Pepenasi de iulie-august 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 3
ana_a spune:
Kmmy, bafta la credit si sa reusiti sa-l obtineti pentru a va lua casuta care o simti deja a ta!Daca o simti deja inseamna ca in curand va fi a voastra! 
Cand va aud cum povestiti de chirii si credite pentru case imi dau seama ce norocosi suntem noi sa avem casa noastra cu acte in regula chiar daca este veche si mai avem mult de lucru la ea...
Bei imi faceti ciuda cu vremea voastra frumoasa!Aici este mohorat si umed, nu-i frig da ma enerveaza umezeala, noaptea ploua si ziua este intuneric si umed
insa chiar si asa azi as incerca o mica plimbare.
Se vede ca am copil cuminte???Ca de dimineatza bantui pe aici...
Indata ma duc sa-mi intind hainele din masina si sa pun alta tura la spalat.
Mai sunt copii care inca sughit cand ii apuca rasul???
O zi buna va doresc tuturor si sa auzim numai de bine!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

boticelina spune:
Buna dimineata, pupam bostana! 
Ana_a, daca vrei si tu cheag da-mi adresa ta pe PM si merg si-ti iau si tie. Aseara am citit si tehnologia de fabricatie si azi imi suflec manecile si ma apuc de experimente.
Dr_anca si io, si io am un epur
- i se ice si copilul-arc fiindca topaie nene de numa, fac febra msculara dupa masa doar sustinand-o, cred ca daca as face io atatea genuflexiuni cate executa ea m-a trage Naomi Cambell ![]()
Imi pare tare rau sa citesc ca bebelusii vostri sunt agitati, Nancy e destul de imperturbabila, probabil si din cauza ca sta cu buni dimineata si apoi cu mine. Mai maraie ea dar eu sunt convinsa ca e o faza si nu prea pun botu'. Cand totusi nimic nu mai pare sa mearga recunosc spasit ca o pun cate 10-15 minute in premergator si prinde aripi cupilu. Fugareste pisicile prin casa, chiuie, fuge dupa noi, sta cate 5 minute si mingaie feroneria de la sertare, se amuza si uita ca era setata pe plans...
Carmenela ma gandesc la tine si tin pumnii sa mearga lin operatia si recuperarea reginei 
Am primit si io dispozitivul ala de supt bucatele de mancare si cupilul este foarte bucuros si o mai tine si ala ocupata ceva timp. Ieri a supt cu sarg la o feliuta de portocala, era toata manjita ![]()
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
MissJJ spune:
Rapid sa va dau link-ul cu poze pana nu se inchide laptopul meu si apoi intru de pe alalalt si va citesc.
Deci poze zapada si poze printese.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
Anilansa spune:
buna.. si de la noi
am vazut pozici cu pepenasi... si am pus si noi pozici noi la semnatura.
ieri am iesit un pic la plimbare, era frumos afara... vine primavara
... poate iesim si azi... nu suntem sigure.
asera am dormit un pic mai bine.
acum merg sa ii fac pa-pa si dupa aia citesc din urma![]()
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Kimmy spune:
Ana imi place tare mult centru ala de cativitati.
Matei ce dolofan si scumpel e 
Am pus si eu poze noi pe picasa
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
Serenity90 spune:
Heloo
Ana Sa stii ca si al meu facea asa cand ii ieseau dintii, si la fel ca tine nu simteam nici la gingie si nici unflata nu era, si i-am dat odata sa pape mar cu biscuite si lingurita pe spate are niste striatii si am auzit un harjait, asta in cazul in care cu o seara inainte mi-a plans inainte sa-l culc si l-am cotrobait la gingie si nici un semn, deci e posibil!
Ma duc sa citesc mai departe k nu am apucat! pup
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri:
Cum sa fie multumit fara motiv Cum sa nu stea locului niciodata
Si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste"
Paolo Coelho ,"Alchimistul"
narcisa.s spune:
Salutare si de la noi...pe fuga pe fuga...
Sib, si noi tinem aproape cu greutatea, drept e ca avem umpicut mai mult decat aveti voi dar nu va lasam singure si de capul vostru...
Eu am inceput de ieri sa o invat pe Anais ce inseamna nu...Hihihi...E o luptaaaaaaaaaaaaaaaaa
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com
flo1980 spune:
Buna
Vazut pozele cu zapada si printesele!
Doamne ce frumosssss eu cred ca nu mai vad zapada la noi anul asta 
Vazut si dolofanul Matei! Are trasaturi foarte frumoase!
si ce jucariiiii!
Noi am binevoit sa dormin 30 min la pranz 
Revin...
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
MissJJ spune:
Anna Si Yvonne
La Multi Ani 
sa cresteti mari frumoase si sanatoase!

Carmenela stiti ca va iubesc si va tin pumnii va sun eu sa va terorizez
, pupici la mica regina in devenire.

Tecky ma bucur ca doarme printesa bine noaptea.
La noi Unele nopti nu se trezeste deloc unele nopti o data unele de doua ori depinde, acu e mai aiurea cu dintii astia ca ne tot chinuie.
Sibylle faina dedicatie.
Ms.
Ce examen dai? Uff 600 de pagini mama mia.
Bafta anyway.
Ileanna aici de mici zice sa ii pui cat mai mult pe jos asa exploreaza si incet incet invata sa faca diverse, nici Ami nu sta sg in fund daca o pui cade in nas, dar o mai sprijinam mai exersam oricum nu o las mult o mai pun in premergator cand nu mai am cu cine discuta si se mai distreaza, nici acolo nu o las mult in rest sta pe jos face tumbe rostogolri se tot suceste pe busrta de mers in 4 labe nu merge dar nici Ari na vrut in patru labe ea direct in picioare de pe la 9 luni, asa ca nu ma grabesc astept sa vedem ce si cum.
Cristina nici a mea nu papa mult, tare putin papa si comparativ cu alti bebeii as zice ca face putine lucruri. Da nu ma stresez eu o incurajez cat pot si cand va fi gata isi va da ea drumul si la mers si la toate.
Kimmy ms.
Tinem pumnii sa rezolvati cu creditul.
Anka, Laremi chiar e bun leg magicul ala ca ma tenta si pe mine e la reducere la noi.
Flo multumim
, si Ami de o perioada doarme tare putin ziua si apoi e toata ziua e intoarsa si miorlaita.
Zapada la noi e f rara n-a mai fost asa zapada in ultimii 18 ani eu de cand is aici a nins de vreo cateva ori da a durat cateva ore si gata zapada, asta e prima zapada serioasa. Doar in Scotia mai e zapada an de an in rest nu, mai ales aici in sud e raritate mare.
Ana frumoase pozele ce grasunel e pepenasul.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894