Pepenasi de iulie-august 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 13
gallyb spune:
BUJO scrie te rog versurile de la cantecel. Eu l-am cautat pe net, dar nu l-am gasit. E frumos.
narcisa.s spune:
Salutareeeee...
Didi iubita nu e nici un shpil cu laptele de noapte.Eu ii dau si de la Humana si de la Hipp si lapte normal si doarme la fel.Adica doarme...
Ankalaura, pai tot ce se poate sa ii ii fost dor de Eliza.Nu ma mira...
Ana_a si Ileana, care e faza cu desprecarti@yahoo.com...Si care e parola?Spuneti-mi si mie pliz
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com
ankalaura spune:
Mai, cu doctorii si cu spitalele e acelasi discurs ca si cu scolile si profesorii. Dar problema cea mai adanca aici, cred eu, e ca nimeni nu mai are respect pentru nimeni!
Respectul nu are (sau nu trebuie sa aiba) legatura cu anii de scoala, ca si profesorii fac multa scoala, si arhitectii, si avocatii si toti. Dar aici nimeni nu mai are respect fata de nimeni 
IRISS - vad ca nu mai apare optiunea aia de a da pucte altcuiva, ca iti dadeam eu. Am vreo 7000 si nu ma intereseaza
Se putea face asta cu niste timp in urma
Vezi ca YVONNE si-a uitat ratele la noi!
NARCI - as fi vrut eu sa tina minunea, dar ca orice minune a tinut fix 3 biberoane. Oricum, un mare progrez fata de zilele trecuta cand m-am chinuit sa ii dau cate 5 ml cu seringa.
ana_a spune:
narcisa uite AICI
va multumesc pentru sfaturile cu bicarbonatul
revin ca acum sunt cu manzul in brate.
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

narcisa.s spune:
Ana_a, sarumana...Acum am delectez...Hihihi
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com
bujo spune:
R: Eu am 10 degetele (bis)
Ce-am voie sa fac cu ele. (bis)
Sa le bag in nas? Nuuuu
Sa le pun inele? Daaa
Sa te pisc de-obraz? Nuuu
Sa pictezcu ele? Daaa
Refren
Sa le bag in sos? Nuuu
Sa mangai pisica? Daaa
Sa le-ntep cand cos? Nuuu
Sa ajut bunica? Daaa
Refren
Sa manjesc pereti? Nuu
Sa cant la pian? Daaaa
Sa le bag prin balti? Nuuu
Sa duc un gheozdan? Daaa
Stiu cu 10 degetele (bis)
Ce-am voie sa fac cu ele (bis).
bujo mami de Filip
dia_filipas spune:
Seara buna si de la noi!
Am cam lipsit, pt. ca a fost foare frumos afara zilele astea si am stat cate 4-5 ore la plimbare!
Multumesc fetelor pt. raspunsul cu bicarbomatul! Ana eu am dat- pana acuma de ori, cand ii schimbam scutecul si dupa ce statea destul de mult cu fundul gol, sa se uste, o dadeam si cu crema (Sudocrem). La noi e pe vindecate, da nu e complet inca...
Bujo Super haios si dulce Filip!!! Am ras de numa' cum danseaza pe Bregovici! Parca facea intentionat...chiar avea ritm! Am notat si cantecelul, super...chiar eram in pana de cantecele noi! 
Vio ti-am citit povestea! cat ai fost de incercata! Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine!
Mina pe unde esti? Sunteti bine? Pe unde va plimbati?
Fata a adormit asa ca eu profit sa fac putin sport!
O seara placuta sa aveti!
Dia
- I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
maitreyi spune:
si noi, si noi in www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">CONCURS
ne recunoasteti dupa floricica de la ureche 
tare tare filipanu!
pupa-l mama pe el de flacau dansator si umblacios
si maya e fetita mare
si pare asa de serioasa in treburile ei bebelicesti 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Carmenela spune:
Buna seara fetelor,
Va scriu rapid de aici. Azi a fost o zi frumoasa, in sfarsit, ca de cand am ajuns aici ne-a plaouat non stop... Ne-au primit foarte frumos cei de aici, ne-au asteptat la aeroport si la spital s-au strans ca la circ sa faca poze cu Allegra. Daca luam un euro pt fiecare poza..stateam pe gratis aici..![]()
![]()
Consultatia a durat cateva minute, ne-am intalnit cu chirurgul care a inceput sa se joace instant cu Alle si care a zis ca ii coase numai buza acum, pentru ca din gingie ii lipseste destulo de putin si oricum ii e indreptata in exterior....si ca daca o preseaza buza din exterior si limba din interior, are sanse ca in 3 ani sa isi formeze o curbura relativ normala, ceea ce ar duce automat la renuntarea operatiei cu transplantul osului din sold. Ar maii ramane sa se faca o operatie relativ usoara, de suturare a gingiei, partea stanga cu drapta. Oricum va fi, va avea nevoie de terapist logoped si de aparat dentar... Asta ar fi varianta fericita... Cea nefericita..e aia cu operatia cu impland de os. Asta deci vom afla in 3 ani...
Boooonnn...maine intre 2 si 3 va intra in operatie (ora lor). Nu stiu exact cand, ca mie mi-a zis anestezista ca la 3 si lui Tavi i-a zis chirurgul ca la 1.30. Oricum va fi, banuiesc ca nu o sa fie o ora fixa.... Voi trimite sms irlandezei sa va spuna cand intra in operatie.
In orice caz, am intrat sa va multumesc tuturor pentru gandurile bune si rugaciuni...Energia pozitiva conteaza enorm si va multumesc din suflet pentru tot.Am incredere ca totul va fi bine, chiar daca greu. Exista un motiv pentru care trecem prin asta acum si o sa iol descoperim mai tarziu probabil. Momentul intrebarilor "de ce"..a trecut, acum este cum, cand, cat si ce depinde de mine sa iasa perfect. Vom iesi bine din incercarea asta si Allegria mea va avea o viata normala si fericita. Abia astept sa imi fac probleme de cum sa il fac pe barbacmiu sa ii accepte un prieten..![]()
![]()

Inca o data va multumesc si va pup din toata inima!!!!
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, regina foarte curand..
Carmenela
Carmenela spune:
si nu mai am cerceeeeellllllllllll

lasa ca il fac la loc....
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, regina foarte curand..
Carmenela