*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (18)*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Voua va merge messul? mie nu!, acum ca doarme piticul ...asta ce treaba mai e?!
Thomas se bucura foarte tare cand vede copii, isi arata gingia stirba si scoate cate un sunet de bucurie , oare pt ca pana acum a cunoscut doar un singur baietel si restul fetite?

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
iza ma bucur ca bb e mai bine..vazut poze cu bb sus susuuus
noi suntem mai bine si eu si bb..ptiu sa nu ne deochem...lui bb nu ii mai curge buricul, iar mi-e mi sa mai dus din roseata ..durerea inca persista dar nu ca ieri....ce e bine e faptul ca, cantitativ laptele nu sa redus....am luat carut ieri din kaufland nu e cine stie ce, dar na decat deloc....si evident aseara l-am probat doarme bb nu are treaba..acuma fug sa ne imbracam sa dam o tura pe centru

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

vesti legate de maria_k ....go go go
citat din mesajul lui Maria_K

tufetele, am fost si la doctor....asa ca raportez: col scurtat, placenta gr 2/3, lichid putin, capul fetei jos de tot (nu se mai putea masura deloc), gagica peste 3 kg, pierdut din dop. saptamana asta, maxim sapt viitoare (al carei sfarsit nu-l prindem cica) vine printesa
ma fac pe mine de frica (nu dati cu pietre)
seara asta am avut 3 contractii dureroase dar vad ca am scapat cu atat, in schimb nedureroase, cu gramada. ma inteapa colul

si de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Flory pai se antreneaza dom'le sa faca fata atator gagici Oricum, Brianna ramane prima iubire dar tre sa-l parasc ca mai flirteaza asa din cand in cand si cu alte ...ce sa faca si el daca sunt atatea tentatii in jur

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Las' ca-i bine....ne place gagicu'...macho ..cu experientza...si atlet.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

http://community.webshots.com/user/flowers1978

Mergi la inceput

nah ca furai si eu din alta parte
articol de ultima ora:

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) a definit, printr-un ordin emis miercuri, veniturile care se iau in considerare la stabilirea cuantumului indemnizatiei pentru cresterea copilului.

Prin Ordinul nr. 68, emis miercuri, 4 februarie 2009, MMFPS a aprobat instructiunile de aplicare a unor prevederi din Normele metodologice de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului.

Ordinul nr. 68/2009 nu a fost publicat, inca, in Monitorul Oficial, ci doar pe site-ul ministerului (www.mmuncii.ro).

Trebuie mentionat ca, de la 1 ianuarie 2009, indemnizatie lunara pentru cresterea copilului este in cuantum de 600 lei sau, optional, in cuantum de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni, dar nu mai mult de 4.000 lei

Conform instructiunilor aprobate prin Ordinul nr. 68/2009, in sensul prevederilor din normele metodologice de aplicare a OUG nr. 148/2005, veniturile care se iau in considerare la stabilirea cuantumului indemnizatiei pentru cresterea copilului reprezinta, dupa caz:
a) pentru veniturile din salarii:
- la locul unde se afla functia de baza : suma incasata de persoana indreptatita, rezultata dupa aplicarea cotei de 16% asupra bazei de calcul a impozitului determinata ca diferenta intre venitul net din salarii, calculat prin deducerea din venitul brut a contributiilor obligatorii aferente unei luni si deducerea personala acordata pentru luna respectiva; contributiile la fondurile de pensii facultative; cotizatia sindicala platita in luna respectiva.
- pentru veniturile obtinute in celelalte cazuri: suma incasata de persoana indreptatita, rezultata dupa aplicarea cotei de 16% asupra bazei de calcul determinate ca diferenta intre venitul brut si contributiile obligatorii pe fiecare loc de realizare a acestora.
b) suma incasata de persoana indreptatita, calculata potrivit legii de catre platitorul acesteia, pentru perioadele asimilate prevazute la art.4 alin.(7) din normele metodologice;
c) suma incasata de persoana indreptatita care realizeaza venituri profesionale supuse impozitului pe venit, dar care, potrivit legii, sunt scutite de plata acestuia sau sunt considerate neimpozabile;
d) suma rezultata dupa aplicarea cotei de impozitare asupra venitului net din activitati independente determinat in conditiile legii;
e) suma rezultata dupa aplicarea cotei de impozitare asupra venitului net din activitati agricole determinat in conditiile legii.

Instructiunile prevad, de asemenea, ca, pentru persoanele care realizeaza venituri profesionale din salarii, venitul brut reprezinta salariul de baza, indemnizatii, sporuri, prime, orice alte sume sau avantaje de natura salariala ori asimilate salariilor acordate de angajator potrivit legii.

In plus, in cazul in care o persoana realizeaza concomitent venituri profesionale din mai multe surse, se vor lua in calcul toate veniturile lunare incasate de aceasta.

Prin acest act normativ, MMFPS a elaborat si un nou model al cererii pentru recalcularea indemnizatiei (vezi fisiere atasate).

Cererile pot fi depuse direct sau prin posta, cu confirmare de primire, la Agentia pentru prestatii sociale judeteana, respectiv a municipiului Bucuresti, pe raza careia domiciliaza persoana beneficiara, pana cel tarziu la data de 30 iunie 2009.

De asemenea, MMFPS a elaborat si un nou model al adeverintei privind venituri profesionale supuse impozitului pe venit conform Codului fiscal (vezi fisiere atasate).

In Ordinul nr. 68/2009, se precizeaza ca noile modele ale cererii de recalculare si adeverintei de venit vor fi utilizate de la data intrarii in vigoare a Instructiunilor.

De asemenea, potrivit Instructiunilor, "documentele doveditoare privind realizarea de venituri profesionale supuse impozitului pe venit conform Codului fiscal, precum si nivelul net lunar al acestora depuse pana la data publicarii prezentelor instructiuni la primariile in a caror raza teritoriala isi au domiciliul persoanele indreptatite sau, dupa caz, transmise la agentiile teritoriale, vor fi luate in considerare pentru stabilirea drepturilor la indemnizatia pentru cresterea copilului".

si de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Flory pai se antreneaza dom'le sa faca fata atator gagici Oricum, Brianna ramane prima iubire dar tre sa-l parasc ca mai flirteaza asa din cand in cand si cu alte ...ce sa faca si el daca sunt atatea tentatii in jur

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Las' ca-i bine....ne place gagicu'...macho ..cu experientza...si atlet.
Edit: La cat mai multe lunite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

MariaK,hai ca mai ai putin si tii printesa in brate.Nastere usoara!
Fetelor, eu disera la 19 merg la ginec, vreau consult, eco si papanicolau...si sa-mi spuna ce anticonceptionale sa iau.Ma cam doare burtica, sper sa nu vina rusii azi sau maine...azi e ziua 26.Daca nu vin, maine dupa botez ma impiedicdaca mai suntem in stare...da' io cred ca o sa fim...se face aproape anul...la naiba.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Mav tu nu ne mai spui nica? Ce face Antonio?

Mirtha tot cu cartile?

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

MARIA_K

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Multumim fetelor care ne-au felicitat dupa botez (nu nominalizez sa nu uit pe cineva )
Monicus vazut bebelina frumusica langa pisicuta
Darling ce frumosi sunteti in poze si aveti si zapaaaada
Gynie multa sanatate , sa plece raceala ca tre sa te ocupi de Stefanut, dragul de el ce ochi frumosi are si in curand va avea si un zambet pe masura
Babyzapi se vede o mare diferenta deja intre poze , sunteti pe drumul cel bun iar Raphael vad ca o ia la fuga imediat
Diana bine ca ai pus poze cu Tudor cu Baby Gym-ul ca mi-am dat seama ca am primit si noi asa ceva http://family.webshots.com/photo/2378789970104281140juHsZx
Olivia.. mai ce poze frumoase aveti , acum am vazut ce "citeste" smecherul tau , e bine sa stie de mic

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii

Mergi la inceput