Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

July, am mai vb eu cu alinush si stiu ca si feli mai vb cu ea. Sunt bine si ea si bebitu. Nah, se obisnuiesc unul cu celalalt ca si voi de altfel

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
8+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata!
La multi ani boboceilor de azi!!!
Bianca de Laureta , Anthony de Khristin , Eliza de Leah

am citi ieri ca s-au lovit 2 puisori asa ca pupam dulce pe Carla si pe Gruia sa nu-i doara nimic.
eu ma gandeam ca al meu e tare lenes si nu vrea sa se intoarca deloc...pe la 4 luni a facut cateva intoarceri de pe burta pe spate dar vad ca acum le-a uitat....el doar se impinge de calcaie si isi ridica burtica in sus...dar acum cand vad pe la altii cum se poate lovi parca imi zic sa ma bucur inca de perioada asta cand nu se intoarce inca.
300 stiu ca ieri ati pove despre sling/wrap dar nu mai am timp sa caut...te rog mult sa mai postezi inca o data site-ul care ne arata cum sa le facem...multumesc mult
Moni draga probabil ca toata lumea iti spune sa nu te mai stresezi si chiar asa este dar cred ca numai tu stii ce este in sufletelul tau....da oricate greutati ar fi, nu iti pierde speranta si credinta
luminita nu am apucat sa iti spun dar cred ca esti o super-mommy la felul cum te descurci cu gemeneii tai( ce ma distreaza cum le zici tu huni)....ai toata admiratia mea

O zi buna tuturor!!!!

Andreea de Andrei Petru(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Neata!

Totul a fost bine azi-noapte, culcat la 22 trezit la 7, niciodata pana acum nu a dormit atat de mult. De intors tot s-a intors numai ca acum a facut rotatia completa :) Pe la 3, de la atatea rostogoliri a ajuns pe marginea patului cu picioarele complet in aer (jumate in pat jumate pe langa)...norocul meu ca m-am trezit si l-am vazut caci altfel intram si eu in clubul mamicilor cu bebei cazuti din pat.

Moni sunt sigura ca de data asta totul va fi bine!

Legat de ce zicea Dyanira aseara, eu de vreo 3 saptamani ii dau lui Edi cam acelasi piure de legume si nu s-a plictisit. Fructele le mai alternez, acum in meniu avem 1 mar+ 1 para (coapte)+3 masuri de cereale, completare vreo 30 ml suc de mar. Atat mananca Edi la a doua masa :)
Incepand cu 6 luni o sa adaug si eu carnita de pui (piept) dar o sa incerc sa o tai fin fin de tot. Asa mi-a recomandat pediatra, sa nu le mai blenduiesc chiar asa pe toate ca o pasta caci altfel o sa-mi manance numai asa. Nu stiu cat de buna e ideea avand in vedere ce "sfaturi" am primit de la ea pana acum dar pe moment mi se pare pertinenta ideea.

Astazi o sa fie foarte foarte frumos afara! Se vede de pe acum. Cocutica nu iesi la plimbare?

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Moni, mercic de raspuns.

Ma duc sa spal o tona de vase...

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Moni, soramea zice asa:

"Cred ca treaba e mult mai complicate decat doar detralex!

DTX fluidifica putin si sangele si are un efect antiinlamator pentru vase, oricum nu exista studii pentru primele 3 luni de sarcina (cred ca pentru nici un medicament).

Poate Tutunaru are mai multe solutii!

Eu pot sa-i recoman doar o minte pozitiva si o regasire de sine pentru ca in noi exista oricum toate raspunsurile.

pupici"

m-am grabit io un pic cu detralexul... sorry.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Va multumesc mult inca o data tuturor pentru raspunsurile voastre

Poate o sa sune si pentru o programare la dr T...desi stiu ca e asaltat de paciente si uneori normal ca nu are timp de fiecare....

Musette,clara treaba cu caruselul ca in curand renuntam la el....smotoceste asa de tare bietele animalute ca ori il scot eu ori il strica el

July,ba sa stii ca in situatia asta cred ca orice exemplu ii foloseste.Pentru ca demonstreaza ca se poate...asa ca desi imi pare rau pentru prietena ta, intrezaresc o urma de speranta si pentru prietena mea...

Laura, pe unde esti??

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

July, din pacate migrenele astea ale mele sunt cam fara remediu. E super ciudat ca le aveam inca de dinainte de sarcina iar cand am fost gravi nu s-au manifestat deloc. Iar dupa marele eveniment au revenit mai urat decat inainte

M-as duce la homeopat ca ma termina psihic

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Anca, si eu am migrene pe care le 'presimt' de la prima ora a diminetii - stare de ameteala, apoi varsaturi toata ziua, nu pot manca nimic, durere pe un ochi (alternanta, adica nu e acelasi de fiecare data), nu suport lumina....d'astea...si la fel, in sarcina a fost ok...esti in 'club'?
Acum totusi nu sunt chiar asa rau ca inainte, poate si pentru ca incerc sa ma mobilizez altfel....adica dureaza jumatate de zi si mai trec pe seara...sau incep dimineata si mai trec pe la pranz.
Doar de vreo 2 ori a fost toata ziua de cand am nascut...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

300 stiu ca ieri ati pove despre sling/wrap dar nu mai am timp sa caut...te rog mult sa mai postezi inca o data site-ul care ne arata cum sa le facem...multumesc mult

Andreea de Andrei Petru(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Neata! Uite:

http://www.mamatoto.org/Default.aspx?tabid=180
http://www.slingyourbaby.blogspot.com/

doar doua linkuri. Pe primul sunt si clipuri "how to".

Mai sunt linkuri in blogul Adei, jos de tot. Unul il gasesti sigur si acolo. In principiu ai nevoie de 5m de material tricotat sau tesut, preferabil bumbac, lat de aprox 80cm.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

oana noi deocamdata am lasa animalutele de la carusel in pace ca avem alta victima
pt Davidutzu fortos!

Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae

Mergi la inceput