Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Buna fetelor... voiam sa va zic... se dau banii de trusou la sectorul 4 . L-au sunat azi pe sotiorul meu!!!

Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

Buna fetelor... voiam sa va zic... se dau banii de trusou la sectorul 4 . L-au sunat azi pe sotiorul meu!!!

Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela

ioi cat m-am tinut sa va zic si am uitat...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Babymom din cate stiu se respecta contractul colectiv de ramura; cel general se aplica numai unde nu exista unul pe ramura.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Mamidestefannu stiu ce rond; explica mi cum vii dinspre mag Titan: pe stg pe dreapta, pana in lac, dupa lac, etc.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3257576113/in/set-72157611393914236/" target="_blank">Edi

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3257575575/in/set-72157611393914236/" target="_blank">Edi.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna fetele!
Ne-am inotrs de la plimbari, am papat si acum ne jucam cu buni, deci mami se destrabaleaza pe net

Monica Da Doamnea sa fie totul bine! Eu zic sa iti faci analizele si la Coltea (ca am auzit ca e mai ok la analize) si sa te duci la cat mai multi doctori, numai sa fii linistita! Dureri de burtica am avut si eu in primele luni de sarcina si nu au insemnat nimic pana la urma, nu cred ca e cazul sa faci legatura intre analize si durerile de burtica

Luminita, vin, cum sa nu Gasim o modalitate sa inghesuim carucioarele in portbagaj (am o octavia, teoretic am loc). Eu stau pe prevederii de vreo 2 ani , la nr.8.
In weekend de obicei ies prin alte parcuri, ma mai intalnesc cu prieteni, dar in cursul saptamanii, no problem. Trimit nr de telefon si id-ul de mess pe yahoo. Noi de obicei iesim pe la 13-14

Babymom, Ada, wrap-urile de la Nandu sunt de la Sf Gheorghe (sau Miercurea Ciuc), unul din astea 2. Eu am un wrap de la ei, dar nu este prea subtirel.

Babymom -prevederile din contractul de munca national sunt cele minime pe care trebuie sa le ofere firma, indiferent de domeniu. Daca citesti CCMN gasesti paragraful in care se stipuleaza asta(eu asa am obtinut de la munca sa imi dea salariul pana la 100% pentru 6 saptamani, dar nu mai stiu exact despre ce paragraf e vorba).Eu am dat un mail superiorului meu cu contractul atasat si cu citate din paragrafele cu pricina si mi-au dat raspuns pozitiv dupa vreo 2 saptamani. Daca nu sunt de acord le spui ca faci reclamatie la Inspectoratul Teritorial de Munca. Pe forumul de legislativ mai gasesti detalii.

Giulianna

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Hello mamici. Am nevoie de ajutorul vostru.

Am fost la Fundeni sa-mi iau analizele ... care evident ca au iesit f proaste. Cele de coagulare ca hemoleucograma e PERFECTA.
Proteina S si proteina C mi-au iesit foarte mici. Astea cica fac sangele vascos, sange care din cauza asta nu mai iriga cum trebuie placenta si nu mai hraneste bine copilul si de aici ce am patit eu adica bebe cu noduri pe cordon si insuficienta fetala... sau pierderea sarcinii in saptamani mici... mi-a dat tratament cu aspenter de 3 ori pe saptamana si peste 2 saptamani inapoi la control sa vedem cum stam... mi-e frica de mor, am vorbit si cu ginecoloaga, ea saraca m-a sustinut, mi-a spus ca are si a avut multe cazuri asa si s-au nascut copii la termen si bine-merci . Mi-e o frica de nu mai pot parca de aseara a inceput sa ma cam doara burta ... sper sa fie bine totusi...
Acum intrebarea era daca ati patit vreuna din voi asa ca nu mai imi aduc aminte. Parca Anis stiu ca facea tratament daca nu ma insel pentru asa ceva... sunt putin cam disperata.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
8+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Monica, suntem toate alaturi de tine si ne rugam la Dumnezeu sa fie totul bine.
Eu am ceva cunostinte la Giulesti...daca te pot ajuta cu ceva...cu cea mai mare placere.
Nu am nici un fel de cunostinta d espre problema ta, insa daca ai nevoie de o vorba buna...oricand. (ai nr meu de tel pe adresa comuna si id mess: iliealexa)

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Nikolici, uite asa trebuie s-o porti pe Karinuta micuta pentru sold.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

si pentru Luminita un wrap style....

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

mamidestefan (si Izabella) n-am mai iesit azi.... ca nu ne-a trecut deloc ochiul rosu.... sunt asa supi... curge mereu.... e conjuctivita.... plus ca ne-a crescut si febra.... am ajuns de la 37.7 la 38.... nu e inca f mult, dar.... inca nici maine nu stiu ce sa fac....

Paula Laura - sar'na mult! si eu tot in cursul sapt as fi vrut, ca in we iesim in formula completa - si poate ajung in Tineretului, sa mai cunosc forumiste! offff, doar sa ne scada febra asta....

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput