*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (18)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli plimbare placuta!

Lauramiron

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alra foarte frumos a recuperat! Tot inainte si cu multa sanatate!

Citat:
citat din mesajul lui alra

fuseram la pediatrie: 4200! a luat 300 in ultima saptamana! pazea ca se ingrasa baba! (de fapt va zisesem ca are falcute numa bune de muscat)
in rest de bine, e apta de vaccin in 10 zile, zgomotul de la inima inca se aude, mai ne vedem cu cardioloaga intr-o luna si un pic.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Laura sa-ti traiasca bebelina si la multe lunite!
Pune repede colea o pozica cu balansoarul sa vedem si noi!

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Azi bebe a mea are 2 luni, asa ca i-am facut cadou un scaun-balansoar. E tare dragut, si abia astept sa se trezeasca sa-l probam sa vedem daca-i place.

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

niste informatii legate de inaltime, greutate la copilul sugar sper sa va fie de folos
http://www.noi3.ro/copilul-pana-la-1-an/parametrii-cresterii-si-dezvoltarii-copilului-sugar/

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Malinas eu am tras patutul lui bb langa patul meu, lipit practic de pat. Patutul e din lemn, am renuntat la unul din cei 4 pereti ai patutului (partea care oricum era mobila, nu stiu exact cum sa explic) si am lasat salteluta la nivelul paului meu. In felul acesta doar intind o mana si il pot atinge, il iau in brate f usor sa-i dau san, il pot schimba usor si il simt mereu. Daca vrei iti pun o poza sa vezi cum.

LauraMiron La Multi Ani pentru cele 2 lunite ale Ecaterinei . Distractie placuta in scaunelul-balansoar, sper sa-i placa.

Vad ca acasa e o vreme superba, aici niiinge niiinge si iar niiinge. E deja prea mult. E cald si zapada se topeste si e o aparaie peste tot de nu stii cu ce sa te mai incalti. Cam deprimant

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

sarumana sarumana! vine baba tare din urma, da

ginye, am vazut poza cu stefanut. in curand nu o sa se mai observe mai nimica, stiu de la o prietena cu un copil cu probleme mari care a vazut multi copii operati de buza de iepure cat a stat cu baiatu in spital in Leuven. dar nu inteleg operatia urmatoare pentru ce mai e, ziceai ca au reparat si palatinul acuma. eu credeam ca e una pentru buza si cealalta pentru palatin. aaa, inca ceva - vor fi probleme ulterioare cu dintii? cand eram eu mica am purtat aparat si era un baiat cu buza de iepure (nimic la buza insa) care facea si el tratament ortodontic. nu stiu daca fusese sau nu operat.

babyzapi, am vazut si poza cu strumfila. ce diferenta! tin pumnii sa fi gasit cauza si sa nu fie bine doar temporar din tratament.

lauramiron felicitari! si noi sarbatorim azi pe a mare, face magistrala varsta de 3 ani. la scoala pusesera ghirlande si decorasera clasa pentru madam si am dus 3 prajituri mari si lumanari sa sufle. o sa fie in centrul atentie, nu ca nu i-ar place

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Zanica a papat la 11.20, a iesit tati cu ea la plimbare la 13.10 si acum doarme pe terasa din fata casei in landou . E asa d efrumos afara ca nu-mi vine sa o mai bag in casa. si ea era incantata de cata lumina intra in camera.

Aseara a descoperit oglinda mare. A intins degetul sa atinga bebele din oglinda . Era asa scumpa...se uita mirata si atingea timid doar cu un deget si apoi isi retragea manuta. Azi s-a jucat pt prima data cu jucariile atarnate. Era fericita ca le poate lovi. Le lovea si cd vedea ca ele se misca, chiuia de fericire. Iti venea sa o mananci.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Laura de Alra

Darling, super ideea cu patutul asa, asa doarme langa tine si totusi in patutul lui

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alra, sa-ti traiasca prinesa! Laura!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Dupa o ora de gangureala si holbat in transa la jucarelele de pe baby gym doarme dus. Am mancat si eu ceva rapid si acum ar tr sa fac o mica curatenie. Tr sa bag si o masina de spalat, mama o sa faca mancare. Daca era frumos afara am fi iesit la o plimbarica, dar asa ne facem de lucru prin casa.

Alra felicitari pentru babuta cea falcoasa si La Multi Ani Laurei. Asa tratament de ziua ei mai zic si eu, normal ca e incantata.

Babyzapi buna idee cu uleiul de masline, cred ca voi efectua si eu o masca numai ca nu am vit A.

Eliza plimbare placuta cu carutul cel nou.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK

Mergi la inceput