Pepenasi de iulie-august 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 10
Didi81 spune:
ooka, ai dreptate, nu stiu de ce aveam eu impresia ca formulele de lapte nu au lacoza ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
gallyb spune:
Daca tot sunteti la capitolul de cum au progresat bebelusii, Xenia se rostogoleste pe toate partile (asta de pe la 4-5 luni)pana ajunge unde are ea treaba; sta in fundulet foarte bine de la 6 luni, (doar o saptamana s-a balanganit), nu se rastoarna decat foarte rar pentru ca a gasit smecheria si isi pune palma drept opritor, sa mori de ras nu alta; zambeste toata ziua; se joaca singura in patut mult timp cat am eu treaba.
In schimb nu se taraste, nu se ridica pe genunchi, daca o pun in picioare se lasa pe genunchi, impinge in ele, dar asa cu lene (nici nu o fortez).
Pentru Carmenela si printesa ei: Va doresc numai bine, sa treceti cu bine peste acest pas greu. 
Tecky spune:
Buna!
Abia am citit pe ziua de azi pt ca am fost la socrii la un gratar.A fost o vreme superba si Ralu a stat la plaja.![]()
bujo ce frumos ii canti lui Filip si ce talent are la dans.
diarux eu i-am dat Ralucai numai piept de pui cumparat.
ankalaura bine ca a mancat pana la urma Er.
Ralu foarte buna ideea sa ne rugam pt Allegra.
O seara placuta va doresc!
ileanna spune:
ana_a este BETON subiectul pe care il urmaresti la psiho. Eu nu am scapat nici un post si am pe lista fo' nu-sh cate carti pe care trebe sa mi le comand / gasesc in urma citirii acestor discutii.
iriss27 spune:
anka cum mai este Erika? Sa nu-mi zici ca atata timp a suferit dupa sor-sa si maimutoi!
bai mi-am pus efect glow la nume si l-am scos si acum nu mai pot sa il mai pun, ca nu mai am puncte, de ce naiba nu pun si ei o vizualizare la asta, daca nu imi place sa pot alege altceva 

maiytrei succes cu amenajatul si sa va mutati cat mai curand!
eu raportez azi un succes la mancat de legume, mai dar se stramba, de zici ca ii dadeam numai lamaie! intr-un final a mancat 50-60g (il lasasem sa planga de foame vreo juma de ora), dar dupa vreo 5 min a inceput sa planga si l-am pus la san, 7-10 min ...
pe la 8 a ras o para cu cereale, deschidea gura ca pelicanul!
a fost o zi dementiala azi! chiar vine primavara?? voi ati auzit ceva de genul asta?
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei 
ana_a spune:
salut!
fetele cu solutia de bicarbonat HELP!!!Ieri Matei sa oparit la fundic, a avut un scaun moale si probabil mai acid...am pus bicarbonat dupa reteta care ati dat-o o lingurita/200 ml apa.Dar azi noapte a mai facut un kk moale si nu am stiut
nu stiam de ce este asa agitat puiul si nu doarme....si nu mi-a trecut prin cap sa-l verific la pampers
si acum este rosuuu, am vazut pe la 7 cand m-am gandit sa-i verific pampersul ca prea se burica si isi ridica fundicul in sus....acum este in sac, la pielea goluta, i-am pus din nou bicarbonat. Intrebare: cat dureaza treaba asta cu bicarbonatul?Cand se vede vreo ameliorare??De cate ori sa-l dau odata? De exemplu, l-am dat, sa uscat pielea, l-am dat din nou, sa uscat si l-am mai dat o data. Cand ar trebui sa mai revin? Plsss nu ma ocoliti cu raspunsul!!!boti, dia_filipas, parca voi ati avut probleme.asa, si trebuie o crema peste bicarbonat? Eu am in casa doar nivea, este ok?sau sa trimit sotul azi la farmacie sa caute alceva?Multumesc! Acum il las fara pampers o vreme.
Ileanna, da, este interesant pentru mine, pentru ca baietelul din poveste seamana tare bine cu al meu, doar ca este mai mare...
Si eu mi-am comandat deja cartea cu "parintii eficienti" In plus am redescoperit site-ul cu cartile electronite de pe desprecarti@yahoo.com de unde o sa-mi mai descarc ceea ce imi lipseste din biblioteca virtuala
Si eu ca si tine sunt pasionata de psihologie
Am citit cateva carti, abia astept sa-mi ajunga cartea ce am comandat-o.Eu as vrea in primul rand sa imi rezolv ale mele probleme de anxietate ca mai apoi sa pot sa-mi educ copii eficient
.
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

ana_a spune:
Iriss, si eu am un glow si nu mai stiu de care
ca eu folosind mozilla nu vad nimic, imi aduc aminte ca si mie mi sa parut aiurea sa nu vad ce glow mi-am pus inainte sa imi ia punctele
Daca nu iti ajung punctele iti dau de la mine
ca eu mi-am schimbat de vreo 3 ori ceea ce scrie sub nick si mi-am pus si glow si cred ca tot mai am ceva puncte de dat.
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

ileanna spune:
ana_a 
Pai bine mai, daca si o ardeleanca molcoma ca tine are brobleme d'astea ... Glumesc, oricine are. Depinde doar marimea :). Oricum lasa-ne in fatza pe noi astea mai duse
.
Bai pe adresa aia is 1000 si ceva de mailuri. Io nu am rabdare sa ma uit.
Neatza gagici!! 
Ma declar cu nervii muci.
ileanna spune:
PS Glow-u' se poate dupa aia schimba fara bani. Eu asa am facut. Desi nici eu nu-l vad ca is cu mozilla.
M&M spune:
Neata!!!
NU am citit din urma, am intrat sa urez , cu intarziere
LA MULTI ANI , Delia de Mikycriss !!!!!
si un pupic special pt mamaruta Deea care ieri a facut 6 lunite!!!
Noi am tot porfitat de vremea frumoasa si mai mutl am stat pe afara. Vineri dupa amiaza am fost sa facem Infanrix Hexa...
Bufi, ce mai faci?? Ti-a trecut sidr. de tunel carpian???
Am fugit . Si azi se anunta o zi minunata, tocmai buna de plimbat...
toti pepenasii!!!
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)