*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (18)*
Raspunsuri - Pagina 3
Ramo2007 spune:
A luat soata marturiile si in drum spre restaurant a trecut pe acasa...sunt superbe, lumanari parfumate in forma de ingerasi care canta la vioara, harpa, acordeon si inca ceva...sunt fetite si au rochite albe cu model roz, aripioare aurii si ochii albastri ca ai bubulinei.M-am stresat eu ca raman fara marturii dar acum sunt mandra de mine
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
criss703 spune:
Nu stiu ce efect are la voi Baby Gym-ul dar noi suntem tare incantati de el .Azi dimineata ne-am jucat destul de mult dupa care am cazut lati (a se intelege a adormi instant ) .
Am ridicat si eu bani de prima de nou nascut (m-au sunat de la primarie sa ii ridic ) , bani de trusou inca nu au venit .
Of de ieri mi-a venit si ciclu , nu ma asteptam asa repede (la 12 saptamani)in cazul in care alaptez ,nici nu am avut semne prevestitoare (de fapt nici inainte nu prea stiam cand imi venea ciclu , nu aveam dureri ..nu ca ar fi un lucru rau ).Are o culoare cam inchisa maronie , asa e si la voi ?? Deci de acum cam gata cu protectia oferita de alaptare (nu ca m-as fi bazat numai pe ea si inainte)
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii
babyzapi spune:
Am facut baie si mi-am dat cu ulei de masline in par combinat cu vit A si ulei de ricin si stau asa pana diseara cand ma spal din nou. Arat ca muma padurii S-a sperit si fi-miu cand m-a vazzut, m-a recunoscut abia cand am vb cu el . Azi am fost iar in oras si am reusit sa-mi depun actele ca sa-mi scot intabularea casei si am fost sunata si sa ma duc luni sa-mi iau banii de pe trusou, tocmai bine atunci o sa iau si anexa 4 ca tre sa-mi fac dosarul pt CIC.
Fliturasha cum a iesit ciorbita de pui?
Oceanborn tin pumnii sa fie bine cu inimioara pe 14 cand faceti eco. Si bebicu are suflu sistolic de gradul 2 si la 6 luni o sa mai facem inca o eco sa vedem daca s-a inchis
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
lauramiron spune:
Nu prea am tinut pasul cu voi saptamana asta, a avut Rebeca vacanta de la gradi si le-am avut pe amandoua pe cap non-stop
Babyzapi, ma bucur tare mult ca Raphael e mai bine, pupam dulce baietel care se ridica de pe burtica
Gynie, tare dulce Stefanut, lasa ca scapa el si de atele, trebuie sa-i fie greu sa nu-si poata misca manutele, mititelul
Malinas, bebe a mea doarme foarte bine toata noaptea pe burtica, daca o pun pe spate se trezeste din ora-n ora, da din manute, se sperie etc De ce nu incerci sa vezi daca-i place lui David? Parca nu erai de acord cu dormitul pe burtica (sau poate te confund), dar merita sa incerci si sa-l supraveghezi la inceput
Amalia, la noi functioneaza ceaiul de musetel, dar nici supozitoarele nu-s bau-bau daca nu abuzezi de ele. Iar daca consistenta scaunului e ok, atunci nu-i bai ca nu face decat la cateva zile, mai ales daca nu pare deranjat de situatie.
Azi bebe a mea are 2 luni, asa ca i-am facut cadou un scaun-balansoar. E tare dragut, si abia astept sa se trezeasca sa-l probam sa vedem daca-i place.
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
Olivia26 spune:
Flory , Criss
Hai Mariuca! Nastere usoara!
Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Povestea nasterii
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
alra spune:
fuseram la pediatrie: 4200! a luat 300 in ultima saptamana! pazea ca se ingrasa baba! (de fapt va zisesem ca are falcute numa bune de muscat)
in rest de bine, e apta de vaccin in 10 zile, zgomotul de la inima inca se aude, mai ne vedem cu cardioloaga intr-o luna si un pic.
eli, si laurei i-a supurat mult buricul pana am scapat din greseala mai multa eozina pe el si atunci i-a trecut. vezi poate gasesti eozina, eu o tot laud - e f buna si pt iritatiile de la poponeata.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
babyzapi spune:
Eliza ma bucur ca sunteti mai bine amandoi. Sa va plimbati si sa folositi caruciorul cu placere.
Ramo multa bafta la gine, si sper sa nu vina rusii, ca sa se lase cu impiedicaturi
Maria_k [majoreta
Tin pumnii iubita sa ai o nastere usoara si o intalnire memorabila cu bebelina
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Lauramiron La multe lunite pt bebelina Ecaterina
Alra oooooo...vad ca veniti aprig din urma cu kg bravooo. Felicitari si tot asa !
Ramo ce bine ca esti fericita cu modelul marturiilor.
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
Olivia26 spune:
Laura, la cat mai multe lunite printesei
Alra, recupereaza rapid babutza ta.
Eli, sa folositi sanatosi carutul.
Ramo, bafta la
Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Povestea nasterii
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alra fuseram la pediatrie: 4200! a luat 300 in ultima saptamana! pazea ca se ingrasa baba! (de fapt va zisesem ca are falcute numa bune de muscat) in rest de bine, e apta de vaccin in 10 zile, zgomotul de la inima inca se aude, mai ne vedem cu cardioloaga intr-o luna si un pic. ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Tot inainte cu kg!
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii