Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 10
musettepink spune:
Oana,Anca imi pare rau.sunt si eu in clubul migrenelor,insa la mine de cand am nascut nu s-au mai manifestat insa eu am avut din plin in timpul sarcinii.Acum am doar daca ies cu capul gol afara si e frig,e de la sinuzita,cum ma prinde putin aer rece cum ma apuca migrena.Voi nu patiti asa?
Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae
anca81 spune:
Offf, Tzitziri, din pacate stiu exact despre ce vorbesti. La mine a inceput de dimineata cu flash in ochiul stang (aura) iar apoi a venit durerea cea mare care mereu e localizata pe ochiul drept. La fel, nu suport zgomotul, lumina, mi-e greata, vars etc. La tine ce calmant functioneaza cat de cat?
Musette, ma mai apuca daca stau cu parul ud dupa baie. Dar azi a fost asa din senin, stateam la calc si dintr-o data m-au izbit flash-urile.
Scuze pentru off-topic
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
Didididi spune:
Diana incerc sa iti raspund si eu;
1.Carnita am introdus o cand am ajuns cu piureul de legume la 100 g. Se paseaza cu blender/mixer, impreuna cu legumele; dupa 6 luni se pare pot introduce ficat si ou;
2. Acum depinde si de copil. Eu am inceput cu mar pt ca are fibre (nu se constipa) si mai este si f haranitor; i am dat si gutuie, avocado. La para s a iritat la fundulet si am amanat o. Banana constipa, iar daca are dermatita atopica tb sa o amani spre 1 an. Alte fructe nu am gasit sa ii mai dau proaspete, pt ca din compot se dau dupa 6-7 luni. Oricum are voie si prune, caise, dar de unde..
3. Pediatra mi a spus sa nu ii dau mai mult de 200 g piure, dar daca papa 100 g sa nu mai completez cu lapte. Asa are o masa de sine statatoare. Probabil tot pe principiul sa nu i se mareasca stomacelul;
4. Cel de mar si morcov, dar daca papa para si mar piure, nu o sa ai probleme; asta bineinteles daca nu se constipa si de la cereale; sa stii ca cele de la Novalac sunt super, nu se mai constipa (multumesc Claudinnei);
5. Vad ca ai primit de la altcineva niste retete, ca eu mai alternez legumele si cam atat;
Giuliana asta cu tocat fin se face dupa ce ii ies dintisorii, cam dupa 7-8 luni, pana atunci cu ce sa mestece? Cred ca se va ineaca pt ca e tare, parerea mea neprofesionista. Poti sa ii pasezi marul cu furculita, ca este moale si poate sa l inghita si nemestecat.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
JulyMorning spune:
anca imi pare tare rau, stiu cum e de la mama, ea are saraca. De la ea stiu ca functioneaza cat de cat solpadeine efervescent, e o combinatie de paracetamol cu cafeina (luate cate 2 odata), in caz ca n-ai incercat pana acum.
tzitzi sper ca prietena ta sa-si gaseasca linistea si puterea sa mearga mai departe si sa vina si la ea bebele dorit.
Eu pe la ora 1 planific sa incarc mandra in carut si sa ies in parc. Pana la urma vine careva, sa car dupa mine wrap-ul, au ba?
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
Didididi spune:
Fetelor am nevoie de sfatul vostru. Mihai se mai trezeste dupa ce adoarme de noapte cam la o ora plingind neconsolat. De abia reusesc sa l impac. Mama zice ca din cauza ca se trezeste peste zi din somn singur si plange. Asta sa fie cauza? Ca e prima oara cand nu stiu de ce plange: burtica nu l doare, dintii nu par sa iasa, febra nu, constipat nu, de mancat mananca ok (inca mai are 1 masa in timpul noptii), nu are nici o masa mai mare de 200 g. Singura schimbare ar fi faptul ca nu doarme peste zi mai mult de 1 1/2 ore.
Didididi spune:
Mamidestefan? Eu stau la Dristor si ma duc in IOR. Voi pe unde va plimbati, ca as iesi si eu cu voi?
nikolici spune:
JulymorningVin vin...si Ramo vine.Tot pe acolo vom fi si noi chiar vine si Pretty.Ada wrapul imbraca hainutze mulate si vino.Eu aduc floricelele, voi fetelor una cola si cealalta ochelarii 4D.Mergem la show live!!!
Nikole mami de Karina
Codruta27 spune:
Va pupam si va salutam!
Fetelor, hotarat lucru, cu voi nu se poate tine pasul! Mai ales ca suntem singurei, tati e la un training!
La Multi Ani pentru sarbatoritii zilei!
Moni, optimismul e punctul tau forte, nu? In afara de asta, gandeste-te ca nu se poate intampla de 2 ori aceiasi nenorocire! Capul sus, mamico! Suntem alaturi de tine!
Musette, e un dulce si un frumos Luca! Ce se mai joaca el cu maimutoii! baitelul scump!
Anca, imi pare nespus de rau! Suna al naiba de dureros ce experimentezi tu acum! Pe mine ma doboara o durere simpla de cap, o migrena din asta, cred ca m-ar omori! Sa treaca repede!
Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz
Asa cresc eu!
Povestea mea
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Didididi Mamidestefan? Eu stau la Dristor si ma duc in IOR. Voi pe unde va plimbati, ca as iesi si eu cu voi? Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
Azi noi suntem "consemnate" sa stam in casa ...ieri am iesit pe la 10 ..aprox 1 ora ..si inca o repriza dupa-amiaza de pe la 14.30 la 17.30 incluzind si o tura prin Billa...
ca urmare ..Izabella tuseste ..nu foarte rau ...in concluzie am decis sa stam in casa azi ..sa vedem daca se agraveaza..sau a fost alarma falsa..
cred ca i se trage de la vintul ..care era cam rece...e adevarat ca statea in landou..destul de protejata ...dar probabil am stat prea mult..
in sfirsit ...si ca sa raspund la intrebare..noi cel mai des ajungem pina in parculetul copiilor care e linga policlinica Titan..dar asta mai ales pe motiv de vreme ..fiind destul de rece ..era cel mai apropiat parc de noi..
mai avem varianta parcului din spatele blocului ...care este varianta mai putin "renovata" a IOR-ului ...sper sa ajunga sa mai renoveze si pe aici ceva..
in IOR ...ajungem cam in 20 min..deci mergem acolo pentru reprize de somn mai lungi ..sau pentru "intilneli"
daca oferta ramine valabila ...punem de o "intilneala" miine in jurul prinzului 13-14 ce zici???
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
tzitziri spune:
Musette, mie din poza aia mi se pare ca victima e Luca.
La mine migrenele nu au treaba cu frigul...factorii sunt inca nedescoperiti
Anca, la mine mergea Sumatriptan, dar luat dimineata, pana sa se intensifice durerea.Nu am mai luat de cand am vrut bebe, dar stiu ca se dadea numai pe reteta si era foarte scump - doua pastile vreo 40 ron acum un an si ceva.
July, citeste si prietena mea pe aici asa ca incurajarile voastre ajung unde trebuie!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)