Pepenasi de iulie-august 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 14
maitreyi spune:
carmenela
maaare maaare reginei si spor la treaba maine
va fi bine 

ps: chiar ma gandeam la ce lipseste sub id-ul tau...bine ca m-ai luminat 
![]()
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Chuny spune:
Carmenela, cred ca sunt cele mai optimiste randuri ale tale si ma bucur ca e asa. Maine nu va fi doar o zi frumoasa, ci excelenta !!!
Sibylle
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
Carmenela spune:
Buna seara fetelor din nou,
Nu am putut sa ma culc inainte sa spun prima LA MUUULTI AAAANIII soramii si sa ma ierte ca nu ii sunt alaturi de ziua ei si nu am putut sa ma pregatesc asa cum ar fi trebuit si cum mi-ar fi placut. Ea stie ca este importanta in viata mea si ca imi este mai mult decat o sora. O pup si ii urez in prima zi de scoala o zi frumoasa si usoara si de ziua ei cele mai frumoase urari venite din suflet. Si sa se bucure ca ziua ei va deveni pentru mine cea mai importanta zi din viata mea.![]()

Te umbesc sormio.
Nu mai pot sa stau, maine va fi o zi luuunga, trebuie sa dorm rapid.
Va pup inca o data si fetelor care mi-ati scris sms, in mod special va pup si nu va suparati daca nu va raspund imediat...
Inca o data...

pentru fiecare, sunteti minunate.
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, regina foarte curand..
Carmenela
gallyb spune:
CARMENELA multa sanatate si reusita va doresc!!!!!!!
BUJO multumim frumos, deja l-am invatat... E mare fericire cand ma aude cantand cantecelul asta, celelalte nu prea aveau efect.
ileanna spune:
Carmenela 
Si adica ... a imbatranit profa sa-ntzeleg (ca nu ma uitai in lista ...)????!!! 
Pai asta chiar e motiv de debandada. Merita sa incepem petrecerea mai devreme!!!

si sa ne traiesti draga noastra!!! 
flo1980 spune:
Hello
Nu stiu ce are netul meu caci, cade de 10 ori/minut
si ieri a facut la fel...
Carmenela multa bafta maine, toate v-om fi cu gandul la voi!

Vladut de ileanna 
David Alexandru de iriss27 
Si daca incepeti urarile si petrecerea pentru profa de azi....
LA MULTI ANI CU SANATATE SI BELSUG IN TOATE! 
Vazut Filipanul dansator! Felicitari pentru 
Vicky ai o scumpete de fata, m-am indragostit 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
flo1980 spune:
Aaaa si ca sa ne laudam si noi, stam in funduletz cateva minute 
Ooka felicitari si voua pentru
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Didi81 spune:
Ruxule, La multi ani!!! Sa ne fi fericita alaturi de cei dragi si sa ne mai incanti cu poeziile tale! 
Carmenela, sunt sigura ca maine va fi bine! un
maare pt Alle scumpa si curajoasa!
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
ana_a spune:
'mnaseara!!!
Carmenela un gand bun de la Bistrita!Chiar ieri m-am intalnit cu prietena mea si ma intrebat de voi, i-am zis ca sunteti in Italia si se gandeste si ea la voi!O sa fie bine!
Deci cum?? avem party???Io am bagat alunele la prajit in cuptor si astept.
Dar daca profa incepe scoala maine...cred ca amanam petrecerea pentru WE urmator.
La multi ani din tot sufletul diarux!!Multi pupici de la Bistrita!
Iti doresc sanatate, voie buna, si numai bucurii alaturi de Andreiu si taticul vostru!
Funduletul lui Matei este tot rosu, pe o suprafata destul de mare
, am incercat cu bicarbonat si nu vad vreo ameliorare. Maine oricum intreb si medicul. kk sa mai reglat, cel putin nu mai este moale, sper sa nu mai fie nici acid.
Eu nu folosesc servetele, la fiecare schimbat de pampers il bag in chiuveta, mi se pare mai placut asa pentru el, ma gandesc ca oricum trebuie sa suporte pampersul ala toata ziua...macar sa aiba fundicul curat. Cu servetelele il fac doar lipicios si nu imi place.
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam si iar ne jucam!