Copilasi din 2002 *55* Alaturi de Emma !
Raspunsuri - Pagina 16
Nicoleta spune:
Saptamana asta, de luni (pana maine seara) tati a fost plecat, eu am fost singura cu ei... sunt franta... ma bucur insa ca sunt sanatosi, altfel nu rezistam! Tati a vazut Barcelona. Oare o voi vedea si eu candva?
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
light spune:
Felicitari Dodo!Ce va doreati, fetita sau baietel? Sa fie sanatoasa si fericita! de fapt asta conteaza...
Iubire si putere pentru Emma - sa ne rugam in fiecare zi la ora 13.
my deviantArt Gallery
cristina22 spune:
Dodo-felicitari! Ma gandesc ca suntei in culmea fericirii!Vedeti totul in roz
!
Cristina D
- nu e momentul sa te zbati pt o reorientare.Stai linistita pana se mai limpezesc lucrurile.Macar are Sara o prietena calma si mai ales disponibila, pentru joaca!
Si inca ceva: numa' batrana nu se cheama ca esti!! Am in jurul meu persoane, care pana la varsta ta, nu au facut nici un copil.De acum incep!
Nico-dar cum reusesti, fizic, cu amandoi nazdravanii? Cum procedezi cu dusul/adusul de la gradi? Cumparaturi, papica, jucat cu copilu' mare, culcat copilu' mic??
TE ADMIR
!
Sanzi-isi revine si economia, ca trebuie sa fie cumva, nu?
Dar tu vrei sa renunti la invatamant?
Avem news!! Andrei e posesor de doi coltisori dintr-o maseluta definitiva!!
Kaaattyyy, hai ca tu esti in asentimentul meu
!! Acum ce urmeaza? Ii cresc si maselele definitive, apoi se-nsoara???
cristina si Andrei
andy.p spune:
Dodo felicitari
..iar numele e ff frumos si eu am vreut da n-a vrut el![]()
Cris felicitari ptr maselutza
..noi avem cateva defintive dintre care una e si plombata..azi la dentist ca i-am mai descoperit o cariutza
Cristina D grea problema reorientatul asta,mai ales acum cu zapaceala asta din toata lumea...nu stiu ce sa zic,iti doresc totusi sa gasesti solutia ideala
Nicoleta ma gandesc cum a fost..acum o sapt eram eu asa.am crezut ca nu trece in veci![]()
Lucia super ca face tenis...si eu abia astept sa inceapa,de fapt sa vina primavara si asa o sa o vad si pe Cris mai des![]()
Sanzi hai ca va fi bine...da tu nu lucrezi acolo in invatamant?Scuze daca ai mai scris....
Katty arata ff bine praji
Pe unde umbli?..hai la povesti
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
devoska spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina22 Cristina D - nu e momentul sa te zbati pt o reorientare.Stai linistita pana se mai limpezesc lucrurile.Macar are Sara o prietena calma si mai ales disponibila, pentru joaca!Si inca ceva: numa' batrana nu se cheama ca esti!! Am in jurul meu persoane, care pana la varsta ta, nu au facut nici un copil.De acum incep! |
Taci si tu
Imi e frica ca ma voi ingrasa si voi ramane cat China. Dupa ce am nascut mi s-a subtiat smaltul la dinti si am o groaza de probleme. Abia ma descurc cu Sara, dar cu doi. Asa ca jos palaria
in fata celor cu mai multi copii.Nico, oferta a fost mai mult decat tentanta
, si nu as zice nu la un bebe cam cat Sara de mare. (Muiati sunt posmegii, coana?-cam asa si eu.) Din partea mea multe
pentru ceea ce faci tu cu flacaii tai, mai ales ca esti mai mult singurica. Si Barcelona ai sa o vezi, cu siguranta. 
Cristina22, am remarcat si eu ca nu-i momentul, dar pana vine momentul sa am si eu timp sa-mi raspund la intrebari, macar sa aflu ce as vrea sa fac si poate sa mai fac un curs, sa mai invat ceva.
Felicitari pentru maselute!

andy.p, multam!
cristina22 spune:
Hai, ma Cristina D, ca nu te-am urmarit pe la profile
. Doar tu ti-ai spus varsta, dincolo, la subiectu' cu reorientarea.
Da' mi-ai dat o idee![]()
Laura-deci vine primavara si ne apucam de tenis??!!
cristina si Andrei
Dodo-pui spune:
Buna tuturor,
da totul e "roz" si cum spuneam ieri cuiva "parca mi-a dat si bani cand mi-a zis ca-i fata" dar sincer nu ma suparam nici daca era baiat![]()

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% IsabelleCredinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
devoska spune:
| citat din mesajul lui cristina22 Hai, ma Cristina D, ca nu te-am urmarit pe la profile Da' mi-ai dat o idee Laura-deci vine primavara si ne apucam de tenis??!! ![]() cristina si Andrei ![]() |
andy.p spune:
| citat din mesajul lui cristina22 Laura-deci vine primavara si ne apucam de tenis??!! ![]() cristina si Andrei ![]() |
Da da
..nici nu stii cat astept.laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei