Copilasi din 2002 *55* Alaturi de Emma !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Bogdan Matthew !
Sa cresti sanatos si voios !
Petrecere super faina si daruri pe masura !
ruxij, felicitari !
Sa va umple mereu sufletele de bucurie, ca si pana acum !

, dragi mamici !
Suntem bine, doar ca sunt foarte aglomerata si acasa si aici, la serviciu.
Revin cand pot !
O zi faina in continuare !

PS- La noi nu prea a nins, doar a fulguit. Probabil e prea frig.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina22
Cristina from Kiev-am citit la know how despre dorinta ta de reorientare profesionala. Te admir, sa stii! Succes!Si sa ne tii la curent!

Asa, in doua cuvinte ca sa nu stric subiectul asta...

Nu ai ce sa admiri, crede-ma. Eu iti multumesc ca esti draguta, dar...
Am terminat chimia si am lucrat in cercetare. Am stat acolo mai mult decat trebuia si am adunat o multime de frustrari si complexe. Sunt singura vinovata de situatie. Puteam sa iau taurul de coarne mai din timp, dar... timpul liber pentru familie, frica de esec, comoditatea au cantarit mai mult o perioada. Momentul in care s-a umplut paharul a coincis cu transferul sotului la Kiev. Numai ca acum trebuie sa ma gandesc si ce voi face pe viitor. Si nu am nici o idee. Ce imi place trebuie sa coincida si cu ce sunt in stare sa fac si cu pregatirea pe care o/n-o am sau pe care as putea sa o fac. As vrea sa vorbesc cu cineva care sa-mi arate cum sa-mi pun intrebarile, de unde sa o apuc, ce as putea sa fac...
Cam asta este situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

L-am inscris pe Liviu la tenis. Am tot bajbait noi gandindu-ne ce sport sa alegem pentru baiat. Se spune ca aici sportul e o ca o religie. Am auzit povestiri in care mai degraba copiii au fost laudati la scoala ca au castigat o cupa la un meci , decat ca au luat un premiu la o materie scolara.Initial ma gandisem ca inotul este cel mai potrivit. Aici inotul este obligatoriu in scoli iar eu ma gandeam ca o idee buna ar fi de continuat cu lectiile in vacanta. Dar dupa ce am fost o data cu el la bazin m-am razgandit. Mirosea foarte puternic a clor si cred eu ca abia scapat de problemele cu astmul expunerea prea mare la vaporii astia de clor nu e o idee tocmai buna. Asa ca daca tot face inot obligatoriu la scoala, si daca tot nu avem sanse sa gasim un bazin in aer liber aproape de noi, si din cate stiu eu nici mai departe, atunci am lasat-o balta cu inotul pe timpul vacantelor.Apoi ne gandeam la alte sporturi: karate, fotbal, footy, tenis...Taicasu zicea ca i s-ar potrivi un sport de echipa fiind mult prea individualist, dar in acelasi timp e si foarte competitv. El trebuie mereu sa fie primul, sa castige. Asa ca ascultand si parerile altora, si punand la socoteala si instinctul meu, am hotarat sa alegem tenisul deocamdata, tocmai in ideea individualismului si a competitiei. Evident ca habar nu aveam noi daca e ceva de capul lui cu tenisul, daca are sau nu oarecare inclinatii. Pur si simplu am cumparat rachete si minge si am iesit cu el in parc. Am constatat ca loveste binisor. Duminica am fost si l-am inscris si a avut si parte de o lectie gratis. Se pare ca se descurca binisor, loveste f bine, si e mereu cu racheta pe directia mingiei. Faptul ca e stangaci nu stiu daca e un dezavantaj sau un avantaj, ramane de vazut. Acum, io sunt o habarnista in materie de tenis, dar sa lasam timpul si antrenorul sa isi spuna cuvantul. Azi avem prima lectie.Katty pai daca e un fel de after-school cred ca e foarte bine, sunt covinsa ca o sa ii placa, mai ales partea de after school asa ca inscris fiind, de aici incolo nu ramane decat sa uram succes, sa inceapa cu dreptul si sa ii placa si sa progreseze.Cristina C, da Sinzi si cu mine suntem nascute in acceasi zi, insa eu cu ceva ani mai devreme, deh sunt batrana, maica, acuma!Devoska sa stii ca situatia ta, e oarecum asemanatoare cu a mea, sunt intr-o ceatza totala, as vrea sa ma reprofilez in viitor da habar n-am. In Romania m-am ocupat cu munca de secretariat, contabilitate primara si alte minuni de birou de genul asta. Aici faptul ca inca mi-e greu sa comunic, adica nu prea ii inteleg pe cei care imi vorbesc repede, sau inteleg gresit, face ca orice job pe baza de comunicare sa pice momentan. Pe de alta parte mai am de stat pe bara ca vine bb mic, acum lucrez la o cafenea part time pana la nastere si dupa...cand voi putea sa ma apuc iar de meserie, nu stiu ce sa fac, vorba vine de meserie ca habar n-am, sa fac un curs, dar care, ce mi s-ar potrivi, plus ca trebuie sa mai insist cu engleza. Constat ca la orice oficiu public gen scoala sau spital sau chiar si cu vencinea mea, ma inteleg perfect, ei bine daca vine cineva si imi vorbeste in graba si nici nu pronunta cum trebuie, io raman in ceatza asa ca nu stiu sunt inca in ceatza in privinta jobului din viitor...Acum trebuie sa fug sa il iau pe Liviu de la scoala ca as mai povesti...

Iubire si putere pentru Emma - sa ne rugam in fiecare zi la ora 13.
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna mamici si pitici,
azi am facut eco3D
Prin urmare am revenit cu lamuriri la semnatura

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Dodo, felicitari!!!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ai Bogdan!!!!!
Ruxij, felicitari pt baiet de 7 ani!!!!!

Lucia, David face tenis si e stangaci...nu e nici avantaj, nici dezavantaj...
E un sport frumos, care dezvolta frumos...mie imi place la nebunie!!!

Cu jobul...da...am renuntat de ceva timp...ne-am mutat in directie opusa fata de unde stateam...si as fi facut pana la munca aproape 50min de condus...si cum nu era cine stie ce cariera...am renuntat...
Si apoi s-a prabusit economia...ma gandeam ca va fi mai usor sa gasesc altceva!!!

Devroska, si eu la fel sunt cu "cariera"...inca nu stiu ce cale sa urmez...poveste lunga

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Dodo, felicitari!!!!

Multumesc din suflet!

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

La multi ani Bogdan! Ruxij, ai baiat mare!!!

Devoska, eu ti-as da un "sfat", dar nu te supara pe mine. Voi veti sta in Kiev de acum inainte? Ca daca nu, nu poti propriu-zis sa iti incepi o cariera (sau asa ma gandesc eu). Eu in locul tau as face... un bebe. Si cea mai fericita va fi iubita ta! Pana va (re)stabiliti undeva, bebe creste, ai timp sa te gandesti si la ce-ti va placea sa faci... Dar nu te superi, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

La multi ani Bogdan! Ruxij, ai baiat mare!!!

Devoska, eu ti-as da un "sfat", dar nu te supara pe mine. Voi veti sta in Kiev de acum inainte? Ca daca nu, nu poti propriu-zis sa iti incepi o cariera (sau asa ma gandesc eu). Eu in locul tau as face... un bebe. Si cea mai fericita va fi iubita ta! Pana va (re)stabiliti undeva, bebe creste, ai timp sa te gandesti si la ce-ti va placea sa faci... Dar nu te superi, ok?

Nicoleta, stai linistita ca nu ma supar . Noi nu prea mai aveam gand de intors in tara, dar nici de stabilit la Kiev. Numai ca a venit criza asta si ne-a cam dat planurile peste cap - sotul meu lucreaza in sistemul bancar. Asa ca iau in considerare si varianta de a ne intoarce mai devreme in tara. Si nu prea vreau sa ma prinda "neorganizata". Si eu nu vreau cariera, vreau doar un servici unde sa nu ma duc cu sufletul strans si sa plec de acolo terminata de nervi sau plangand.
Nicoleta, habar n-ai cat de mult apreciez mamicile cu doi sau mai multi copilasi. (Azi am plans ca o zanateca cand Dodo si-a schimbat semnatura... stie ea ce zic ) Numai ca eu am zis de mult Gata! Nu simt mai mult de Sara. Nu m-as descurca cu doi. Nu as sti sa iubesc doi copii la fel si mi-ar fi teama sa nu fac diferente. M-am gandit si eu la varianta asta si nu acum, ci cu ceva timp in urma. Dar am ajuns la un raspuns negativ. In plus, e baba batrana si se resimte . Juma de par e alb. Imi scartaie un genunchi. Azi am tras-o pe Sara cu sania si ma tin de pereti cand merg ca ma doare mijlocul.
Apropo de dureri de coloana, nu vreti sa facem un club? Ca tot suntem o multime. Asta ca sa schimb subiectul
Nico , ai fost scumpa, dar iti refuz oferta.
Acum ca tot am luat-o pe aratura, pana mai acum cand m-a apucat reorientarea nu am stiut cat de rau stau lucrurile si la noi in tara in ce priveste locurile de munca. Eu citesc ziarele on line, dar la cat fabuleaza si exagereaza ziaristii nici nu am dat importanta. Dar acum am inceput sa intreb cunoscuti si nu-mi vine sa cred.
Hai ca m-am "intins". Eu va spun noapte buna! Sau mai bine Buna dimineata!, ca nu cred ca mai intrati la ora asta! Pupici la mamici, la pitici si la burtici!

Mergi la inceput

Devoska, nu stiu sa fac ofertele tentante, asta-i sigur! Eu am probleme cu coloana inca dinainte de bb1, adica vertebre tasate! Am facut putina gimnastica de recuperare, ma mai incearca din cand in cand... asta e, mostenire proasta! Si pe bb2 il adorm in brate de 7 luni! Si noaptea carari fac, in brate avandu-l pe el! Uite ca sunt ok. Si eu am crezut ca e greu sa imparti dragostea, dar nu e asa de greu, ca de fapt ea se multiplica, diferentieri vor exista, unul e mai mare, altul e mai mic, unul trebuie sa cedeze, macar de ar fi cu randul... INSA Stefan il adora pe pici, Matei il soarbe din priviri pe fratele lui cel mare! Stefan a inteles multe, cum trebuie sa aiba rabdare, sa se joace in liniste, nu e mereu asa dar teoria e la zi... Noi suntem mai impliniti, desi mult mai obositi... Ei, cum e? DAR voi/tu stiti/stii mai bine, te pup si imi doresc sa ajungi la o concluzie buna si viabila, si eu ma tot gandesc ce sa fac dupa astia 2 ani de concediu si nu pot "prevedea", as vrea mai mult timp liber pentru copii... inca mai am timp sa ma gandesc.

Mergi la inceput