Filantropia -personal medical, conditii spital (2)
Raspunsuri - Pagina 17
grati.ela spune:
Essy mami nu cumva tu esti gravidutza internata de Cata azi, asa, fara pregatiri?
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
zaizak spune:
Eseea eu am fost si eu azi la Cata mi-a facut eco si control nu s-a deschis colul totul e ok. Asa ca o sa ne vedem si miercure viitoare,asta e......... tu ce ai facut?Asta in cazul in care nu te-ai internat
alina.n spune:
Neata dragelor,vin cu vesti foarte frumoase despre Eseea ,ea activeaza si la odiseea de ghiocei, asadar a mai aparut un ghiocel!!!
pe 11martie la ora 23:55 s-a nascut baietel de Essea 51cm,3200gr, nastere naturala un pic grea dar perfecta
Felicitari mamico!!! bine ai venit pe lume bb de Eseea,multa sanatate,refacere rapida si va asteptam cu poze si povestea nasterii!
Va pup sa aveti o zi frumoasa!!
34+ cu Maria-Natalia
Vine barza!
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n Neata dragelor,vin cu vesti foarte frumoase despre Eseea ,ea activeaza si la odiseea de ghiocei, asadar a mai aparut un ghiocel!!! pe 11martie la ora 23:55 s-a nascut baietel de Essea 51cm,3200gr, nastere naturala un pic grea dar perfecta Felicitari mamico!!! bine ai venit pe lume bb de Eseea,multa sanatate,refacere rapida si va asteptam cu poze si povestea nasterii! Va pup sa aveti o zi frumoasa!! 34+ cu Maria-Natalia Vine barza! |
Am scris o tampenie mai devreme, sper ca nu a vaut nimeni
O bagasem inca o data pe Mihaela in sala de nasteri....am incurcat-o cu LeelooSCUZE
Felicitari ESEEA....sa-ti traiasca bb sa fie sanatos , papacios si necolicos!!
4+
grati.ela spune:
deci Essy am ghicit...tu erai gravidutza internata fara pregatiri de Cata...te-a vazut prietena mea. Ma bucur pentru voi!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
olishka spune:
Felicitari Eseea!!! Refacere rapida. Sa ai un bebe sanatos si cuminte.
Fetele care nasc cu Catalin Haiduc va rog sa ma lamuriti si pe mine: daca nasc intr-o zi de luni n-o sa ma asiste dr caci e de garda la Euroclinic? Eu nu stiam nimic de treaba asta...
Olga 33+ David
zaizak spune:
Eseea felicitari!!!!!!!!! Sa-ti traiasca bb,sa va bucurati de el.Refacere rapida si sper sa nu nasc si eu pina nu vii tu cu vesti.
crysyana spune:
Eseea sa iti traisaca bebe, sa fie papacios si necolicios, sa iti aduca numai bucurii, iar tu sa te refaci cat mai repede
te asteptam cu povestea nasterii
zaizak vezi ca ai pm de la mine
alinutza23 spune:
Eu una nu mai pot de emotii!!!!!
FELICITARI ESEEA!!!! Sa fiti sanatosi amandoi, sa veniti acasa repede!
26+ cu Catalin-George
A piece of our life
GOD is a DJ
Eseea spune:
va multumesc fetelor mult pt urari!! Noi am venit acasa deja azi la ora 12,oo ( am stat 36 de ore practic in spital dupa nastere), totul a fost ok. O sa intru zilele urmatoare sa va povestesc, deocamdata am facut prima baita lui bb si incercam sa ne adaptam la viata cu 2 copii. Si eu si bb suntem bine, deja indragostiti unul de celalalt. Va multumesc mult de urari.
Edit: Grati, da, eu eram, eu m-am dus la control, m-a internat pe la 11,30 si .........a venit bb seara! O sa va povestesc, pana la urma toate s-au intamplat super, chiar daca un pic pe nepregatite ( iar am nascut pe garda lui, ca si la primul bb si tot in 4 ore de la ruperea apei )Numai ca din cauza epiduralei m-am dilatat ff repede de la 5 la 10 in 15 minute si nu si-a mai facut efectul asupra durerii- asa ca am nascut practic NATURAL . Ei, asta e acum!!
Mami de fetita si de baietel 39 +