*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (18)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

niste informatii legate de inaltime, greutate la copilul sugar sper sa va fie de folos
http://www.noi3.ro/copilul-pana-la-1-an/parametrii-cresterii-si-dezvoltarii-copilului-sugar/

Multumim, scurt si la obiect, am pus linkul pe prima pagina.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

sarumana sarumana! vine baba tare din urma, da

ginye, am vazut poza cu stefanut. in curand nu o sa se mai observe mai nimica, stiu de la o prietena cu un copil cu probleme mari care a vazut multi copii operati de buza de iepure cat a stat cu baiatu in spital in Leuven. dar nu inteleg operatia urmatoare pentru ce mai e, ziceai ca au reparat si palatinul acuma. eu credeam ca e una pentru buza si cealalta pentru palatin. aaa, inca ceva - vor fi probleme ulterioare cu dintii? cand eram eu mica am purtat aparat si era un baiat cu buza de iepure (nimic la buza insa) care facea si el tratament ortodontic. nu stiu daca fusese sau nu operat.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Operatia de acum a fost la buza si gingia si i-au inchis nara care comunica cu cerul gurii sa nu-i mai vina laptic pe nasuc. A doua operatie pp refacerea palatinului. Din pacate, da, vor fi probleme cu dintisorii. va tb sa poarte aparat dentar, va avea nevoie de implant dentar, i se va pune os in gingie(unde a fost despicata lipseste os, automat nu va creste dinte si se ajunge la implant dentar) si va avea nevoie se de logoped de la 3-4 ani pt ca vorbirea ii va fi afectata. Pana va intra la scoala toate aceste probleme vor fi rezolvate.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Alra LA MULTI ANI LAUREI ...3 anisori, ce frumooos. Sa creasca mare mare si frumoasa si sanatoasa si norocoasa si sa va aduca numai bucurii. Petrecere frumoasa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Azi bebe a mea are 2 luni, asa ca i-am facut cadou un scaun-balansoar. E tare dragut, si abia astept sa se trezeasca sa-l probam sa vedem daca-i place.

LA MULTI ANI! sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa si voi sa va bucurati de ea si surioara ei!

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Citat:

fuseram la pediatrie: 4200! a luat 300 in ultima saptamana! pazea ca se ingrasa baba! (de fapt va zisesem ca are falcute numa bune de muscat)
in rest de bine, e apta de vaccin in 10 zile, zgomotul de la inima inca se aude, mai ne vedem cu cardioloaga intr-o luna si un pic.

Supeeer! Ma bucur sa aud ca e bine!

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

mey fetelor dar pe unde sunteti? Ati fugit afara? am fost si noi dar m-am plictisit dupa o jumate de ora...deh singura cu bebe de nebuna asa...nu-mi place.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:

lauramiron felicitari! si noi sarbatorim azi pe a mare, face magistrala varsta de 3 ani. la scoala pusesera ghirlande si decorasera clasa pentru madam si am dus 3 prajituri mari si lumanari sa sufle. o sa fie in centrul atentie, nu ca nu i-ar place

LA MULTI ANI, LAura! Sa cresti mare si frumoasa si cuminte si mami sa se bucure de tine si de surioara ta!

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Iza cum ai iesit afara cu uleiul de masline pe par?

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Malinas, bebe a mea doarme foarte bine toata noaptea pe burtica, daca o pun pe spate se trezeste din ora-n ora, da din manute, se sperie etc De ce nu incerci sa vezi daca-i place lui David? Parca nu erai de acord cu dormitul pe burtica (sau poate te confund), dar merita sa incerci si sa-l supraveghezi la inceput

nu am incercat niciodata sa vad daca ii place.il pun pe burta doar cand e treaz si atunci e cu capul doar pe sus.O sa incerc sa vad daca ii place sa doarma asa.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

OLivia, Amalia, Otilia: Multumesc pt. urarile pt. mami meu.

Babyzapi: Arata mult mai bine Raphaelul. sa treaca de tot.

Gynie: Ce pui frumos cu ochisori mari si expresivi ai...

Alra: Go baba, go baba, go baba!! Da' pune si tu o poza sa vedem falcutzele...

Uite, pun si eu o poza cu galusca mea intr-una din pozitiile de ragait:

http://good-times.webshots.com/photo/2206609600104281140dweSjO

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput