Pepenasi de iulie-august 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 5
MissJJ spune:
Tecky multumim.
da are perisorul lung si s-a mai deschis la culoare si curioasa cum o sa il aiba mai tarziu caAri era chelbosica de mica si acuma are parul destul de lungutz si e si ondulat.
Flo si cu Ami am mai patit asa sa vomite si ea dadaea cu degetele acolo si era toata unsa si Ari a facut asa cand era bolnava mai voma noaptea si na maapucam sa strang sa sterg si ea se juca cu voma.
Legat de bagat in gura Ari tot alearga pe aici cu papucii de casa si oricat spal si curat se face mizerie si aia mica ajunge pe parchet si il linge.
Dma felicitari, chiar pune poza sa vedem si noi.
Eu pozele cu pepenasi n-am reusit sa le vad ca de pe astalat nu pot intra pe picasa nu stiu de ce.
Si cum a meu se tot inchide nu apuc sa vad nimica.
Bai ziceati sa vin sa scriu acu scriu si lumea a fugit is asa de scary?
Am zis sa va trageti atitudine noua nu sa fugiti.
Creca tre sa dispar iar ca sa scrie lumea.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
ana_a spune:
mada, stai linistita ca nu pleaca lumea ca te vede pe tine
Lumea este ocupata cu plozii plimbatori!Nu vezi ce a patit Flo? Pai cum sa-i mai lasi nesupreavegheati?![]()
Flo, moama da ce plimbaret este David!Este clar, al meu este cel mai puturos! Nici sa se intinda dupa jucarii nu vrea!L-am pus pe jos si sta nemiscat si da din picioare!
mada, sunt 2 retete!
La ultima am poze, da tre sa le pun si nu stiu unde
.La prima nu mi-a trecut prin cap sa fac poze
insa cand o mai fac o data am sa pun si pozele.
Azi am facut prajitura cu ananas!Arata bine!Sa vedem si ce gust are, inca nu am inceput-o. Am pus si niste sirop in tava, facut de mine din portocala, sa vedem ce o sa iasa...si ma gandesc sa pun frisca deasupra insa nu am in casa, astept sa vina sotul sa pot iesi sa cumpar niste frisca.Apoi pun pozele cu prajitura friscata!![]()
ooka, cre ca in we ma bag la pita dupa reteta ta!
boti, eu nu-s din bucuresti asa ca nu cred ca ai tu chef sa trimiti pachet cu cheag in tara
eram doar curioasa de unde l-ai cumparat. M-am gandit ca ai fost la stana
Sa ne spui daca iese branzica buna ok? Banuiesc ca pentru branza l-ai luat nu? 
Fetelor ma bucur ca va placut ursuletul meu! 
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

ankalaura spune:
TECK - eu sper ca luna asta sa primesc cei 600, ma rog, fractiunea pentru decembrie si eventual ianuarie, pentru dosarul din decembrie, si parca nici la aia nu indraznesc sa visez 
Aia 85%... zic mersi daca apar prin aprilie! 
Singurul lucru pertinent pe care mi l-au spus e ca dosarele pentru indemnizatie (toate dosarele) se semneaza o singura data pe luna, adica intr-o anume zi care nu e mereu aceeasi! Deci nu prea conteaza ca depui pe 5 sau pe 7 sau pe 8... Ci, cu cat mai repede cu atat mai bine. Daca ratezi momentul si se semneaza inainte, ai toate sansele sa astepti 2 luni minim. Daca prinzi "trenul" de dinainte de semnatura magica, mai poti spera la un 6 saptamani 
ooka spune:
salutare
Eu am depus acu' doua zile pt 85% ca imi fu lene sa merg acolo pana acum. Mi'au spus sa imi verific contul in aprilie.
Ana, daca ai nevoie de asistenta spune
cheag cica se gaseste, a spus Bujo, la farmaciile veterinare.
Boti, nu mai zic nimic![]()
mami de Sofi
Kimmy spune:
Sunt in butoi tare fetelor!
Nu s-a aprobat creditul.Acuma sper sa reusim cumva pana in iunie.Sotul are marire de salar in martie.Oricum trebuie sa ma apuc si eu de ceva,ca altfel nu ne descurcam.Trebuie neaparat sa strangem putin cureaua.Casuta mea 
Ma bucur pentru voi,sa nu ma intelegeti gresit,dar de cate ori vad ca discutati despre indemnizatie,imi vine sa
.Nici macar aia nu iau.Nici nu mai stiu ce sa cred.Oare chiar asa de ghinionista sunt?Sau am fost chiar asa de oarba si iresponsabila?
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
ana_a spune:
Kimmy, imi pare tare rau !Dar nu dispera!Pana la urma o sa reusiti si cu creditul!POate chiar acum nu-i momentul potrivit...
uite un
de la mine sa treaca supararea!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui boticelina Am primit si io dispozitivul ala de supt bucatele de mancare si cupilul este foarte bucuros si o mai tine si ala ocupata ceva timp. Ieri a supt cu sarg la o feliuta de portocala, era toata manjita Monica si gargaritza Nancy "If you are unware of your choices, then you have none" |
cum e dispozitivul ala?, merita banii?
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tecky oana,ankalaura va multumesc pt raspunsuri,deci tb sa mai asteptam. ![]() Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008) |
Eu am depus dosarul pe 14 ianuarie si mi-a spus ca la sfarsitul lunii martie sa ma astept sa imi vina banii.
Kimmy fruntea sus ca o sa rezolvati voi cumva.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

de