Pepenasi de iulie-august 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 4
flo1980 spune:
Vazut frumoasa Xenia! Pare grasuna ! 
Timy ce frumos doarme ea
! Cum stati cu hemangiomul?
Frumusica Irina de Gabriela care seamana cu mami 
Buna masca! 
Darius de Anilansa cu ochisorii lui senini!
Vio29 mai pune si tu poze!
Darius de Camy, sa-ti fie bine pui, acolo unde esti! 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
dma2007 spune:
la multi ani cu intarziere pt anna si yvo! sa cresteti mari si sanatoase
pt carmenela si regina
sa veniti cu bine!
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
Serenity90 spune:
Din capitolul...Senzatii tari a la BeBe...azi dimineata m-a trezit un bubuit...ce sa fie ce sa fie?? Bebelusul meu cazuse intr-un spatiu destul de ingust dintre pat si birou...noroc ca erau niste plusuri acolo...m-am ridicat speriata la el...saracu era inghesuit acolo, si cand m-a vazut...a ras...tare nu?
Si tot din acest capitol mai face parte si cazatura de aseara din pat! Statea in fundulet vorbea si el cu lumea pe messenger (i-am dat o tastatura si se joaca cu ea si o "cearta")si nici nu am apucat sa ma ridic de langa el k s-a dus de-a rostogolu din mijlocul patului (pat mare de 3 persoane) si inca vro 2 rostogoliri pana s-a oprit in perete...s-a uitat la mine, m-am uitat la el...si a scos un oftat mare.."aaauuuufffffppppp"!
Am vazut si eu pozici cu printesele de mada bestial bradul acela urias,
Cu ursuletul lui Ana dragutz foc
Si bineinteles cu Timi, alta papusica scumpa
Dariusel pregatindu-se de soare, si noi il asteptam cu nerabdare!
Va pup!
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri:
Cum sa fie multumit fara motiv Cum sa nu stea locului niciodata
Si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste"
Paolo Coelho ,"Alchimistul"
dara_d spune:
CARMENELA un gand bun de la noi si 

, asteptam vesti , o sa fie bine si regina in devenire va trece cu bine peste operatie.
Mada max frumoase printesele tale si ce de zapada , am vazut la tv ca a nins ,ma bucur ca s-au distrat fetele la zapada.
Salutari Narcisa, Serenity, Tecky, Flo si tuturor mamicilor 

.
Noi am fost afara si iar ne-am dat in leagan , ne-a placut.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
MissJJ spune:
Gabriela
. Mai si eu pasez cu furculitza majoritatea si nu se inneaca, ei astea super blenduite vad ca nu ii plac, i-am luat si borcanel si nu a papat deloc ca nu-i placea cai asa fin si mai lichid oleaca ei ii place sa aiba textura asa papa.
Marimea la hainutze la noi is pe varste si se potrivesc majoritatea rar s-a mai intamplat sa nu se potriveasca si la Ari de ex ea era mai dolofanica si mereu i-au venit hainutzele atata ca ei cresc super rapid si tre sa trecem la tura urm.
Dorya bine ai venit, daca vrei pe listutza sa ne dai datele voastre.
Aici cerealele se dau numai dim la micul dejun tocmai pt ca dau energie.
Cristina multumim.
Ana multumim de reteta am salvat-o si cand reusesc o trec pe site.
Gini asa era si Ari cand era mica mereu ii placeau copii mai mari aia de varsta ei, bebeii nu o interesau.
Turtu pui putin intr-un castronel si vezi cat gusta din el cand se enervaza inchide gura sau se pune pe plans te opresti, adik la primul semn ca nu ii mai place. Nu te astepta sa manance efcetiv. Ea va gusta ca despre asta e div sa guste diverse arome de mnancat efectiv mai incolo putin poti vb. Incepe cu, cate o leguma si vezi cum reactioneaza dim da-i cereale si vezi daca ii plac da-i simple orez prima oara paoi poti lua cu arome sau il poti combina orezul cu fructe. Borcanele eu il incalzesc vreo 10 sec la microunde cat sa nu fie chiar rece si nu ca sa fie papa cald neaparat dar is mai bune la gust putin incalzite, aici ma refer la papa nu cele dulci fructe iaurtele si etc. De papat din borcanel cum a zis si Vicky pui in ceva sepoarat nu dai direct din borcan daca dai direct tot il arunci, eu un borcan il tin in frigider si ii mai dau a doua zi dupa il arunc. Eu le tin in dulap stau la intuneric acolo si oricum nu e f cald acolo, daca e vara de ex sis temp de alea nebune le tin in frigider.
Anka, Map vazut pozele f frumoase.
Didi ma bucur ca i-am placut avodaco noi nu l-am testa inca, la fructe e fan mango vad ca.
Mai Ami bea ceai cateodata nu se omoara oricum apa nici atata. Mai incolo cand va papa efectiv cantitati mai mari ii ofer apa dupa , ca asa recomanda aici, eu si acuma ii dau da nu vrea dupa ce papa.
Oana ms.
Nu aia era Irlandezia cu have a good one si cu citatul de azi tot ea.
Da si noi am observat daca e mai racoare dorm mai bine.
Didi Ami face exact ca Aida, merge prin rostogoliri si etc nu in patru labe nu vrea sa stea in picioare daca o tin, mai are timp.

Dia calm, calm, toate trecem prin asta o sa fie bine ai sa vezi.
Si ai sa mai vrei si bb2 mai incolo.
da e greu nu e usor, asta este da trece sa stii.
Dara multumim.
Si Ari e fan leagan de micutza i-au placut, urm dupa leagana a fost topoganul mare iubire si acolo.
Am recuperta cat de cat merg la matza ca s-a plictist de jucarii sa o fac pe-a entertainer-ul.
Revin si eu tot pe langa butoi, by the way, ca tot vb de asta.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
dma2007 spune:
am luat si eu ieri superbebe si surpriza...eu cu mandra mea intr-o poza...micuta ce-i drept...dar na...
vazut toata pepenimea
*1000!!!!!!!!!!!!!!!
iriss f misto site-ul cu articpolele de party! 
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dma2007 am luat si eu ieri superbebe si surpriza...eu cu mandra mea intr-o poza...micuta ce-i drept...dar na... vazut toata pepenimea *1000!!!!!!!!!!!!!!!iriss f misto site-ul cu articpolele de party! ![]() http://b1.lilypie.com/M20sp3.png |
Felicitari! Fa o poza si arata-ne si noua
_
Tecky spune:
Am venit si eu cu Ralu din parc,m-am simtit foarte bine,erau foarte multi copii in parc.Ralu a facut nani o jumatate de ora in parc.![]()
Daca tot vine vremea frumoasa poate punem de-o intalnire.Ce ziceti?
Kimmy bafta sa fie totul bine cu creditul!Ce frumos doarme Timi cu manuta pe obrajior si cu picioarele incrucisate "turceste".E foarte scumpica.
Anaxena cum se mai simte Maria?
Serenity cred ca te-ai speriat sa-l gasesti pe Raducu pe jos.Eu pana acum nu am patit-o dar si cand o sa o patesc cred ca ma apuca toate cele.
Mada ati avut zapada nu gluma.Peisajele arata ca in povesti.Imi place ca Ami are parul des si destul de lungut.Sunteti o familie reusita si imi era dor sa va vad.
ana frumoase pozele cu Matei.
dma super ca ati aparut in revista.Ati trimis poza nu?Ati castigat ceva?

flo1980 spune:
Abia acum am reusit sa-l adorm, ma chinui de o ora 
M-am muls si am doar 80 ml intr-un san nesupt toata noaptea 
Asta e, bine ca a fost pana acum!
Din ciclul "Ce traznai mai face bebe David" sa va povestesc ce a facut azi....
Pe la 13.30 l-am dus pe Alex la somn, David pe jos decat sa cada de pe undeva....am lipsit 5 minute, pana l-am schimbat pe frat'su ... si unde credeti ca era??? la cosul de gunoi, care e sub toaleta mea (mutata din dormitor din cauza de patut, si pe post de birou pentru calculator) Baga de zor in gura toate servetelele mototolite si murdare, amabalaje de ciocolata si bomboane 
Aaaa si mi-am adus aminte ce a mai facut odata....imi vine sa rad ca "stupida" acilisa 
Depasise patura de pe jos si ajunsese pe parchet.
Are obiceiul sa se zbantuie (pe burta fiind), si a varsat putin, mancase mancare solida, (eu spalam vasele la bucatarie).
Era prea liniste, arunc un ochi ...
lingea ce varsase, mai baga si mainile, se mozolise vai de el! Mie imi venea sa 
Precizez ca ii mai sterilizez biberoanele cu solutie chicco 
Nu mai zic ca ne mai prinde papucii si ii baga si pe ei in gura 
_
Tecky spune:
INTREBARE: pt fetele care au depus dosarul pt cei 85% pana la data de 15 ianuarie,aveti idee daca sunt sanse sa primim banii din luna aceasta?Eu una nu am mai auzit nimic.