Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

July, despre toate spitalele sunt comentarii bune si proaste. Mai am niste relatii si pe la spitalul de hemato si pe la Coltea. Ma tot batea gandul sa le refac si pe acolo. Cat despre sarcina asa este, data trecuta am dus-o fara sa stiu de probleme si este exact ce au banuit doctorii in legatura cu coagularea ca bebe a avut noduri pe cordon si insuficienta placentara. Si ca dovada ca a aparut imediat ce am ramas insarcinata ca am mai facut analizele si in noiembrie si au fost bune...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
8+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Moni, programarile la Tutu se fac doar L, Mi, Vi, intre 4 si 5 la tel 0720099299. Doar intre orele astea raspunde Ramona / asistenta lui...

Il poti suna pe el direct (0723999939), mai ales ca tu esti in situatia in care esti si ai nevoie sa vorbesti repede cu el, avand in vedere prin ce ai trecut... o sa te inteleaga.
Daca nu, te poti duce pur si simplu, te asezi la rand si gata. O sa inteleaga de asemenea, (asistanta) si daca nu intelege, treaba ei... Tu oricum intri la rand, ca asa se intra indiferent de programare.
Azi parca e tot de la 13 incepand, in cabinetul din Sandu Aldea.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

O sa sun astazi sa ma programez Mercic

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Minunea din burtica

Mergi la inceput

Aaa si azi-noapte am visat ca am nascut o fetita bruneta si cu ochi mari albastri. Sarcina trecuta am visat numai baietei de vreo 7 ori. Dar am visat si travaliul, am nascut repede si usor, am impins doar de 3 ori si a iesit Sunt curioasa ce o sa fie... ca data trecuta visele s-au adeverit

POZNICI CU NOI

Minunea din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Moni si eu zic sa mergi la Tutu.Din cate am citit pe site-ul lui el nu prea recomanda analize la Fundeni ci la Coltea asa ca daca tot ai relatii acolo poate nu ar strica sa le repeti.Si suna-l si vb cu el,explica situatia si sigur te cheama la cabinet sa te vada si sa stati de vorba.Tin pumnii.

Oanaasa cum a mai zis cineva pe aici,prietna ta nu vrea sa mearg si la Tutunaru?el nu prea da duphastan,nu am auzit nici o pacineta de-a lui cu duphastan,numai cu utrogestan intravaginal nu pe gura.Eventual poate face niste monitorizari,afla exact ovulatia si apoi imediat dupa ovulatie pune utrogestan nu mai sta sa afle daca a ramas si apoi sa puna.Si injectile cu pregnil cred ca conteaza si alea,stiu multe femei care au tinut acest tratament de sustinere si acum au bebe.Imi inchipui ce este in sufletul ei dar inca o parere nu strica.

Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata si o mare pentru cine doreste.

Monicule, fa-ti toate investigatiile si nu te mai stresa. Sunt sigura ca va fi bine totul

Giuliana, e mortal Edi cum pozeaza el la camera . M-ai intrebat daca Carla se rostogoleste noaptea iar eu ti-am raspuns ca o pun in sac. Dar am uitat sa precizez ca ea doarme numai e burtica.

Ma chinuie o migrena nenorocita , sunt zombie azi

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

A, anca n-am apucat sa-ti multzu pt 'complement' . A crescut ieri pipota in mine cand ti-am citit postul dar sa stii ca e poza de vina; de obicei arat cam calcata de tren asa :))

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Fetelor, io zic ca e bun Supradin-ul! Am luat cam jumatate de tub (avervescente, sunt 10) si parca ma simt mai bine. Oricum clar debordez de energie dupa ce le iau, si nu imi mai trebe somn...

Parca si parul imi cade mai putin. Ieri la baie am adunat destul, dar in cursul zilei parca nu mai las smocuri de par prin toata casa...
Dupa ce-l termin ma intorc la centrum... si peste o luna repetir!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Babymom, babymom, unde esti sa ne pov de Nandu?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

musette cu placere, am pus sa se incarce ultima transa de povesti, asa ca fii pe faza
moni tinem pumnii sa fie bine, sa ne mai povestesti.
tzitzi stiu ca nu e de prea mare ajutor, dar sa stii ca am avut o cunostinta care a pierdut 4 (!!) sarcini, una dupa alta, a facut kilometri de analize fara a se depista nimic si intr-un final, urmatoarea sarcina a dus-o pana la final bine-merci si acum are un bebe de 3 ani, sanatos si voios. Asa ca nu e musai sa fie ceva "damaged".
anca sa treaca migrena. Nu prea are efect nici o bulina la durerile astea, nu?

Apropo, fetele care sunt de la inceput la odiseea asta (no offence pt restul) stie careva ceva de alinush?? De multe ori m-am gandit la ea daca o fi bine, tare mi-ar placea sa stiu ca ea si bebe sunt ok.

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput