Filantropia -personal medical, conditii spital (2)
Raspunsuri - Pagina 19
Eseea spune:
am uitat sa va atentionez cu ceva ff important ; SA NU DATI CUMVA VREUN BAN inainte DE NASTERE CUIVA!!! numai dupa!! ( ba chiar de preferat imediat inainte de a vaduce in salon din sala de travaliu!!). Nu ma refer la dr ( dar si lui ii puteti da tot atunci sau chiar a doua zi) ci la restul de personal ( moase, infirmiere, anestezist chiar). Eu nu am patit nimic ( am dat banii DUPA) dar o colega de travaliu da ( tot pacienta dr Haiduc), a dat o parte din bani moaselor pe la miezul noptii ( cu gandul ca mai da restul dupa nastere, iar alea s-au dus si s-au culcat, probabil nemultumite si de suma- crezand ca e intreaga) iar fata a suferit singura in tacere......cand au controlat-o pe la 5 dimineata avea deja dilatatie maxima deci adio epidurala, era mult prea tarziu ca a si nascut!! ) Cred ca aici si dr putea sa vina sa o mai consulte sau sa intrebe pe moase de ea, dar vad ca s-a lasat in baza lor ).
Mami de fetita si de baietel 39 +
monu spune:
Eseea, iti doresc din suflet multa fericire alaturi de copilasi. ma bucur tare mult pt tine.
pupici multi
monica
mami de 2 fetite
zaizak spune:
Eseea spune-mi ce ti-a trebuit pt bebe in afara de pampersi,servetele si bepanthen,te rog.
grati.ela spune:
de ce s-a temut nu a scapat...prietena mea a nascut azi dimineatza la ora 5...travaliul a inceput la 19 luni seara si, desi lucrurile pareau sa mearga bine, la dilatatie 8 s-a intepenit copilul in bazin si a sfarsit prin a naste prin cezariana de urgenta. Cata a fost de nota 10++++...a venit de acasa si a stat langa ea de la dilatatie 4...a fost extrem de multumita de tot personalul medical, anestezist, moasa, dr. de garda (Marica, superom si el!) si desigur si de dr. Haiduc.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Eseea spune:
bine ca a fost bine!! am zis eu ca e pe maini bune oricum! dar cum a venit Cata de acasa? Nu era la Euroclinic?? La dilatatie 4? Probabil ca i-a fost frica sa nu pateasca ca la mine si sa nu aiba timp sa ajunga!! ce aiurea cu cezariana, offffffff, dupa ce a mai trecut si prin travaliu saraca, ghinion curat!!
Mami de fetita si de baietel
zaizak spune:
Mersi mulr Eseea,il sun in seara asta sa vad ce zice.El de cind incepe maine garda,de dimineata de la ce ora?
Eseea spune:
--------------------------------------------------------------------------------
..mi-am schimbat titulatura, ati observat? Acu scriu cu piticul pe pieptul meu. e asa de frumooooosssss!!
Mami de fetita si de baietel
catisto spune:
Buna Eseea!
Am intrat sa te felicit pentru puiul tau! Sa-ti traiasca amandoi ingerasii , sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!