Pepenasi de iulie-august 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 8
bujo spune:
Mai fetelor, nu mai credeti toate tampeniile pe care le dau astia la TV. Nu se suspenda niciun ban. Luati in continuare 600 ron si peste 2 luni vine si diferenta. Am intrebat eu asta in mod special cand am depus adeverinta. Am depus in prima jumatate a lui ianuarie si mi-a zis sa ma astept sa primesc prin martie.
Banu laptele de mama se pastreaza 24 ore la frigi si 6 luni la congelator. Am citit ca merge si 48 ore dar mie mi s-a stricat. Eu am la congelator stoc sanatos. Eu recomand pungile speciale pentru lapte si nu orice fel de punga pt ca se altereaza laptele mai repede daca nu e steril. Plus ca e si mai sanatos pt bb.
La multi ani sarbatoritelor, pe mine sa ma iertati ca io nu-s niciodata pe faza.
Anka si io imi dadusem accesul DALF in liceu si mi s-a parut super greu. Si io ma asteptam sa fie un test de limba ca la olimpiade. Si cand m-am trezit cu comentariile alea mi-am prins urechile. Examenu in sine nu l-am mai dat pt ca n-am mai avut bani. Si am pierdut si accesu. Acu am uitat aproape tot.
Am dat in schimb GAMMA la greaca, alta barbologie si infloreli, ei inchipuie-ti cum poate fi la greaca daca franceza ti s-a parut grea
Fetelor nush voi cum va descurcati da pe noi ne-a lovit criza nasol. Am intrat intr-o buda financiara de nu va imaginati
Deocamdata incerc sa ma mentin opimista dar daca nu gasim o solutie curand, ma reintorc la servici ca n-o sa mai avem nici ce pune pe masa. Si sa nu va intrebati cum vine asta, din moment ce iau 85% N-am avut salariul real trecut pe cartea de munca
bujo mami de Filip
diarux spune:
sautare in fuga.
citesc tot, sunt la zi, dar mai greu cu raspunsul
de azi- nopate cred ca a inceput puseul de 6 luni, sper ca nu, dar asa parea. azi ne-am intors si noi de pe spate pe burta prima data, de vreo 3 ori. e f activ si f vorbaret. nu ii place in fund, mai ales daca treb sa pape. ar sta numai in picioare.
azi l-am pacalit cu legumele, i-am strecurat un mar in ele si pana s-a prins...a papat jumate de paharel.deci sunt happy. sper sa mai reusesc sau sa gasesc alta shmecherie.
DIA io am pus din ochi bicarbonat, adik mai intai am pus la o cana o lingurita, apoi la o juma de cana cam juma de linguritzza. nu a mers, asa ca am trecut tot pe bepanthen. iritatia lui andrei e la funduletz.
KIMMY

GINIincerc sa imi fac timp sa pun si pozele...nu stiu inca momentul dar ma straduiesc.
intrebari:
1. cat timp pot sa tin in congelator legumele???
2. cum maruntzesc carnea ? ca pt blender e f putina.pai ales cand o sa ii dau prima data.
3.ce carne ii dau? de pui sau de gaina? am inteles ca mai bine pulpa decat piept.
4. de care carne ii dati? gaina de la bunica din curte sau de la magazin? daca e de la magazin, de care?
5. facem 6 luni pe 11. in afra d ecarnitza de zburatoare, ce ii mai pot baga?Acum papa fructe dimineatza cu cereale si la amiaza daca am noroc, putine legume.
mi-a murit teveul de vreo 4 zile asa ca...noroc ca nu avem timp de el. nu maistim nik de stiri. tot base e prezident, nu?
6. azi noapte s-a trezit la 12 urland groaznic. o fi visat ceva? l-o fi durand gingiile? nu pare sa fie inflamat nik.nu-l puteam calma deloc. nici la san, nici plimbat, nici cu nik. a adormit, la 4 iar papa si la 5 jumate era fresh. io si tati ne strangeam de gat.de aia am zis de puseu.
gata ca am recuperat cat pentru o sapt.
aaaaaaaa am facut un an de cand sunt pe forumul asta....[emoticon cu artificii]
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
MissJJ spune:
Anka ms de raspuns.
Mai eu sincer ma interesa asta din cateva motive: ca e la reducere
e 60 de lire si nu mi se pare mult deloc, eu sport fac acasa imi gasesc si timp pt el fara pb cand dorm fetele ori una ori alta, in cel mai rau caz fac seara dupa ora 7 cand ele dorm si gata, ar mai fi un avantaj ca nu am nimic special sa exersez picioarele si dosul, ca eu am pus in zonele astea de numa sus la coapse zici ca-s halterofila
pt brate fac deja sa scap de bingo wings, pt abdomen folosesc centura, is la o dieta vesnica care o mai incalc uneori da ma stradui cat de mult pot, mi-am luat si doua dvd-uri cu exercitii cand am timp sa lucrez si merg la alergat samb/dum cand e brabatu' acasa asa ca daca reusesc sa iau si leg magic-ul asta as acoperi toate zonele care imi stau pe creier.
Teoretic daca fac toate astea pana la vara tre sa fiu
, subliniez teoretic.
Vedem cat oi reusi pana la urma, da tre sa fac ceva ca nu se mai poate nu mai suport sa stau cu tone de haine in dulap si sa nu ma incapa nici una macar si din cauza suncilor orice e bluza si imi vine cat d ecat omeneste sa mi se ruleze pana sub sani din cauza suncilor atarnatoare.![]()
Tre sa ajung sub 60 de kg neaparat.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
violeta29 spune:
Bunaseara!In sfarsit sunt fresh!Dupa ce m-a chinuit azi noapte pina pe la 3 a adormit si abia dimineata la 9 s-a trezit
A papat, a facut caca si s-a culcat la loc si am dormit ca doua scrofite pina la 12.Asa mai merge, mai sunt si eu om, ca mai aveam putin si o luam pe aratura!
Legat de ce poate face bebelusul,pina acum ma tot stresam ca se intoarce doar de pe spate pe burta, dar nu si invers, dar mi-am dat mai apoi seama ca o s-o faca si pe-asta cand o sa vrea ea.Nu am pus-o sa stea in fundulet decat ca sa-i fac poze
, incearca sa se ridice singura dar nu-i iese.Si de cateva zile incearca sa mearga de-a busilea de mori de ras langa ea.Ridica fundul suuus cu tot restul corpului, si cand vrea sa ridice si manutele cade in nas.Si o tot ia de la capat pina se enerveaza ca nu reuseste.
Cu diversificarea , la fel, nu m-am mai stresat, o sa manance ea cand o sa fie pregatita, n-o sa manance lapte toata viata nu?
Scuze ca nu nominalizez pe nimeni, dar vreau sa mai si invat, oricum am citit mai mult pe diagonala.Am vazut si poze cu pepenasi, doamne ce-au mai crescut
, parca ieri erau niste mogaldete,ce trece timpul!
CARMENELA, Doamne ajuta sa fie bine si sa va intoarceti sanatoase acasa.Pupam micuta regina
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
iriss27 spune:
dia_filipas, smacul cu bicarbonat: pui o lingura cu varf de bicarbonat, la un pahar cu apa, o speli la fund, apoi tamponezi bine toate zonele rosii si lasi sa se usuce bine fundu; cat mai des fundu la aer
despre indemnizatie, scrie la Min. Muncii pe www.mmuncii.ro/ro/articole/2009-01-20/-942-articol.html" target="_blank">site, ca se acorda 600lei pana la recalculare.
vazut poze cu matei de ana si cu zapada superba a lu' mada, sa stii ca sunt invidioasa, noi nu am vazut decat o mocirla iarna asta
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei 
ankalaura spune:
DIDI - du-te la aia inapoi si zi-i din partea mea ca e proasta ![]()
MADINA - sper ca tu ai dreptate, asa stiam si eu si asa mi se pare si logic... Altfel cum naiba sa intrerupa aia 600 de lei? Ca in fond, dosarele cu 85% se inregistreaza cand se inregistreaza... Adica naiba stie cand. Timp in care 600 tre sa curga, nu?
Vaz ca ne confirma si IRISS 
BUJO - Mai, sincera sa fiu, e super nasol cu salariul si te inteleg 100%. Cand am nascut-o pe Eliza am patit lucrul asta, si de aceea m-am dus la serviciul pana cand am nascut, si m-am intors cand ea avea 6 saptamani, si nu recomand nimanui pentru ca este cumplit! Dupa 10 ani de munca, abia acum, la ultimul job am avut salariul real in cartea de munca...
Si pe noi ne cam prinde criza din urma, si daca nu primesc ceva ceva in februarie pe 20, o cam incurcam. Deja suntem pe minus, dar si rezerva din extrarol se termina cat de curand 
Cu strainezile.... mie nu mi se pare grea franceza. IUBESC franceza, dar examenul ala mi s-a parut complicat atunci, ca structura... Dar erau alte vremuri, nu existau materiale, strainezile se predau inca prin terminatii verbale si papagaliceala ....
DIARUX
- eu stiu ca legumele se tin max 2 luni
- ca sa maruntesti carnea, faci mai multa o data! N-ai cum sa blenduiesti un cc...
- eu i-am dat pui, dar si pui de tara. I-am dat si piept i-am dat si pulpa. Adica am avut de gand, ca oricum nu mananca 
- cu punctul 4 e piticul tau!
- dupa un timp de la carnita de pui, ii poti da ficatel, peste, carnita de vita daca e foarte frageda sau daca ii dai supa... Pe rand fiecare...
- zi merci ca ti-a murit tv-ul ca de cateva zile tot mor oameni prin spitale, si dau astia la stiri. Mai bine sa moara teveul
CAPRI - legumele se scot mai greu la primele cuburi. Tre' sa intorci chestiunea pe dos, adica respectiva gaoace, si asta e greu cand e tavita plina. Cred ca ai face bine sa umpli in zigzag, adica o gaoace da una ba, si alternezi pe randul urmator, got the idea? Altfel, oricat de elastica e tavita aia, e greu in draci sa le scoti pe primele.
Concuram la mancat putin, dar noi te-am luat!
SERENITY _ nu stiu soro de ce era chiar asa sa iti rupi gatul, cre' ca problema e la tine nu la aparat ![]()
MADA - mare dreptate ai cu suncile... Daca zici ca e pe asa, eu l-as lua in locul tau.
Eu nu ma mai agit pana nu vad ce e cu spatele meu, ca sa nu cumva sa fac mai mult rau!
ankalaura spune:
Asaaaa
Si acuma revenind la problema principala.
Daca nici azi nu mananca nimic, merg la spital. Mama naibii de treaba ca numa' in weekend se intampla asta 
So
Numai cand vede laptele si incepe sa urle! Cred ca eu sunt de vina la asta, ca de cand a inceput sa manance prost, am cam tinut laptele preparat, ca am aruncat in draci si am zis ca ajung la pepeni, dar uite ca mai bine la pepeni decat sa se strice laptele... De aia intrebam aici cat se poate tine gata preparat... Nu l-am tinut mult, l-am tinut max 4 ore la frigi. Pe cutie scrie sa il arunc imediat, dar mi se pare chestie de marketing. Daca ar fi CHIAR ASA, as avea mari indoieli asupra continutului ce naiba!
Ieri a mancat cu rugaminti cam 50 ml in 5-6 ore. A mai mancat juma de banana cu branzica, si aia tot cu rugaminti, pe la 7 jumate seara. Aa, si inainte de asta, vreo 15-20 ml de iaurt de baut, cu seringa. Si gata mancarea pe ziua de ieri.
I-am mai dat nitica apa cu seringa, dar nu prea multa ca nu a vrut.
S-a culcat flamanda.
Dimi pe la 4 a mancat cam 50 ml de lapte dormind pe trei sferturi.
Dimineata pe la 8 a mancat cu rugaminti vreo 30 ml de piure de morcov diluat cu apa incalzita. Dar la asta deschidea gurita, dadea semne ca ii place, pe cand la lapte urla, chiar daca incerc sa i-l dau cu seringa.
Nu are febra nu are muci. Mi s-a parut putin calduta, dar oricum de ieri ii dau Nurofen, ca eu suspectam totusi un dintisor ceva
In rest starea ei e buna, rade, se joaca, dar la intervale plange, vrea in brate, si sta lipita de mine, uneori cred ca adoarme dar nu, ea e cu ochii mari.
Cand se trezeste, mai probez o banana, se pare ca asta e preferata.
Aa, si azi noapte a facut un kk foarte tare, dar parca nu cred ca e constipatie, ca oricum nu a mancat nimic, si cand a facut kk nu a plans.
Deci daca o tine asa, ajungem la spital...
ana_a spune:
'neatza
anka daca te ajuta cu ceva...iti spun ca si noi suntem la fel!!!Nu are treaba cu faptul ca ai tinut laptele la frigi! Matei papa la san si mai mult molfaie sanul, plescaie de 2 ori si gata....mai sa cred ca nu-i ajunge laptele....insa...nu plange.Nu de foame!Ca eu deja ii cunosc plansul de foame. Si urla daca ii dau sanul si el vrea suzeta!Eu zic sa o lasi putin in pace. Ca no sa pateasca nimic! Stiu ca este greu
si mie imi este greu....mereu ma gandesc daca slabeste, daca nu stiu ce...
Voi aveti dintisor?Noi nu avem. Si imi amintesc perfect ca si Stefan a avut o astfel de perioada!Identica!Si a trecut.
Nu mai spun ca mor de ciuda in sinea mea ca incepuse sa manance fff fbine si eram super multumita...si acum simt ca o luam de la capat.
Aseara am gasit un subiect
aici care mi sa parut interesant
acum continui sa il citesc. Puteti arunca un ochi ca nu strica.
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

ankalaura spune:
Ana - cam asa simt si eu... Si Er manca bine, ma rog, manca suficient lapte, ca legume nu vroia oricum, daca manca 20-30 g eram multumita. Manca bine fructele insa. Nu orice, dar cand manca, manca suficient. In fructe i-am ascuns o data galbenus, o data legume... Legumele i le-am mai ascuns in iaurt... si tot asa... In ciuda amestecului bizar, uite ca manca si gata, ma multumeam ca are de unde sa isi ia vitaminele.
Faza de acum a venit de-odata, asa ca ma gandesc ca e o faza.
Ea are doi dinti, aparuti acum vreo 2 saptamani sau poate 3. Eu cred ca se mai pregateste un dinte ceva...
I-am luat temperatura si nu are - 36.8. Mie parca mi se parea calduta la atingere. 36.8 am luat-o la poponel, termometru electronic.
Mama este panicoasa din fire, cica sa nu mai astept, sa ma duc la medic, pentru ca fata e moale si nu prea vesela astazi...
Dar parca mai degraba cred ca nu e cazul sa ma duc, nu? Sunt inconstienta? Exagerata, cum zice subiectul de la linkul tau?
Eu parca simt ca nu....
Hmm... stau cu ea sub observatie si am inceput sa notez ce papa. A luat acuma 15 ml de apa / 5 de morcov si i-am dat 5 ml de vitamine. Sanasol. Cica fac pofta de mancare. Cre' ca n-are nimic daca ii dau Sanasol cateva zile. E un sirop natural.
Mai urmaresc si notez pe hartie.
Marina_1609 spune:
bine v-am gasit dragutelor!
i'm back!![]()
tare greu a mai fost pe drumuri si Sofia si-a cam blestemat soarta. ce fericita era cand s-a vazut la casuta ei, in patutul ei
. nu am mai sarbatorit la 6 luni asa cum mi-am pus in plan
pt ca eram pe drumuri. next time...
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi