Pepenasi de iulie-august 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Salutare!

Ce bine ca e week-end! Am dormit azi pana la 11 ca a stat Mirunicimea Sa cu sotul la joaca

Bicarbonat- eu am folosit 1 lingurita la 200ml de apa (asa mi-a spus dermatologul) si pt. iritatie la fundulet am dat-o cu A-derma (de la Dulcray)- e o crema absolut minunata- de la o zi la alta ii trecea.

Ruxi- noi folosim pui de la bunica din curte (piept deocamdata). L-am bagat taiat putin la masina aia de facut zahar pudra si iese absolut minunat- macinat fin fin (mie la blender mi-a iesit un mare kk ca nu reuseam sa il pasez uniform). Eu il bag apoi in tavita de gheata la congelator si 2 cuburi imi ajung exact pt. portia de o zi. Am uitat restul de intrebari

Mada de Irlanda- multumim de vestile bune de la Carmenela. Sa speram ca va fi totul ok.

Fetelor, nu vreti sa spunem luni la ora 16:30 ora Romaniei o mica rugaciune pt. Allegra (si daca e doar un Doamne ajuta) sau cine nu vrea sa se roage macar sa se gandeasca la ea?

Pupicei tuturor si o seara minunata!

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Ralu, sigur ca spunem . pentru initiativa.

Mada de Irlanda, multumim pentru vestile legate de regina noastra in devenire .

Anka, multam de info cu tavitele. Sanasol i-am dat lui Matei la 6 luni, prescris de doctor (am verificat in agenda lui).

Vazut pozici minunate cu multi pepenasi si surioare si fratiori. Si vazut si in Albumul "Clipe de viata" .

Noi pare ca suntem pe drumul cel bun . Aseara ne-am culcat pe la 22:45, cu trezit la 1:45 (3 ore legate) pentru papa si culcat la loc la 2:00, apoi la 4:00 (2 ore legate) iar papa 10 min, apoi pe la 4:45 (aici a fost scurt intervalul) si culcat dupa papa la 5:00; ultima trezire la 8:30 (3 ore jumate legate) si papat san. Apoi la 11:30 fructele (juma de mar si juma de banana papate peste 75%, deci bine ), iesit afara, la 14:30 papat toata portia de legume cu carnitza (60 ml = vreo 75 gr, ca am cantarit). Dupa papa, joaca de voie pe jos pe paturi, executat un kk tare si mic, apoi iar joaca, iar kk mai moale si mai mult, iar joaca si pe la 17:00 a adormit.
Sa vedem mai departe.

Acu astetam sa se trezeasca ca sa plecam sa-l luam pe Matei de la socru-meu.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Avem primul dintisooooooor
Si ca tot vorbi profa de ce baliverne ii canta lu fi-su, iaca si noi.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Si uite asa dansam noi.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Felicitari Bujo!!!Tare Filipanu!!

Ankule, noi n-avem pana acum probleme cu mancarica deci nu stiu ce sa-ti spun.Ea nu manca nici borcanele?

Meniul lui fie-mea
Dimineata (6,30-7,00) - 200 ml lapte sau lapte de dimineata de la Hipp
Ora 10,30-11 - cereale de soia sau de orez cu fructe (mango, papaia, mar, para, avocado, prune, caise rehidratate, banana) + suculet sau apa de cocos (ffff hidratanta, contine multe minerale si saruri naturale)
Ora 13,00-14,00 - pireu de legume cu orez integral, pireu de cartofi cu carnita (pui sau curcan) sau galbenus de ou de prepelita.Am incercat pana acum - cartof, cartof dulce, dovlecel, fasole verde, chuchu, rosie fara seminte. Saptamana viitoare vreau sa incerc si peste.
Ora 18,00 - branzica cu biscuiti de la Hipp, eventual ceva bucatele de fructe, mar sau para la cuptor
Ora 21,00 - 240 ml lapte - normal sau lapte de noapte de la Hipp sau Humana

Kimmy, nu puteti incerca si la alte banci?Poate functioneaza

Sa le ajute Dumnezeu pe regina in devenire si pe mamica ei sa se intoarca acasa cu bine si sanatoase...

Am o rugaminte speciala mai ales pentru fetele care locuiesc in afara tarii.Daca puteti si daca gasiti prin drumurile voastre reviste de artizanat v-as ramane datoare daca ati putea sa-mi cumparati si mie una. Incerc sa-mi dezvolt talentele...

Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Ce tare e Filip, are Thea cu cine sa danseze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Fata mea a dormit vreo doua ceasuri dupa amiaza, iar cand s-a trezit a inceput sa urle la bibe, asa ca am ambalat-o si ne-am dus la spital.
Cica n-are nimic evident, sau ma rog, are ea ceva... in sensul ca ori pregateste ceva (o febra, o diaree, un dinte), ori ii va trece. Parere exprimata de 4 medici.
Sunt de acord cu ei.
La intoarcere acasa, ne-a pescuit barbatu-miu care le luase pe Eliza si pe mama de la gara. Nu va spun ce fericire pe ea cand si-a vazut urso-catelul! Si cand a vazut-o pe Eliza!
Erikai i-am servit rapid un biberon cu 120 ml lapte si l-a ras cat a-i clipi. I-au adus si ursul de la Constanta.
Uitati-va voi la mine! Daca la noapte doarme bine si daca mananca, inseamna ca i-a fost dor de Eliza si de urso-catel! Eu asa sunt de parere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

buna seara de la iesi

se vede ca is nascuta primavara...sunt super zglobie zilele astea

ieri am tras o fuga pana la bucharest, am mai luat o tura de mobila...suntem destul de prinsi cu apartamentul + sesiune...in vreo 2 saptamani speram sa fim ACASA

din jurnalul unui bebelus mare - sta in fundulet si 20 de minute, pana face buf da' nu plange. merge in 4 labute - azi m-am trezit cu ea la bucatarie , inspecteaza tot ce gaseste - de la dungile de pe parchet la perdea, cabluri, etc. azi mi-a stat inima in gatcand am auzit o bufnitura puternica si bebe plangand...trasese de cablul de la boxa si boxa cazuse...la 2 cm de capul ei...plangeaca s-a speriat...Slava Domnului ca a pazit-o! avem zile cand biberonul de dimineata nu il mai papa ptca nu se mai culca si cum la noi e cu papa prin somn...si atunci ii dau cereale. insa zilele cand se intampla asa nu depaseste 300 ml lapte/ 24 h. e o bomboana de copil

o seara faina va doresc

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Narcisule, am citit ca ii dai lapte de noapte de la Humana, ma gandeam si eu sa incerc, poate ii mai raresc mesele de noapte. E vre-o smecherie cu laptele asta, e bun de ceva?
Fetelor, ziceti si voi ce parere aveti despre laptele de noapte Humana?
A, si asi vrea sa ii dau si cereale Nestle, dar scrie pe ele ca pot contine resturi de lapte si nu sunt recomandate copiilor alergici la lactoza... eu de unde stiu dc e sau nu alergica? Voi le-ati dat pur si simplu?

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didi81

Narcisule, am citit ca ii dai lapte de noapte de la Humana, ma gandeam si eu sa incerc, poate ii mai raresc mesele de noapte. E vre-o smecherie cu laptele asta, e bun de ceva?
Fetelor, ziceti si voi ce parere aveti despre laptele de noapte Humana?
A, si asi vrea sa ii dau si cereale Nestle, dar scrie pe ele ca pot contine resturi de lapte si nu sunt recomandate copiilor alergici la lactoza... eu de unde stiu dc e sau nu alergica? Voi le-ati dat pur si simplu?

Didi de Aida Maria
(03.07.2008)

Jos kg

salut

Daca fata a mai baut lapte si a fost ok nu e alergica. Copiii alergici nu tolereaza niciun tip de lapte, mananca un preparat pe baza de soia. Nu cred ca e cazul vostru. Iar lactoza, din laptele de noapte Humana de ex, sau din cerealele Nestle e aceeasi.

pupici

mami de Sofi

Mergi la inceput