Filantropia -personal medical, conditii spital (2)
Raspunsuri - Pagina 20
nemora spune:
Buna dragi mamici
am o rugaminte pentru cele care ati nascut recent la Filantropia: care este politica cu bebelusul? e alaptare la ore fixe, sau poti sa-l iei cu tine? a stat cineva in rezerva platita?
multumesc
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
olishka spune:
Eseea cand mai ai timp te rog sa-mi raspunzi si la intrebarea mea: se face clisma inainte de nastere? Trebuie sa vin de-acasa cu "instrumentele"? Sunt foarte nelamurita pe acest subiect.
Multumesc frumos
Olga 34+ David
Eseea spune:
Catisto, multumesc mult de urari! Iti doresc asemenea!
Nemora, alaptarea e la ore fixe : 6,10,14,18,21,24, nu poti lua bb in saloanele normale. Nu stiu cum e la rezerva, nu am stat acolo.
Olishka, nu se face clisma obligatoriu ( pe mine m-a intrebat asistenta de la internare daca vreau- si nu am vrut ), dar noua ( mai eram in travaliu cu o fata, tot pacienta dr H) ne-a dat moasa un supozitor cu glicerina. Mai bine refuzam !1 Daca nu stii sigur ca faci kk imediat dupa ce ti-l da, mai bine refuza, asa te sfatuiesc.
mai tarziu ma duc la scos firele . Astept piciul sa se trezeasca, sa pape si apoi fug, ca trebuie sa merg repede intre 2 alaptari. Sa vad cum se descurca tati cu amandoi vreo 2 ore!!
Mami de fetita si de baietel
zaizak spune:
Nu inca, am fost ieri la Cata si mi-a spus ca mi s-a modificat un colul,dar ca nu e momentul,daca pina luni nu se intampla nimic, sa-l sun sa-mi spuna la ce ora sa vin luni la el asa ca inca asteptam......
Eseea spune:
continuam aici ?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135168
Mami de fetita si de baietel