Pepenasi de iulie-august 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 15
iriss27 spune:
ana_a, imi pare rau ca nu functioneaza bicarbonatul la Matei, incearca altceva, poate crema de galbenele, poate Stelactiv de la Mustela (la fii-mea era singura crema care functiona), mai ziceau fetele de pasta petrini.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei 
iriss27 spune:
Carmen, azi am fost la biserica si m-am rugat pt Cara si pt drul care o va opera, sa ii ajute Dumnezeu sa reuseasca cu bine operatia.
Ma bucur ca sunteti bine primite si ti-au trecut din emotiile pe care le aveai. Abia astept sa aud ceva de la voi dupa operatie.
pt tine si pt Cara.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei 
mcoca spune:
Carmen, Cara, dumnezeu sa va aiba in paza! O sa fie bine, sunt sigura de asta.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
mcoca spune:
Flo,
.
Maitreyi,
. Maya cand vede aparatu, se opreste din orice activitate, de unde mutrele serioase.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
ileanna spune:
narci uitai ...
Este vb de o adresa de yahoo: user desprecarti si parola 000000(6 de zero). Acolo cica a trimis lumea carti electronice cu tema copiii. Dar este un talmes balmes de 1.300 de mailuri cu diverse. Daca ai determinare si gasesti ceva interesant anunta-ne. 
mcoca spune:
De ce maaa?? Nu ai vazut-o pe vecina mea. SE "catzara" peste tot, face kk la oala ...
Vicky si
Maya (27.06.2008)
Caprioara spune:
Helau,
Ziua ce-a trecut a fost una cu multe treburi de facut. Sotul a lucrat si a venit pe la 18:30, asa ca am fost singura cu cupiii; pe seara am si gatit si sunt franta. Am citit repejor, am vazut filmuletze
(dar fara sonor
din cauza de adormit cupil) si am vazut poze
. Superbi pepenasii! Filipanu e nemaipomenit, Maya e dulce foc!
Fata mea aseara a adormit iar tarziu, pe la 12:30. L-am adus pe Matei acasa de la socru-meu si a fost asa de extaziata ca s-a intors frate-sau ca nu a fost chip sa doarma nici unul pana la ora aia
. Apoi am avut o noapte asa si asa, cu reprize de somn de cate 2 ore, dar si mai scurte. Azi a papat binisor, dar de dormit nu prea a dormit. Inainte de pranz a facut nani vreo 45 min - a adormit-o Matei dand-o in leagan. Sa-l fi vazut ce mandru era cand a venit sa-mi spuna ce a reusit el sa faca
! Apoi am iesit afara si cand ne-am intors a papat legumele. Si pe la 17:00 poate vreo juma de ora a atzipit, dar cu frichineli
. Acu se culcase la 22:30; dupa juma de ora s-a trezit, a mai papat un pic si am pus-o iar la nani.
Carmen, ma rog
si eu pentru regina ta, sa va ocroteasca Dumnezeu si sa aveti o zi excelenta
! Multe ganduri bune va trimitem si asteptam vesti cu emotie!
Profaaaaa, La muuuuulti ani cu sanatate si fericire
!
Sa te bucuri de cupil si de barbat,
sa-ti mearga bine la scoala
si sa va mareasca astia salarul,
ca sa fie si belsug ![]()
Te umbim muuult
!
Scuze ca nu scriu mai mult, dar sunt foarte obosita. Fug la nani
.
pup you all,
Caprioara, mami de