Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 13
Didididi spune:
Mamidestefan eu sper ca in w.e. sa iasa tati, nu de alta dar mai nou vrea leganat si afara, ca altfel plange de se uita toata lumea la noi. Noi iesim in general dupa orele 13 afara, chiar 14, depinde cum mananca bb. Poate ne vedem luni, trimit tel meu pe PM.
Diana noi am luat Novalac de la Centrofarm. Vezi ca poti sa vezi pe site ul lor unde au in stoc.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
babymom75 spune:
Fetelor poate ma puteti ajuta careva cu un sfat, daca aveti cunostinte in domeniul legislativ. Iaca despre ce e vorba: astia de la mine de la spital nu vor sa-mi aprobe acordarea unui salariu mediu pe unitate asa cum prevede Contracul Colectiv de Munca la Nivel National, ca cica noi avem contract colectiv de munca pe ramura sanitara care prevede doar acordarea unui salariu de incadrare ( care evident e o suma mai mica ). V-am spus eu ca avem un jurist oligoid.
Ce parere aveti exista vreo cale legala sa-mi primesc drepturile care sunt mai avatajoase pt. mine, sau nu?
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
babymom75 spune:
Fugim iar afara, ca-i vreme foarte frumoasa la Oradea. Ne "vedem" mai tarziu!
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
CD27 spune:
babymom imi pare rau ca intampini probleme, nu ma pricep dar stiu ca nici un contract/regulament intern sau de alta natura nu poate dispune drepturi inferioare decat cele accordate de lege, mai mari da, poate te ajuta felicic
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
CD27 spune:
of bantui singura p-aici, cred ca toate sunteti afara pe vremea asta frumoasa, iar eu in casa cu durere de gat si pici care doarme de 2.5 ore (ce-o fi cu el!? in afara de faptul ca a ras 110 suc mar+morcov,120 lapte si ceva piure mere la o singura masa)
_giulianna_ spune:
CD sunt si eu pe aici, m-am intors de la plimbare.
Wow da' ce-a mai mancat Mikul...baiat mare nu gluma!
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
CD27 spune:
mananca cam mult, nu-i asa giulianna? si mananca si noaptea pupam Edisor sportiv
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Didididi Mamidestefan eu sper ca in w.e. sa iasa tati, nu de alta dar mai nou vrea leganat si afara, ca altfel plange de se uita toata lumea la noi. Noi iesim in general dupa orele 13 afara, chiar 14, depinde cum mananca bb. Poate ne vedem luni, trimit tel meu pe PM. Diana noi am luat Novalac de la Centrofarm. Vezi ca poti sa vezi pe site ul lor unde au in stoc. Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
intru repede..pina nu vin "baietii" de afara ...
una am zis ..si alta am facut ..
mai bine zis ..desi am zis ca nu ies .."m-a dat tati afara din casa"...a fost de dimineata prin parc ..si cind s-a intors mi-a zis ca afara a venit primavara ..erau peste 20 de grade (dupa termometrul din balcon)..asa ca n-am stat mult pe ginduri si am luat drumul IOR-eului...am bintuit eu pe acolo vreo 2 ceasuri ..dar nu m-a recunoscut nimeni ..asa ca am facut cale intoarsa acasa ...
aaaa..si am si alaptat nitel..ca o luase setea pe Izabella...
in jur de 13-14 ..e chiar ora noastra de iesit ...asa ca sigur ne vom vedea pe acolo ...mie imi place acolo in zona unde sunt trandafiri (erau asta vara) ..e ca un rond ...e mai mult soare ..si mai liniste ..
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui luminita2008 So, fetele, ptr gashca de IOR am notat pana acum asa: moi, Paula Laura, Nerantula, MamiLidia(mamidestefan), Dididi. Zic bine? Mai e cineva? Da' repet, azi nu, maine nush, eventual ne auzim la tel, merg sa bag si eu telul meu pe grup. Pupice! Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008 Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
sa stii ca plimbindu-ma azi prin IOR am vazut si un carut de gemenei ...si eram cit pe ce sa dau peste ei ...ca pareau sa fie tot cam de 4-5 luni...noroc ca erau fetite ...si m-am gindit ca nu ai cum sa fii tu ..ca tu ai baietei .dar mamica ..parca iti semana nitel
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
gaia.nevia spune:
citat din mesajul lui babymom75 Fetelor poate ma puteti ajuta careva cu un sfat, daca aveti cunostinte in domeniul legislativ. Iaca despre ce e vorba: astia de la mine de la spital nu vor sa-mi aprobe acordarea unui salariu mediu pe unitate asa cum prevede Contracul Colectiv de Munca la Nivel National, ca cica noi avem contract colectiv de munca pe ramura sanitara care prevede doar acordarea unui salariu de incadrare ( care evident e o suma mai mica ). V-am spus eu ca avem un jurist oligoid. Ce parere aveti exista vreo cale legala sa-mi primesc drepturile care sunt mai avatajoase pt. mine, sau nu? Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
in baza de date am pus tel de la consiliere mame, poti suna acolo si intreba maine dimineata...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!