Pepenasi de iulie-august 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 6
dara_d spune:
Mada max tu spuneai paraca ca o sa o suni pe carmenela . Stii ceva ?? Cum au ajuns? Cum a fost primul control??Ca stiu ca pe 9 este oparatia.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
dara_d spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui iriss27
cum e dispozitivul ala?, merita banii? Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze Aventurile strengaritei Yvonne Bazar pt Sonia si Andrei ![]() |
DESPRE CE DISPOZITIV E VORBA ?? CUM SE FACE CU EL ? CAT COSTA??
VEAU SI EU ..................

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
Tecky spune:
Kimmy imi pare nespus de rau ca nu ati obtinut creditul.Cum adica nu beneficiezi de indemnizatia de 600 Ron?
dara si eu tot pe 14 ianuarie am depus dosarul.
Avem de asteptat mult si bine.
irolf1 spune:
Ana_a tin minte cand era Alex mic ca-mi era si frica sa-l mai fac sa rada, nu numai ca-l apuca sugitul, dar mai dadea si putin afara. Sa sughita se mai intampla si acum cand rade, dar rar. Vazut poze cu micul imblanzitor de serpi![]()

Mada ce frumos ca ati avut zapada,
printele blondute.
Tecky eu am auzit ca banii vin dupa vreo 3 luni timp in care cele care erau deja in cic si primeau indem de 600 roni se suspenda. eu inca n-am depus dar cred ca spre sf lunii ma duc, oricum ziceau ca acum poti depune si la asistentele sociale din sect.
Kimmy
sa treaca supararea
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
irolf1 spune:
Asa sa revin, sunt un pic chiauna
Mada vroiam sa zic "printesele"
sunt chiauna ca s-a trezit azi-noapte din ora in ora, ca niciodata, se trezea ea de 2-3 ori dar acum a batut recordul
si nu se vede nici un dinte la orizont, e gingia umflata dar atat.
Sa nu mai zic ca de ceva vreme este mult mai plangaciaosa ziua, vrea numai in brate, nu cumva sa ma vada ca plec din camera ca e scandal, mai am noroc cu Alex ca-l pun sa se maimutareasca si nu-l pierde o sec din ochi, dar nu mult ca incepe iar sa cararie.
In fundulet sta cateva secunde fara ajutor, merge oarecum si de busilea, mai mult stilul taras si aruncat. Daca as putea sao tin doar in brate iar ea sa topaie ar fi cea mai fericita.
Cele care va plangeti ca bb nu merge de abusilea, Alex nu a mers decat dupa ce a inceput sa mearga in picioare deci dupa 1 an.
Am incercat si varianta cu paturile pe jos, dar nu i-a placut tot mai bine era la mine in brate si sa se uite la fratisu cum se joaca. O sa mai incerc poate avem succes.
Jucariile preferate - masinutele lui Alex![]()
In rest papam bine, luam antibioticul si sper sa scapam sa iasa uro negativa.
Capri sambata e deschis Miniprix-ul? stii si pana la ce ora?
Piciulicii Alex Gabriel
(23.07.08)
ariadnabr spune:
Am vb eu cu (,) carmenela, au ajuns bine, seara tarziu, dar sunt ok. Iubita mica insa datorita schimbarii locului nu doarme si e foarte obosita...plange si e maraita. Azi s-au intalnit cu anestezista si medicul chirurg, vestile sunt potential foarte bune, si anume: opereaza acum numai buzita, pentru ca nasucul e drept si prin operatie de la buzita se va indrepta
, din gingie lipseste foarte putin si s-ar putea ca in crestere sa se uneasca si sa nu mai fie nevoie de o a doua operatie 
.
Ea este foarte increzatoare si multumita de intalnirea de azi. Luni la ora 10,30 ora Italiei o interneaza, urmand ca operatia sa aiba loc dupa amiaza la ora 15.
Va multumeste din suflet pentru urarile de bine, rugaciunile si gandurile voastre frumoase 
si va trasmite salutari ![]()
Ireland out!
Va tin la curent ![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ariadnabr spune:
Multumim frumos pentru aprecieri (nu nominalizez ca nu ma duce neuronu'
)

Ooka caciulita e de la Next 
Dia asa zapada e ff rar aici asa cum a spus si Mada, mie una imi lipsea
dar acuma, gata...sa se duca
fiica-mea are norma, cate un om de zapada pe zi
asa ca mi-am facut norma de oameni de zapada pe cincinalu' urmator ![]()
In rest suntem binisor, iar singurele, tati e in Suedia pana duminica
se plimba cam mult zilele astea omu' meu
. Julia inca mai vomita, mai rar, dar...

. Se vede al doilea dintisor, dar inca nu a patruns gingia, sper sa scapam si de asta curand
. Luni la 3pm sunt la spital cu ea, am primit in sfarsit programarea la fizioterapeut, sper sa iesim de acolo cu zambetul pe buze. 
Atata...
O zi buna! 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
dia_filipas spune:
Seara buna!
Azi sunt mai optimista putin, ca am dormit mai bine aseara, s-a trezit doar de 3 ori. Azi a fost super cald asa ca am stat 4 ore afara...o placere!
Vazut si eu poze cu Matei, Darius Gabriel si printesele Ari si Ami o delectare! Tare dulci sunt! 
Ana si Miruna sughite dupa ce rade, cateodata, la inceput, se chiar ineca!
Kimmy imi pare tare rau pt. credit!
Doamne ajuta sa-l obtineti pana la urma.
Ariadna multa rabdare si sanatate puiutei!
Multumim de vestile de la Carmenela. Doamne ajuta! 
Dosar indemnizatie mie mi-a spus ca se dau banii peste 4 luni de la depunere, retroactiv.
Anka bine ca nu dati examen...Sper ca si noi sa scapam cu bine!
Nici eu nu stiam ca la Dalf intre si cunostinte de literatura si cultura/civilizatie....ciudat...
Fetele, plizzz, care e proportia la apa bicarbonatata? Ca avem si noi o iritatie, si nu trece cu crema!
Nu mai stiu ce s-a mai scris, da' eu fug la sport, pana nu se trezeste iar matza!
...Ash da' de unde! S-a trezit ca isi baga capul intre aparatoarea de la patut si gratii, si nu si-l mai poate scoate, asa ca urla! 
...ma duc sa o salvez. E moarta de somn si nu stiu ce face de nu doarme, se tot fataie...
O seara placuta va doresc!
Dia
- I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
irolf1 spune:
Ariadna multumim de vestile bune. Tinem pumnii sa fie totul bine si sa se intoarca repede.
Sa dea Domnul sa veniti cu vesti bune de la fizoterapeut, cate un
pt amandoua domnisoarele.
Piciulicii Alex Gabriel
(23.07.08)
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irolf1 Tecky eu am auzit ca banii vin dupa vreo 3 luni timp in care cele care erau deja in cic si primeau indem de 600 roni se suspenda. eu inca n-am depus dar cred ca spre sf lunii ma duc, oricum ziceau ca acum poti depune si la asistentele sociale din sect. Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08) |
Cum adica se suspenda? Da' de ce sa se suspende??

Nancy
(05.02.2007) si David-Alexandru