Filantropia -personal medical, conditii spital (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Eseea ma bucur mult sa aud de bine si te astept cu detalii! Te pup si pe tine si pe bebita si sa fiti sanatosi amandoi!

26+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

Eseea,ma bucur pt tine si pt bb ca sunte-ti bine amandoi,cred ca te-am vazut si eu ca pe la 11.30 eram si eu acolo.Ma rog nu mai conteaza...ma duc si eu miercuri, ciudat ca mi-a zis de data asta sa-l sun marti seara dupa ora 8,(sotul zice ca mi-a zis sa-l sun sa-mi zica sa vin cu bagajul daca nu se duce el sa mi-l aduca) )clar o sa ma interneze si pe mine ca e de garda.Oricum daca retin eu bine tie ti-a spus ca pe 16 ar fi termenul si ai nascut pe 11,mie mi-a zis ca pe 21 si.........sa vedem.Astept sa ne mai povestesti daca o sa mai prind si eu ceva daca nu vb dupa ce nasc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaBondila spune:

felicitari eseea sa-ti traiasca bebele sa fie sanatos si numai bucurii si impliniri va doresc din suflet!!
abia astept sa intrii sa ne povestesti cum a fost!

28+ Paul Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaBondila spune:

Ups, am uitat sa-mi innoiesc semnatura de cand n-am mai intrat.
Fetelor eu am o problema, mi-a zis cata ca mi s-a modificat colul si mi-a dat gynipral sa iua. si am niste intepaturi acolo jos si o stare de presiune, mai ales cand stau in picioare. Voi ati avut vreo problema de genul asta? poate ma ajutati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Eseea felicitari!
Ai folosit epi?
Sanatate multa, acomodare cat mai usoara! Cum a reactionat fetita?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Monica dar ti-am lasat mesaj privat azi pe la pranz, nu l-ai primit??

Mami de fetita si de baietel 39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Essy, ai DOUA MINUNI!
Cum a fost Cata?
Eu am mai intrebat: dak e sa nasteti luni cum procedati? Mergeti dupa el la Euroclinic sau....Prietena mea e in 38 de sapt, naste cu el si e superstresata din cauza asta.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Felicitari, Eseea.

O VIATA MINUNATA II UREZ BAIETELULUI TAU!

Si eu vreau sa stiu cum a reactionat fetita.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc mult mult

Elena, ia gynipral, e ff bun, la sarcina cu fetita am luat f mult, pt contractii. Vezi incepe cu cate jumatate de pastiluta, ca la inceput are niste reactii ca : palpitatii, tremurat al mainilor. Deci ia doza prescrisa dar jumatati ( de ex in loc de una la 8 ore, ia 2 jumatati la cate 4 ore ; in cateva zile se obisnuieste organismul).

Grati, Catalin s-a comportat f bine, putea altfel??? Eu ce scriam pe aici atunci? O sa povestesc mai in amanunt dar nu chiar acum.... Eu nu m-as duce la Euroclinic nici daca as naste lunea ( si io aveam temerea asta ca luni a fost de garda acolo...dar chiar in fiecare luni e acolo? ) ca na-m inebunit sa dau atatia bani..mai ales ca prietena ta are si credite...si in conditiile in care conditiile din Filantropia sunt ff bune) ; are grija Catalin si o va lasa la medicul care va fi de garda, care SIGUR se va coporta ff bine; sa stranga tare din picioare sa nu nasca luni - io recunosc ca am luat si un gynipral ); chiar daca o apuca luni, poate naste spre dimineata, cand Cata se intoarce la Filantropia; e la prima nastere?

Acum....bb "mare" a mea a reactionat destul de bine ..pana acum Dupa ce 3 zile a plans f mult de dorul meu ( eu nici nu mi-am luat ramas bun de la ea cand am plecat de acasa- convinsa ca ma duc doar la control si ma intorc- ea dormea , nu a dormit deloc la pranz zilele alea, joi seara a plans o ora jumate la culcare pana a adormit-o sotul numai in brate )..vineri cand am venit acasa am intrat eu prima in casa cu ceva bagaje, parca era socata ca ma vede, pana s-a dezmeticit :(...apoi a sarit in brate la mine si acolo a rams tota ziua , si daca ma duceam la wc intreba de mine.. Sotul a intrat peste un min cu bb, i-am dat si jucaria de la el...la inceput nu prea l-a bagat in seama, apoi da...incerca sa-l ia de manuta, bb in sus, bb in jos.. E si putin geloasa, cand suge bb vrea si ea ba sa bea apa, ba sa pape, ba sa ma ia de mana de pe canapea sa ma ridic, azi i-a bagat un degetel un pic in gurita :( Dar per ansamblu se comporta bine

asta noapte insa a plans bb vreun sfert de ora de cred ca am disperat vecinii ( io cred ca deja il doare burtica uneori ), si din pacate s-a trezit si ea ( desi dormea cu tati in celallt dormitor)...si atunci sa vezi PLANSETE...ea acolo ca vroia sa o adorm io, bb in celallt dormitor, era ca la nebuni, eu cu tati faceam schimb cand la unul cand la altul offfffffff) E putin greu sa stiti!! In prima noapte bb s-a trezit din ora in ora, asta noapte a fost ceva mai bine dar pe la 2 a plans de am innebunit, azi a fost chiar mai bine..sa vedem la noapte...se cam chinuie sa prinda si sanul, inca nu si-a format destul de bine reflexul, eu am lapte de-s sanii prea plini si tre sa bag pompa inainte sa-i dau lui ca nu vina jet prea puternic si sa poata prinde........ma rog probleme de inceput , speram sa se rezolve in catva timp si sa nu aiba colici!!

am scris cam alandala si repede, mai revin io.....

va pup

Mergi la inceput

donez eu : o cutie si jumate papaverina, un flacon Dopegyt ( lipsesc 2 pastilute),o cutie nospa, nospa injectii

astept pm daca le vrea cineva.

Mergi la inceput