Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

angelynna, iti dau add pe mess acusica, acum am vazut mesajul. vezi ca-s mai mereu pe invisible si intru rar, mai des sunt pe forum.... da' vorbim, nu vreau neaparat desene, daca-s mari...

anca, ma bucur ca au trecut migrenele.

preety , sper sa ne vedem in weekend in tineretului, ca cica in cursul saptamanii merg cu gashca in IOR....

andy_galro, sar'na mult de aprecieri!!!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!! Un pupic dulce si un zambet cald pentru fiecare!

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

gaia, felicitari pt cumparaturi! acum chiar ca sunt invidioasa pe voi, bucurestencelor, ca aveti atatea magazine dragute! vreau si eu la IKEA!!!
sa ne arati si noua ce ai cumparat! un leagan ma intreseaza si pe mine!

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

aham, si daca n-ai masina si nu poti iesi cu doi bb deodata, tot degeaba! eu mor dupa o repriza de cumparaturi, mai ales pentru bebei!!!

noi sigur mergem la Baby Expo, apropos de ce spunea Banu, si eu deja il bat la cap de sotul meu sa mergem! sper sa nu fiu dezamagita, ca ultima oara cand am fost (eram insarcinata), n-am fost asa de multumita dupa...

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

kk in trei culori: maro - roscat, verzui si mustar (ultimele 2 le-am mai intalnit) ma ingrijoreaza cel roscat, nu e sange, sa fie de la morcov, consitenta e ok? ati patit asa? ii dau morcov de 5 zile si pana astazi a fost ok
scuzati descrierea in amanunt, sunt un pic ingrijorata

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

kk in trei culori: maro - roscat, verzui si mustar (ultimele 2 le-am mai intalnit) ma ingrijoreaza cel roscat, nu e sange, sa fie de la morcov, consitenta e ok? ati patit asa? ii dau morcov de 5 zile si pana astazi a fost ok
scuzati descrierea in amanunt, sunt un pic ingrijorata

eu zic ca e de la morcov mami, mi-au mai spus mie niste mamici.

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

CD, de la morcov e asa, stai linistita.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

merci lumi pupam hunii

al meu se trezeste noaptea orice as face, papa 240 lapte cu 4 masuri cereale la 10-10.30 si la 3-3.30 e treaza gata de masa
i-am gatat din nou masa de noapte ca nu avea sens sa-l chinui cu ceai, maine il cantaresc sa vad cat a luat saptamana asta

ca tot vorbeati de rusi, la mine vad ca intarzie, am emotii desi nu e pe lista de activitati zilnice/saptamanale daca nu vin rusii dau in judecata o anumita firma de prezervative

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

am venit si noi acasa dupa consult la doctor si plimbarica. Ce zi superba! sper sa fie si maine asa frumos sa mergem toti 3 prin Herastrau...poate chiar ne nimerim mai multe...
De cand m-am mutat din baneasa imi e asa dor de parc...practic in herestrau mi-am petrecut copilaria, acolo am invatat sa ma dau cu bicicleta ehehee

Nursing Covers: de ziceti voi ca sunt scumpe? banuiesc ca daca un wrap e 100 RON astea ar trebui sa fie maxim 30- 40 RON....cam atata si o esarfa chic nu?
Pe mine m-ar interesa sa imi cumpar sa ma dezbar de inhibitii, deh sunt mai pudica si vine vara acum, o sa stam multe pre la plimbare si o sa fie musai sa alaptez in public.

Vigantol - am intrebat pediatra azi mai multe despre ce s-a dicutat aici despre vigantol: cica intr-adevar este indicat sa schimbam sticluta la o luna, picaturile pot fi date si dimineata dar mai bine seara, ele trebuie ingerate odata cu masa - nu e nici o nenorocire daca se face pauza de 30 de minute intre picaturi si masa, dar mai bine trebuie date la un interval mai mic.

fug, ca s-a trezit mandruta si ma duc sa o pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Babymom, am comandat un wrap de la Nandu, cel indian mi s-a parut cel mai cool, iar acum ma documentam cum se leaga...
Oare cand vine? Luni? De unde vine? din Timi? nu stiu de ce mi-am facut eu asa idee ca sunt in Timisoara.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Ada si eu tot pe cel indian il coman pt. mine, iar pt. finuta mea cel pink ( va avea feti, naste luna asta pe 28-29 ). Nu stiu nici in cat timp vine, nici de unde, dar am mai discutat cu mame care au wrap de la Nandu si cica ar fi mai bune decat cele unguresti ( si mai ieftine ). Eu am din ala unguresc, de la Kissmama si sunt multumita de el, dar vreau unul mai subtire. Azi, de exemplu, am bantuit cu bebe in wrap pe la ghisee la ASCO, pe la mine la spital cu actele de la ora 10 pana pe la 14:30 cand am ajuns acasa si nu ma doare spatele deloc ( doar picioarele ca am umblat numai pe jos, maraton nu alta ).

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Offf, Tzitziri, din pacate stiu exact despre ce vorbesti. La mine a inceput de dimineata cu flash in ochiul stang (aura) iar apoi a venit durerea cea mare care mereu e localizata pe ochiul drept. La fel, nu suport zgomotul, lumina, mi-e greata, vars etc. La tine ce calmant functioneaza cat de cat?

Musette, ma mai apuca daca stau cu parul ud dupa baie. Dar azi a fost asa din senin, stateam la calc si dintr-o data m-au izbit flash-urile.

Scuze pentru off-topic

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Ma alatur clubului de migrenoase. Mie am observat ca-mi trec durerile de cap daca beau un ceai negru tare; de fapt in ultima vreme combin ceaiul de lactatie cu ceai negru si nu au mai aparut durerile de aprox. 2 sapt. Pana acum am avut zilnic de cand am nascut, dureri atroce, care nu ma lasau sa ma odihnesc nici noaptea ( chiar am plans de durere, pt. prima oara in viata mea, ca alfel sunt f. rezistenta la durere ). Am incercat si cu remedii homeopate si m-au ajutat intr-o oarecare masura. Antialgice nu pot sa iau ca-mi declanseaza criza de astm

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput