Pepenasi de iulie-august 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Anka pai asa au zis la tv, ca in timpul in care se recalculeaza pt 85% se suspenda si cand termina iti dau tot din urma, nu stiu, eu una am asteptat 2 luni si ceva pt 600 si acum inca n-am depus ca daca imi suspenda iar 3 luni, oricum la mine diferenta nu e f mare, ca deh sunt bugetara, dar daca sunt in plus sunt bine veniti, tu stii altfel?

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Citat:
citat din mesajul lui irolf1

Anka pai asa au zis la tv, ca in timpul in care se recalculeaza pt 85% se suspenda si cand termina iti dau tot din urma, nu stiu, eu una am asteptat 2 luni si ceva pt 600 si acum inca n-am depus ca daca imi suspenda iar 3 luni, oricum la mine diferenta nu e f mare, ca deh sunt bugetara, dar daca sunt in plus sunt bine veniti, tu stii altfel?

salut

am citit ca tu mergi la sf lunii sa depui, si m'am gandit sa iti spun, io am nascut pe 8 august, dupa tine si termenul de 60 de zile dupa cele 126, ar fi fost pe 11 februarie. Vezi sa nu depui prea tarziu. Probabil ca ai tu socotelile tale, dar daca nu ai sa fii atenta.

pupici

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Ooka mersi, eu sunt in cic, vb de dosarul pt cei 85%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DIA - la DALF sunt mai multe module, eu am ales chestii umaniste si stiinte sociale. Si subiectele au fost in consecinta Altii isi alegeau chestii tehnice, altii economice, samd..

KIM - nu mai fii suparata! O sa se schimbe in curand conditiile de creditare. Daca tot nu iei indemnizatie, poate iti gasesti ceva part time. Sau ... nu poti sa iti faci un contract la vreun cunoscut ceva? Cat sa iti treaca acolo o suma suficienta pana obtineti creditul... Sigur, asta presupune niste taxe platite, da eu zic ca se merita. Dupa aia, nu te opreste nimeni sa iti dai demisia ca sa inchei contractul, ca banca nu te mai intreaba. Bafta multa

Ia uite frate vechea noastra cunostinta ARIADNA Multumim de vesti! Sa dea DD sa treaca toate temerile si emotiile, si sa se intoarca cu bine si sa nu mai fie nevoie de a doua interventie!

MADA "ceanlanta" - Leg Magicul e ca lumea, serios. Dar sa ai timp sa exersezi. Programul de le CD are numai 13 minute si nu e imposibil. La inceput faci o febra musculara de te misti ca robotul ala din "Jandarmul si extraterestii". Eu nu m-am putut tine de el... Imi propusesem sa fac dimineata, seara imi e imposibil. Dar dimineata, pana strang paturile, pana ambalez copilul mic, pana il hranesc, se face 11 si ma pregatesc sa plec dupa Eliza. Deci s-a dus ziua, categoric... Apoi pune masa, strange masa, spala vase, samd... ping pong de la una la alta pana pe la 11 noaptea... As fi vrut insa sa ma pot tine, nu neaparat pentru slabit, cat si pentru exercitiul in sine... Ca nu mai fac nici o miscare in rest.
In plus de toate astea, mi-a fost si frica sa ma incapatanez si sa lucrez, ca tre' sa imi fac o radiografie la coloana ca s-a ingrosat problema. Doctorul zice ca poate foarte bine sa fie o discopatie de toata frumusetea, sau chiar o decalcifiere Leg Magic imi trebe mie!
Lasa frate, grasa si frumoasa, si in cinstea Leg Magicului am mancat o amandina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Sa-ti fie de bine amandina
Am incercat si eu ala k era in Plus de "probat" si era sa-mi rup gatu k a alunecat o "pedala" Macar e bun de ceva?

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri:
Cum sa fie multumit fara motiv Cum sa nu stea locului niciodata
Si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste"

Paolo Coelho ,"Alchimistul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irolf1

eu stiu ca se primeste in continuare indemnizatia in cuantum de 600 ron, iar in martie sau aprilie, pt cine a depus in ian desarul de recalculare se da diferenta retroactiv...

mami de Lucian (05.07.2008) si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Teky, te referi daca sa primim banii si pt ian retroactiv, sau sa ne vina din februarie? Eu am reusit sa ma duc sa depun de-abia pe 2 febr si mi-a spus ca spera sa primesc si pt ian, dar nu prea crede. Cat despre cat dureaza pana primesc banii... cam 3-4 luni mi-a zis, deci de prin mai . Pfoa, sa vad eu ca primesc retroactiv atatia bani brusc de la stat, ca nici nu imi vine sa cred!

Noi pana acum la capitolul diversificare mancam asa:
-legume: conopida, brocoli (de f mare succes),dovlecel, morcov, telina, cartof, fasole verde, ardei
-fructe: mar, para, gutuie, banana, caisa, piersica, mango, avocado
EDIT: si dovleac, de-ala de placinta, ras si bagat la cuptor; ff bun
-orez
-si carnita de pui si vita
Cereale mancam de 3 zile, de cand primeste 3 mese pe zi si a scazut si cantitatea de laptic in sfarsit. Si intervalul dintre mesele de noapte s-a marit.
Azi si ieri a fost asa:
9 - cereale cu fructe - cam 100g
12 - laptic - cam 150-200ml
15 - legume (eventual cu puuutina carnita) - 200g
19 - fructe - 150g
22 - laptic - 200 ml
2.30 - laptic 200 ml
6.30 - laptic 150 ml

In total 700-800 ml de laptic si 400-450 g de piure pe zi

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Kimmy, imi pare rau dar se va ivii poate o ocazie mai buna pe viitor

Ce am scris ami sus despre masa e mai mult estimativ in functie de cum a mancat azi si ier, sper sa se tina cat-de cat de un program, dar depinde si la ce ora se scoala. Oricum, cu somnul are un program destul de bine pus la punct, de regula se culca la 22 - 22.30 si se scoala la 8-8.30 si mai doarme vre-o 2-3 ore maxim in timpul zilei in 2 reprize.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Inca nu am citit din urma.

Raportam o noapte un pic mai buna, adica: culcat pe la 23-23:30, cu primul trezit la 2:30, deci a dormit vreo 3 ore si ceva legate ; apoi la 3:30, la 4 si ceva, si la 5; then la 7:30, deci inca vreo 2 ore si jumate legate ; apoi a adormit la loc dupa ce am luat-o in pat cu mine si ne-am jucat, sa fi fost 8:30, pana la 10:30. Azi la pranz a dormit destul de mult, si a mai atzipit vreo 20 minute si cand am iesit afara inainte de pranz. Asa ca sa vedem noaptea asta cum o fi . Acu a adormit la san (e 22:45).
Si cu mancatul parca a fost oleak mai bine : dimineatza nu tot dar destul (ii facusem o juma de banana cu o juma de mar mic), la pranz toata portia (vreo 60 ml) de legume cu carne, seara 80ml lapte muls cu vreo 9 linguritze de cereale orez de la Milupa.
Cu statul singure sau in bouncer cu mama langa trebaluind, am stat insa la fel de rau ca zilele trecute . Mi-a urlat de m-a capiat. Si am avut treaba azi, am bagat 4 masini de spalat. A avut totusi o perioada in care am reusit sa o las in leagan uitandu-se la Bebe tv, si inca una in care s-a jucat pe jos (am pus iar paturile) cu jucariile. Asta cat am scos si intins eu rufe.

Intrebare: am pus azi piure de legume in tavitzele alea de la Annabel; cand vreau sa scot un cub, cum fac? iese usor? sau e vreo tehnica speciala?

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Kamelya, noi avem fetele nascute in aceeasi zi . Confirm ce zici tu de Daria.
Deci, la 6 luni si trei saptamani, Ilinca nu se ridica si nu merge inca de-a busilea, dar se taraste si rostogoleste si ajunge unde vrea; in fundulet sta sprijinita, singura doar vreo cateva secunde; cand nu mai vrea se lasa singura pe spate; ii place sa o tin in picioruse (nu sta ea singura, o sprijin); se rostogoleste de pe spate pe burta si de pe burta pe spate, face insurubari si suceli nenumarate, mai ales la schimbat pampersi sau haine, de au ajuns sa dureze o vesnicie aceste operatzii ; gangureste: baba, papa, meeeemeee (asta mai ales cand plange); chiuie si scoate diverse sunete: ei, aaaaa si altele; face brrrrrr si prrrrr (cum fac copiii cand se prefac ca fac din gura sunetul de partz ) si cu scuipat eventual ; plescaie zgomotos cu limba in cerul gurii si suiera aer printre dintzi (sunetele de la astea cred ca ii plac tare); mama sau tata nu a spus inca .

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput