*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (18)*
Raspunsuri - Pagina 8
leeloo5979 spune:
Ginye scumpa, ati trecut un hop...Stefanut mi se pare ca arata tare bine in poza si zici ca a inceput sa mance serios...e fffff bineeeeee!!!
Babyzapi bebe arata tare bine, vizibil ameliorata situatia fata de ce stiam noi, si sper ca aia e cauza, pardalnica de saltea de cocos... Multa sanatate la bebe!
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
monicus spune:
multumim frumos ....te Amalia, criss703
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 7+ saptamani
pozele mele
monicus spune:
Ma bucur ca iti vei crestina pe bebeu....Sara Maria Sa aveti parte de tot ce este bine si sa aveti o petrecere frumoasa.
Te
pozele mele
monicus spune:
ginye55 sunt alaturi de tine... Te
pozele mele
elilov3 spune:
seara buna fetele
alra LA MULTI ANI! cu intarziere fetei sa va aduca numai bucurii ...si felicitari babutei pt recuperarea rapida
amalia felicitari de vestile bune de la doctor la fel pe mai departe
olivia am remarcat baiat mumos si destept care tine bine bine lucrurile ...ca sa numai vb de ce citeste
z-iulia sanatate multa va doresc..inca putin si scapi si de sesiune asta
eu m-am apucat de antibiotic mi sa inrosit sanul stang f f rau si nu am reusit sa scot mai mult de 40 ml din el..in cdt in care in mod normal imi dadea 120 ml .,..evident trebuie sa ii dau lapte prap pe perioada tratamentului de teama de a nu-i strica ficatul...m-am suparat...
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elilov3 seara buna fetele eu m-am apucat de antibiotic mi sa inrosit sanul stang f f rau si nu am reusit sa scot mai mult de 40 ml din el..in cdt in care in mod normal imi dadea 120 ml .,..evident trebuie sa ii dau lapte prap pe perioada tratamentului de teama de a nu-i strica ficatul...m-am suparat... Eliza mamica de inger Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef ***************************************************** Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero |
Of mai Eli! Scoate biciul ala! Poate se sperie mastita asta! Pup dulce!
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
anca_27 spune:
Lorellay, Lauramiron, ce ma bucur sa mai aud de bebei viteji care dorm doar pe burta. Nici Sara nu doarme altfel, eventual in scaunul de masina mai sta pe spate cand iesim cu masina, si in carucior dar fte putin, si-am iesit doar pe balcon cu el, hatza-hatza inainte si-napoi...nu prea are stare pe spate...sper s-o obisnuiesc incet sa pot iesi si eu ca oamenii la plimbare cu caruciorul fara concert intre blocuri.
Eli, mamonu ei de mastita pup fata viteaza sa treaca
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire
Z_IULIA spune:
Alra "La multi ani!" papusii de 3 anisori!
Da Iza, am luat pana acu cele 3 examene pe care le-am avut. Duminica mai am unul si mai am inca 3 la inceputul lui martie. Nu stiu de cxe ni le-a intins pe o asa lunga perioada!
Amalia nu stiu daca Claudiu e gelos pe Diana!Mai degraba e gelos pe mine. Mi-a zis ca-i e frica ca o sa o iubesc mai mult pe ea decat pe el. Daca ii dau sa suga si e cu tzatza in gurita atunci ii e sete si lui si vreasa-i pun eu apa in pahar. Sau atunci vreael la mine in brate sau sa ii dau ceva ce pentru el e foarte urgent... Recunosc ca mai m-am pierdut cu firea si l-am mai certat dar nici nu pot sa ma abtin! Ma enervez! Poate ca gelozia asta e si rodul mamei si a altor persoane "binevoitoare" care, dinainte de nasterea Dianei ii spuneau ca nu o sa mai fie el pe primul loc si nu o sa-l mai iubesc numai pe el! I-am expliact si atunci si ofac mereu si acum ca mamele isi iubesc copii la fel de mult chiar daca au 1, 2 sau 5! Sti ce mi-a raspuns? Sa mai fac inca 2 fratiori! Cred ca asa s-0a gandit ca nu o sa mai fie Diana in centru atentiei !
Poate si eu sunt prea obosita si ma enervez prea usor...
Va urez o noapte odihnitoare !
Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)
Amalia spune:
Alra LA MULTI ANI si muuuulta sanatate pentru micuta Laura! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)