amalia Hop si noi de la controlul de 3 luni. Stam super : 6.600g si 64 cm, adica 800 g si 4 cm de la 2 luni incoace. E sanatos, dezvoltat frumos, a fost vesel si cuminte la control (mai ales ca de data asta nu l-a intepat nimeni ) Dupa supoziorul de aseara, de la 5:30 dimineata isi scoate parleala...deja a facut de 5 ori pana acum...cate un scaun pentru fiecare zi de pauza, cred . Am fost si afara la soare si am stat 2 ore si jumatate. David e foarte incantat sa-l plimbe si el cu caruciorul. Astazi, fiind asa frumos, i-au iesit si lui mai multi copilasi afara si a avut prieteni de joaca, asa ca a fost tare fericit. Imi e tare drag de el, se poarta foarte frumos cu Luca, se ofera sa ma ajute cand vede ca nu pot face anumite lucruri cu el in brate, il dragaleste cum ma vede pe mine ca fac, se simte ca-l iubeste. Pana acum sunt multumita, nu a dat nici un semn de gelozie. Mai nou, de cand il vede ca incepe sa reactioneze la diverse zornaitoare, ii aduce si mutzunei de la el..si a tinut minte ca nu vreau sa-i aduca unii care sa lase par..sau jucarii care se pot desface in bucatele! Speram sa-l tina! pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:) Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1 si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Sa o tina tot asa! De Luca ce sa-ti spun: e un dulce! Ma topesc toata cand aud de asa relatie intre fratiori!
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
citat din mesajul lui Amalia Ginye va astepta un drum mai lung, dar cu asa und ebut, toate va vor merge bine! Sa fiti sanatosi cu totii! Te admir din suflet si esti un exemplu pentru mine! pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:) Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1 si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Daca ati stii cat de mult inseamna pentru mine aceste mesaje! De cate ori le citesc imi dau lacrimile, dar sunt si din ce in ce mai optimista. Ma gandesc ca puiul meu va fi un copil absolut normal si va avea un viitor frumos .
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
citat din mesajul lui Z_IULIA Fetelor nu stiu cum aveti timp sa scrieti asa mult, sincer va invidiez. Eu am ramas in urma cu capitole bune si nu stiu daca voi putea recupera. Ma simt tare obosita. Eu am iesit din casa(curte) doar la examene si atunci pe fuga! Am reusit sa captez si o raceala, bebelina e infundata si ea pe nas... Duminica pe 15 avem botezul iar eu ma simt deja epuizata, probabil din cauza stresului ca nu am timp sa ma ocup de toate. Baiatul meu pe care m-am chinuit atat sa-l pregatesc pentru sosirea surioarei da mereu semne de gelozie,dupa mine neintemeiate, dar stiu eu ce o fi in capul lui! Gata cu vaitatu... Gynie si Bebyzapi va pup si felicitari pentru curajul vostru! Multa sanatate lui Stefanut si lui Rafael. Simteam nevoia sa intru pe forum sa ma relaxez dar deja sunt chemata la apel! Sper sa-mi fac timp sa intru sa mai citesc macar... Va pup pe toate si sper sa nu ne uitati... eu sigur nu va uit! Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008) |
Multa, multa sanatate!
Stefanut
Povestea nasterii
lauramiron spune:
Amalia, asta l-am luat pana la urma si sunt foarte multumita. si-i place bebelinei. Seamana cu cel al Dianei21 si al Alrei.
http://good-times.webshots.com/photo/2625779900104281140eJIBGa
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo