Copilasi din 2002 *55* Alaturi de Emma !
Raspunsuri - Pagina 16
Nicoleta spune:
Saptamana asta, de luni (pana maine seara) tati a fost plecat, eu am fost singura cu ei... sunt franta... ma bucur insa ca sunt sanatosi, altfel nu rezistam! Tati a vazut Barcelona. Oare o voi vedea si eu candva?
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
light spune:
Felicitari Dodo!Ce va doreati, fetita sau baietel? Sa fie sanatoasa si fericita! de fapt asta conteaza...
Iubire si putere pentru Emma - sa ne rugam in fiecare zi la ora 13.
my deviantArt Gallery
cristina22 spune:
Dodo-felicitari! Ma gandesc ca suntei in culmea fericirii!Vedeti totul in roz!
Cristina D- nu e momentul sa te zbati pt o reorientare.Stai linistita pana se mai limpezesc lucrurile.Macar are Sara o prietena calma si mai ales disponibila, pentru joaca!
Si inca ceva: numa' batrana nu se cheama ca esti!! Am in jurul meu persoane, care pana la varsta ta, nu au facut nici un copil.De acum incep!
Nico-dar cum reusesti, fizic, cu amandoi nazdravanii? Cum procedezi cu dusul/adusul de la gradi? Cumparaturi, papica, jucat cu copilu' mare, culcat copilu' mic??
TE ADMIR!
Sanzi-isi revine si economia, ca trebuie sa fie cumva, nu?
Dar tu vrei sa renunti la invatamant?
Avem news!! Andrei e posesor de doi coltisori dintr-o maseluta definitiva!!
Kaaattyyy, hai ca tu esti in asentimentul meu!! Acum ce urmeaza? Ii cresc si maselele definitive, apoi se-nsoara???
cristina si Andrei
andy.p spune:
Dodo felicitari..iar numele e ff frumos si eu am vreut da n-a vrut el
Cris felicitari ptr maselutza..noi avem cateva defintive dintre care una e si plombata..azi la dentist ca i-am mai descoperit o cariutza
Cristina D grea problema reorientatul asta,mai ales acum cu zapaceala asta din toata lumea...nu stiu ce sa zic,iti doresc totusi sa gasesti solutia ideala
Nicoleta ma gandesc cum a fost..acum o sapt eram eu asa.am crezut ca nu trece in veci
Lucia super ca face tenis...si eu abia astept sa inceapa,de fapt sa vina primavara si asa o sa o vad si pe Cris mai des
Sanzi hai ca va fi bine...da tu nu lucrezi acolo in invatamant?Scuze daca ai mai scris....
Katty arata ff bine prajiPe unde umbli?..hai la povesti
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
devoska spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina22 Cristina D- nu e momentul sa te zbati pt o reorientare.Stai linistita pana se mai limpezesc lucrurile.Macar are Sara o prietena calma si mai ales disponibila, pentru joaca! Si inca ceva: numa' batrana nu se cheama ca esti!! Am in jurul meu persoane, care pana la varsta ta, nu au facut nici un copil.De acum incep! |
Taci si tu , era un motiv. Trebuia sa te uiti la profil? Sincer, nu ma mai tin "balamalele". De nici un fel. Hormonii mei tropaie ca nebunii, nu pot sa-i tin in frau nici cu pastile (nu va ganditi la prostii ). 3 ani am luat pastile sa-mi dispara laptele. La analize iesea frisca . Pastilele imi faceau rau la ficat, nici nu mai spun cati bani am bagat in ele. Am nascut natural, fara anestezie, nimic... ca sa ma refac mai repede si de unde. Din pacate nu prea am rabdare, adica stau prost cu sistemul nervos. Imi e frica ca ma voi ingrasa si voi ramane cat China. Dupa ce am nascut mi s-a subtiat smaltul la dinti si am o groaza de probleme. Abia ma descurc cu Sara, dar cu doi. Asa ca jos palaria in fata celor cu mai multi copii.
Nico, oferta a fost mai mult decat tentanta , si nu as zice nu la un bebe cam cat Sara de mare. (Muiati sunt posmegii, coana?-cam asa si eu.) Din partea mea multe pentru ceea ce faci tu cu flacaii tai, mai ales ca esti mai mult singurica. Si Barcelona ai sa o vezi, cu siguranta.
Cristina22, am remarcat si eu ca nu-i momentul, dar pana vine momentul sa am si eu timp sa-mi raspund la intrebari, macar sa aflu ce as vrea sa fac si poate sa mai fac un curs, sa mai invat ceva.
Felicitari pentru maselute!
andy.p, multam!
cristina22 spune:
Hai, ma Cristina D, ca nu te-am urmarit pe la profile. Doar tu ti-ai spus varsta, dincolo, la subiectu' cu reorientarea.
Da' mi-ai dat o idee
Laura-deci vine primavara si ne apucam de tenis??!!
cristina si Andrei
Dodo-pui spune:
Buna tuturor,
da totul e "roz" si cum spuneam ieri cuiva "parca mi-a dat si bani cand mi-a zis ca-i fata" dar sincer nu ma suparam nici daca era baiat
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
devoska spune:
citat din mesajul lui cristina22 Hai, ma Cristina D, ca nu te-am urmarit pe la profile. Doar tu ti-ai spus varsta, dincolo, la subiectu' cu reorientarea. Da' mi-ai dat o idee Laura-deci vine primavara si ne apucam de tenis??!! cristina si Andrei |
ai intrat acolo si nu mi-ai dat un buna ziua!
andy.p spune:
citat din mesajul lui cristina22 Laura-deci vine primavara si ne apucam de tenis??!! cristina si Andrei |
Da da ..nici nu stii cat astept.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei