Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 7
claudinna spune:
gaia, felicitari pt cumparaturi! acum chiar ca sunt invidioasa pe voi, bucurestencelor, ca aveti atatea magazine dragute! vreau si eu la IKEA!!!
sa ne arati si noua ce ai cumparat! un leagan ma intreseaza si pe mine!
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
La multi ani pentru bebelushii nascuti intr-o zi de 6! sa creasca mari si sanatoshi!!
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
gaia.nevia spune:
claudinna, leaganul ala de demential... parerea mea. ramane de vazut daca nu se supara Teo ca i-l iau pe cel vechi.
Arata ca o salteluta de joaca bine intinsa pe un cerc de otel, si agatata de tavan. Ma pot da si eu huta, ca tine 100kg. Abia astept sa il montam... Leaganul vechi al lui Teo arata ca niste chiloti mari, si trebuie sa il ridic in brate si sa il bag acolo, f greu mai ales cand il am si pe Radu in brate... si daca il las acolo, urla sa il dau jos... daca il dau jos urla sa il urc. Ma rog, circ. In asta sper sa se urce singur.
Totusi, avand in vedere ca mititeilor nu le plac schimbarile, ma astept la proteste...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
monica_dicut spune:
Hello mamici. Am nevoie de ajutorul vostru.
Am fost la Fundeni sa-mi iau analizele ... care evident ca au iesit f proaste. Cele de coagulare ca hemoleucograma e PERFECTA.
Proteina S si proteina C mi-au iesit foarte mici. Astea cica fac sangele vascos, sange care din cauza asta nu mai iriga cum trebuie placenta si nu mai hraneste bine copilul si de aici ce am patit eu adica bebe cu noduri pe cordon si insuficienta fetala... sau pierderea sarcinii in saptamani mici... mi-a dat tratament cu aspenter de 3 ori pe saptamana si peste 2 saptamani inapoi la control sa vedem cum stam... mi-e frica de mor, am vorbit si cu ginecoloaga, ea saraca m-a sustinut, mi-a spus ca are si a avut multe cazuri asa si s-au nascut copii la termen si bine-merci . Mi-e o frica de nu mai pot parca de aseara a inceput sa ma cam doara burta ... sper sa fie bine totusi...
Acum intrebarea era daca ati patit vreuna din voi asa ca nu mai imi aduc aminte. Parca Anis stiu ca facea tratament daca nu ma insel pentru asa ceva... sunt putin cam disperata.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
8+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica
300 spune:
Giulianna chiar nu trebuia sa-mi multumesti bolduit pe forum; o facusei pe mess . Placerea a fost a mea si ma bucurca a iesit filmuletul si de-acum poti sa faci ceva frumos pentru bebele tau. Odata epuizate posibilitatile pogramului, cauta ori pe torrenti ori pur si simplu in google orice soft de video editing si vezi daca iti ofera ceva in plus. Sunt multe, mai simple, mai comlexe... si daca inveti sa umbli cu ele poti scoate si ceva banti (gandeste-te numai la toate filmele alea de botezuri si nunti si cat costa sa ai un dvd-doua cu momentele cele mai emotionante . Si poate oamenii aia le fac in sictir asa... Altfel le face o perosana implicata emotional in eveniment nu?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
300 spune:
Moni, oricat ar fi de greu, incearca sa-ti mentii o atitudine pozitiva; si stresul genereaza neplaceri in sarcina, gandeste-tenumai la ati hormoni de stres umbla acum prin tine. Linisteste-te si deja jumatate din problema s-a dus.
Vei vedea ca inimioara e bine acolo in burtica si tratamentul iti va fluidiza sangele. Nici o sarcina nu e la fel cu alta si daca odata s-a intamplat, a doua oara nu se mai intampla aceleasi neajusuri; cel mult altele. am iubita sa-i treaca frica!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
gaia.nevia spune:
Monica, imi pare tare rau sa aud asta... Ne la Dumnezeu sa fie bine, dar stiu ca numai linistita nu poti sta.
Eu auzisem de un medicament care ajuta cand sunt probleme de fluiditate a sangelui, si anume detralex. I-am scris sorei mele care se ocupa, sa imi spuna daca e bun la asa ceva... stiu sigur ca se poate lua in sarcina. O sa-ti comunic raspunsul ei.
Te rog incearca sa mergi la Tutunaru. Macar sa vorbesti cu el, macar o data! Stiu ca ai medicul tau dar nu poate sa iti strice... Pierzi o jumatate de zi, asta-i tot... daca nu esti multumita.
si tinem pumnii!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
JulyMorning spune:
Neata!
Ramo, multu de cafea; si asa imi era o lene teribila sa prestez una in viata reala Daca aveti chef, tu si nikolici, pe la pranz eu ies in parc si va fac demo, vin cu toate cele la mine.
Gaia, sa-ti fie de bine pentru shopping, eu una vreau sa ies cu voi in parc, sa stii
Moni imi pare rau sa aud despre analizele tale si nu vreau sa te zapacesc si mai tare de cap, dar stiu ca citisem aici pe forum in diverse topice ca unii doctori nu prea au incredere in analizele facute la Fundeni... nu stiu ce sa zic, crezi ca ar fi o idee sa incerci sa le repeti in alta parte? Nu stiu daca e cea mai potrivita imbarbatare existenta, dar gandeste-te ca tu ai dus sarcina pana la capat fara nici un fel de medicatie, fara nimic, fara sa stii de problemele astea. Eu zic ca acum esti pe maini bune, ai niste informatii vitale in plus si o sa fie totul bine
Mandra mea a dormit de la 11 aseara pana la 8 azi dimineatza, cand a mancat si s-a culcat la loc... foarte obosita, dom'le, cine stie ce party o fi tras ea azi-noapte
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
monica_dicut spune:
gaia, ma bate gandul sa merg la tutu de cand am nascut. Am sunat chiar intr-o zi (saptamana trecuta) sa imi fac programare si nu raspundea nimeni. N-am mai incercat de atunci. O sa mai insist...
Ramo
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
8+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica
gaia.nevia spune:
ia de va inveselitzi!
The Snake and the Bunny
Once upon a time, in a nice little forest, there lived an orphaned bunny
and an orphaned snake.
By a surprising coincidence, both were blind from birth. One day, the bunny
was hopping through the forest,and the snake was slithering through the
forest, when the bunny tripped over the snake and fell down. This,of
course, knocked the snake about quite a bit. 'Oh, my,' said the bunny,
'I'm terribly sorry. I didn't mean to hurt you. I've been blind since
birth, so, I can't see where I'm going. In fact, since I'm also an orphan,I
don't even know what I am.'
It's quite OK,' replied the snake. 'Actually, my story is as yours. I too
have been blind since birth,and also never knew my mother. Tell you what,
maybe I could slither all over you , and work out what you are so at
least you'll have that going for you.'
'Oh, that would be wonderful' replied the bunny. So the snake slithered all
over the bunny, and said, 'Well, you're covered with soft fur, you have
really long ears, your nose twitches, and you have a soft cottony
tail. I'd say that you must be a bunny rabbit.'
'Oh, thank you, thank you,' cried the bunny, in obvious excitement. The
bunny suggested to the snake, 'Maybe I could feel you all over with my paw,
and help you the same way that you've helped me.'
So the bunny felt the snake all over, and remarked, 'Well, you're smooth
and slippery, and you have a forked tongue, no backbone and no balls.
I'd say you must be either a team leader, supervisor or possibly someone in
senior management.'
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog