Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 11
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JulyMorning anca imi pare tare rau, stiu cum e de la mama, ea are saraca. De la ea stiu ca functioneaza cat de cat solpadeine efervescent, e o combinatie de paracetamol cu cafeina (luate cate 2 odata), in caz ca n-ai incercat pana acum. tzitzi sper ca prietena ta sa-si gaseasca linistea si puterea sa mearga mai departe si sa vina si la ea bebele dorit. Eu pe la ora 1 planific sa incarc mandra in carut si sa ies in parc. Pana la urma vine careva, sa car dupa mine wrap-ul, au ba? _ Our future determines our past bobocica Maia Poze |
care parc? tineretului? si in ce parte... (pot sa iau tramvaiul pana la brancoveanu si sa ne intalnim pe acolo?) Acum dam papa si dupa planuiesc sa ies.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
Ankussa spune:
Morning everybody...
La Multi Ani Eliza de Leah, Chris Anthony de Khristin si Bianca de Laureta!!!!!
Moni draga mea imi pare rau ca treci prin asta dar io zic ca nu e dracul asa de negru precum pare. Am cautat pe net si am gasit asa ceva :
content.karger.com/ProdukteDB/Produkte.asp?doi=10.1159/000106351&typ=pdf
(discuta astia un caz)da` nu stiu daca e vb de asa ceva la tine.
Io raportez o noapte cat de cat ok cu treziri numeroase de la 3 pana la 8 (cred ca vreo 5).
Dididi si eu mi-s in aceeasi oala, si al meu urla noaptea in somn de numa`. Nu`s ce are, m-am plans si la fete da` n-am gasit raspuns pana acum. Cand face asa tb sa-l trezesc ca altfel nu se potoleste, continua sa urle cu ochii inchisi. Ce-o mai fii si asta nu stiu.
Khristin asa zici tu? Pai io sper sa nu zica ceva de genul "mati" ca am pus-o, fac gemeni si o iau pe aratura. O s-o exasperez pe Lumi cu telefoanele ...
Ma duc ca a inceput razboiu`...
PS Moni nu ma lasa sa pun linku ca e un document PDF da` googaleste asta:Multiple True Umbilical Knots: A silent risk for intrauterine growth restriction.
JulyMorning spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
care parc? tineretului? si in ce parte... (pot sa iau tramvaiul pana la brancoveanu si sa ne intalnim pe acolo?) Acum dam papa si dupa planuiesc sa ies. Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii my blog Topic: mama... de mai multe ori! Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
Da, in Tineretului. Nu stiu inca pe unde, ne vedem cu Ramo si Nikolici, probabil ca ne auzim la un tel. Te asteptam (ai telefoanele noastre pe mail), si eu ma duc acu sa hranesc pasarea pradatoare ...
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
anca81 spune:
Fetele, daca va intereseaza referitor la vaccin, in reteaua HelpNet am gasit cele mai bune preturi - 199.8 ron pentru IPB+Hib si 224.44 ron pentru Hexa. Preturile variaza si la ei in functie de farmacie dar sunt mai mici decat in alte parti. Pai la Dona am gasit Hexa la 313 ron
Hai ca mi-a mai trecut migrena, the sun is shining again.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
dyanira spune:
Dididi am cautat inebunita cereale Novalac pe la Sensiblu, Helpnet etc dar nu am gasit
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
_giulianna_ spune:
Dya vezi ca au pe b e belusultau
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
luminita2008 spune:
Hai ca in sfarsit am adormit hunii! Ma rog, de vreo 30 de minute, timp in care v-am citit din urma... raportam dimineata horror, plans mult, mancat putin, 37.7 temperatura, kk moale rau de cateva ori deja azi, ochi rosu foc si inlacrimat la Robi, bubite mici si rosii pe burtica la Edi.... asta poate pentru ca am avut o seara si o noapte linistite... doar cu o (UNA BUCATA, da!) trezire.... prin urmare azi nu cred ca ies nicaieri, chiar ma oftic cand vad ce soare e, dar mi-e teama... o sa le scot putin nasucurile pe balcon....
Despre gahsca din IOR, vreau, vreau, vreau!!!! Paula Laura, chiar vrei tu sa vii sa ma iei cu masinutza?? Ca altfel nu pot sa ies in cursul saptamanii..... da' trebe portbagaj mare rau... ca am carut gigantic, ca ptr huni... modalitati gasim... tb doar sa stea cineva cu carutul jos, pana aduc hunii... vedem, vorbim... ah, si unde pe Prevederii stai? Ca io 20 de ani am bantuit pe-acolo.... la 11bis! Poate ne si cunoastem si habar n-avem.....hi hi
So, fetele, ptr gashca de IOR am notat pana acum asa: moi, Paula Laura, Nerantula, MamiLidia(mamidestefan), Dididi. Zic bine? Mai e cineva? Da' repet, azi nu, maine nush, eventual ne auzim la tel, merg sa bag si eu telul meu pe grup. Pupice!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
anca81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Dididi am cautat inebunita cereale Novalac pe la Sensiblu, Helpnet etc dar nu am gasit Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Diana, incearca la Real, am vazut o gramada de sortimente. Cred ca si in Carrefour sunt.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
luminita2008 spune:
Monica, mami, trebuie o alta atitudine, pe bune... stii si tu ca stresul nu face bine.... imi imaginez ca nu e usor, dar trebuie mami sa fii mai optimista.... repeta analizele alea, mai mergi si la 10 medici daca e cazul.... apoi, trebuie gasit un tratament, nu se poate, o sa fie bine, o sa vezi!! curaj mami, noi suntem aici si o sa te ajutam mereu!! si de data asta, peste vreo 32 de sapt asa, o sa iti tii puiul sanatos in brate!!
ah, si daca faci o printesa bruneta cu ochi albastri, dar ce zic eu?, daca faci fetita, vezi ca deja m-am abonat!! pastrez un gemenel liber, am zis deja!! nu dai inapoi, nu?
pupice multe, ma sa fie totul bine!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
CD27 spune:
va invidiez ca aveti gasca de parc, eu am parc aici la 2 pasi dar nu am fost, ne plimbam pe langa bloc si iesim rar, sincer nu stiu exact de ce...poate pentru ca imi ia mult sa il hranesc se face tarziu pana ma spal si ne pregatim, apoi..niciodata nu il imbrac ok, ba e ud de transpiratie, ba ii sunt urechile goale, ba fruntea
miroaseeee...ma intorc
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH