Filantropia -personal medical, conditii spital (2)
Raspunsuri - Pagina 18
alinutza23 spune:
Eseea ma bucur mult sa aud de bine si te astept cu detalii! Te pup si pe tine si pe bebita si sa fiti sanatosi amandoi!
26+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi
GOD is a DJ
zaizak spune:
Eseea,ma bucur pt tine si pt bb ca sunte-ti bine amandoi,cred ca te-am vazut si eu ca pe la 11.30 eram si eu acolo.Ma rog nu mai conteaza...ma duc si eu miercuri, ciudat ca mi-a zis de data asta sa-l sun marti seara dupa ora 8,(sotul zice ca mi-a zis sa-l sun sa-mi zica sa vin cu bagajul daca nu se duce el sa mi-l aduca) )clar o sa ma interneze si pe mine ca e de garda.Oricum daca retin eu bine tie ti-a spus ca pe 16 ar fi termenul si ai nascut pe 11,mie mi-a zis ca pe 21 si.........sa vedem.Astept sa ne mai povestesti daca o sa mai prind si eu ceva daca nu vb dupa ce nasc si eu
ElenaBondila spune:
felicitari eseea sa-ti traiasca bebele sa fie sanatos si numai bucurii si impliniri va doresc din suflet!!
abia astept sa intrii sa ne povestesti cum a fost!
28+ Paul Jr.
ElenaBondila spune:
Ups, am uitat sa-mi innoiesc semnatura de cand n-am mai intrat.
Fetelor eu am o problema, mi-a zis cata ca mi s-a modificat colul si mi-a dat gynipral sa iua. si am niste intepaturi acolo jos si o stare de presiune, mai ales cand stau in picioare. Voi ati avut vreo problema de genul asta? poate ma ajutati!
monicabo spune:
Eseea felicitari!
Ai folosit epi?
Sanatate multa, acomodare cat mai usoara! Cum a reactionat fetita?
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Eseea spune:
Monica dar ti-am lasat mesaj privat azi pe la pranz, nu l-ai primit??
Mami de fetita si de baietel 39 +
grati.ela spune:
Essy, ai DOUA MINUNI!
Cum a fost Cata?
Eu am mai intrebat: dak e sa nasteti luni cum procedati? Mergeti dupa el la Euroclinic sau....Prietena mea e in 38 de sapt, naste cu el si e superstresata din cauza asta.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
elara spune:
Felicitari, Eseea.
O VIATA MINUNATA II UREZ BAIETELULUI TAU!
Si eu vreau sa stiu cum a reactionat fetita.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Eseea spune:
Fetelor va multumesc mult mult
Elena, ia gynipral, e ff bun, la sarcina cu fetita am luat f mult, pt contractii. Vezi incepe cu cate jumatate de pastiluta, ca la inceput are niste reactii ca : palpitatii, tremurat al mainilor. Deci ia doza prescrisa dar jumatati ( de ex in loc de una la 8 ore, ia 2 jumatati la cate 4 ore ; in cateva zile se obisnuieste organismul).
Grati, Catalin s-a comportat f bine, putea altfel??? Eu ce scriam pe aici atunci? O sa povestesc mai in amanunt dar nu chiar acum.... Eu nu m-as duce la Euroclinic nici daca as naste lunea ( si io aveam temerea asta ca luni a fost de garda acolo...dar chiar in fiecare luni e acolo? ) ca na-m inebunit sa dau atatia bani..mai ales ca prietena ta are si credite...si in conditiile in care conditiile din Filantropia sunt ff bune) ; are grija Catalin si o va lasa la medicul care va fi de garda, care SIGUR se va coporta ff bine; sa stranga tare din picioare sa nu nasca luni - io recunosc ca am luat si un gynipral ); chiar daca o apuca luni, poate naste spre dimineata, cand Cata se intoarce la Filantropia; e la prima nastere?
Acum....bb "mare" a mea a reactionat destul de bine ..pana acum Dupa ce 3 zile a plans f mult de dorul meu ( eu nici nu mi-am luat ramas bun de la ea cand am plecat de acasa- convinsa ca ma duc doar la control si ma intorc- ea dormea , nu a dormit deloc la pranz zilele alea, joi seara a plans o ora jumate la culcare pana a adormit-o sotul numai in brate )..vineri cand am venit acasa am intrat eu prima in casa cu ceva bagaje, parca era socata ca ma vede, pana s-a dezmeticit :(...apoi a sarit in brate la mine si acolo a rams tota ziua , si daca ma duceam la wc intreba de mine.. Sotul a intrat peste un min cu bb, i-am dat si jucaria de la el...la inceput nu prea l-a bagat in seama, apoi da...incerca sa-l ia de manuta, bb in sus, bb in jos.. E si putin geloasa, cand suge bb vrea si ea ba sa bea apa, ba sa pape, ba sa ma ia de mana de pe canapea sa ma ridic, azi i-a bagat un degetel un pic in gurita :( Dar per ansamblu se comporta bine
asta noapte insa a plans bb vreun sfert de ora de cred ca am disperat vecinii ( io cred ca deja il doare burtica uneori ), si din pacate s-a trezit si ea ( desi dormea cu tati in celallt dormitor)...si atunci sa vezi PLANSETE...ea acolo ca vroia sa o adorm io, bb in celallt dormitor, era ca la nebuni, eu cu tati faceam schimb cand la unul cand la altul offfffffff) E putin greu sa stiti!! In prima noapte bb s-a trezit din ora in ora, asta noapte a fost ceva mai bine dar pe la 2 a plans de am innebunit, azi a fost chiar mai bine..sa vedem la noapte...se cam chinuie sa prinda si sanul, inca nu si-a format destul de bine reflexul, eu am lapte de-s sanii prea plini si tre sa bag pompa inainte sa-i dau lui ca nu vina jet prea puternic si sa poata prinde........ma rog probleme de inceput , speram sa se rezolve in catva timp si sa nu aiba colici!!
am scris cam alandala si repede, mai revin io.....
va pup
Eseea spune:
donez eu : o cutie si jumate papaverina, un flacon Dopegyt ( lipsesc 2 pastilute),o cutie nospa, nospa injectii
astept pm daca le vrea cineva.