*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (18)*
Raspunsuri - Pagina 6
dandusa spune:
o am pe mama de vreo saptamana la noi si sa mor daca mai am timp de ceva...nush cum se poate da' se poate.ma gandeam ca voi fi mai libera,da-i taman invers
azi am fost la dr. cu Raducu.a luat 300 g in a 3-a luna.dr zice ca-bine ca a luatzic si eu ca ea si nu ma mai stresez.urmarim,studiem si mai vedem.are 6500g si 65cm.mananca,doarme cat doarme un bb mic,se joaca deci ok.cu buricul aveam si eu un stres,pt ca era rosu si avea o cojita pe acolo.ea zice ca nu supureaza,doar ca nu prea vad sensul cojitei in conditiile in care il spal zilnic.
Alra,Eli,imi puteti arata o poza cu buric care supureaza?
Gynie,
ma bucur muuult ca santeti bine.ati trecut de primul hop.sant alaturi de voiStefanut este tare dulce
Babyzapi,
oauuu ce poza frumoasa.daca eu ma bucur pt fatua curata dar tu...deci Elidel-ul a fost cel care l-a ajutat,nu?
Otilia,
saptamana viitoare s-ar putea sa venim la Buc.,ati avea timp de noi?
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
malinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Darling_ Malinas eu am tras patutul lui bb langa patul meu, lipit practic de pat. Patutul e din lemn, am renuntat la unul din cei 4 pereti ai patutului (partea care oricum era mobila, nu stiu exact cum sa explic) si am lasat salteluta la nivelul paului meu. In felul acesta doar intind o mana si il pot atinge, il iau in brate f usor sa-i dau san, il pot schimba usor si il simt mereu. Daca vrei iti pun o poza sa vezi cum. |
Am citit si zilele trecute despre felul in care ati asezat voi patutul, din pacate eu nu pot sa fac la fel. Spatiul nu-mi permite sa montez patutul de lemn, care are o laterala detasabila, prin urmare folosim patutul de calatorie Graco care nu are aceasta optiune. Imi lipsesc 10 cm ca sa pot monta patutul de lemn in camera cu noi.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
lorellay spune:
Ginye sincer te admir...ca si pe Babyzapi pentru taria cu care rezolvati problemele.Ma bucur tare pentru Stefanut ca e bine si pentru Raphael ca nu se mai chinuie cu bubitele.
Lauramiron La Multe Lunite pentru Sara...sa creasca mare si frumoasa, sanatoasa, cuminte....
Malinas si Diana doarme DOAR pe burta, am incercat asa cand avea colici si acum numai asa doarme.Si doarme toata noaptea...cu treziri la 1 noaptea si dim la 7.
Diana mea se tot chinuie cu iritatia la pasa...nu stiu cu ce sa o mai dau.....
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
lorellay spune:
Malinas sa inteleg ca nu dormiti cu bebe in camera?EU ma tot gandesc de la cate luni sa o trec in alta camera...
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
leeloo5979 spune:
Na'ca am ajuns si eu intr-un final sa scriu...calc stricat, apoi net picat, apoi nu mergea situ...si uite asa. Am reusit si performanta sa ajung la preot sa imi citeasca molifta. Se uita la fi-miu si zice: "Molifta de 40 de zile?!? " Ii confirm si ii zic ca e o poveste lunga si la 5 trebuie sa inceapa slujba si nu are timp sa ma asculte pe mine. "Dar cat are???" Eu tampa...de colo "Cine??? Aaaaaaah copilu'...aproape 4 luni..." Nu mai zice nimic, zambeste ingaduitor, ma intreaba de numele meu si al copilului...si sa ii dea Dzeu si Maica Domnului sanatate si putere de munca pentru faptul ca nu m-a pus in genunchi, ma gandeam cu maaaare groaza la momentul asta, imi arata un scaun unde sa ma asez (ar fi fost cam greu in genunchi, eram in cizme, si pe Damian l-ar fi apucat toate damblalele daca il tineam culcat in brate). Si a citit nenea popa si ne-a dat binecuvantarea, iar la sfarsit alta chestie vesela...eu nu stiam cum sa il tin pe Damian sa nu planga, el astepta "plata" si atunci ma intreaba "este primul copil?" zic da da grabit si indes mana in blugi dupa bani, zambeste cand ii pun in buzunar si ma ureaza de bine.
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
malinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorellay Malinas sa inteleg ca nu dormiti cu bebe in camera?EU ma tot gandesc de la cate luni sa o trec in alta camera... |
Ba da, dormim cu el in camera.Tocmai asta e problema, ca patutul de lemn nu incape in camera si atunci il folosim, momentan, pe ala pliant.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
babyzapi spune:
Darling sta la curte asa ca am iesit numai in gradina , afara cald si frumos si nu-mi fac griji de o raceala. Daca mi se intampla sa racesc, e cazul numai vara.
Andy hai k are falcute bebe Andrei
Dandusa chiar ma gandeam la tine si ma pregateam sa-ti fac o strigare . Pana sa gasesc sa cumpar Elidel am folosit Elocom si pastile prednison plus inlaturat saltaluta de la pat, deci cam astea au fost cele care au facut o mare parte din refacere. Si cum esti si mai ocupata cu mami tau acolo?
Lorellay si Mamiseli are aceeasi problema, nu stiu daca deja s-a rezolvat. Noi folosim de la Avene crema Pediatril pour change si e foarte buna. Si este ea mai scumpa dar are o consistenta asa laptoasa incat e de ajuns sa pui doar putin putin pe deget si pe pielea lui bebe acopera o suprafata mare.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
mamiseli_11 spune:
Pt iritatia de scutec a Mirunei am dat-o u glicerina cu stamicin si surpriza: a mers! I-a trecut. O monitorizez zilele astea sa vad daca e definitiv rezultatul sau incepe iar iritatia.
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
ginye55 spune:
Andy Dandusa Lorellay
Leeloo ce sa-ti spun si preotii sunt oameni!
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
alra spune:
ginye, suna tare complex. o sa treceti prin multe. va tinem pumnii. important e ca se poate rezolva.
nu pot decat sa te incurajez in privinta aparatului dentar ca foarte multi copii poarta asa ceva, ortodontia a avansat mult fata de acum 30 de ani cand am fost eu prima data la control si relativ la logoped - eu am invatat sa vorbesc foarte corect cu aparat de plastic in gura, despicat in 2 bucati pe cerul gurii. nici nu te prindeai ca il am. asta in conditiile in care la inceput sasaiam groaznic. deci cred ca va vorbi corect fara prea mari eforturi.
dandusa, buricul care supura era al laurei de acum 3 ani
mersi mult de urari pentru zgatia mare! i-au facut petrecere frumoasa la scoala si a facut educatoarea poze. i-au pus o coroana pe cap si weekendul asta avem onoarea sa avem grija acasa de mascota clasei, o papusa pe care trebuie sa o tratam ca pe copilul nostru, sa ii dam sa manance, sa ii facem baie si sa il punem la culcare in haine adecvate. in momentul asta zace in fundu gol pe canapea si in ligheanul in care a facut "baie" a colectionat fimea la gramada tot ce a gasit la indemana, inclusiv telecomenzile
PROMIT SOLEM CA PUN POZE SAPTAMANA VIITOARE!
pupici! fi-mea taie niste chestii cu foarfeca!!!
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania