Filantropia -personal medical, conditii spital (2)
Raspunsuri - Pagina 16
olishka spune:
Eseea si Zaizak mai aveti asa putin!!! Nastere usoara va doresc si va astept nerabdatoare cu impresii
Am fost si noi marti la Steriu, iar ieri la Catalin. Totul este ok (mai putin circulara de cordon, dar mi-a zis Catalin ca nu trebuie sa-mi fac griji).
Nu mai am rabdare...vreau sa treaca mai repede timpul sa-mi tin bebele in brate
Olga 32+ David
alinutza23 spune:
La Multi Ani ! de 8 Martie, multa sanatate, nasteri usoare si bebei sanatosi si mancaciosi!
26+ cu Catalin-George
A piece of our life
GOD is a DJ
catisto spune:
Buna fetelor!
Vai ce repede trece timpul ! Eseea mai ai putin si o sa iti tii puiutul in brate! Iti doresc nastere usoara si multa sanatate! Si sa bag si cateva pentru tine .
alinutza23 spune:
zaizak, eseea nu stiu daca mai sunteti pe forum la ora asta, eu am intrat sa va urez bafta multa maine, o mie de pupici din partea noastra si daca e sa fie maine, sa fie cat mai usor, lin si frumos!!!!
Aveti grija de voi si de puiutii vostri si va asteptam sa ne impartasiti experienta!
26+ cu Catalin-George
A piece of our life
GOD is a DJ
Eseea spune:
fetelor, va multumesc la absolut toate pt urari
maine merg la dr, vad ca deocamdata nu sunt semne..ceva dureri de burta de cateva zile dar nimic semnificativ. M-am tinut tare sa nu nasc duminica ( baiat de 8 martie nu-mi place..na ce probleme am si eu ) si nici ieri ( ca dr era de garda in alta parte)..acum sa vedem cand vrea sa facem cunostinta .
va tin la curent
Mami de fetita si de baietel 39 +
marybehappy spune:
Salutare noilor mamici si nastere usoara viitoarelor mamici de filantropia!
Eseea, iti urez sa nasti usor si sa ai un puiut sanatos si cumintel!
Maria,mami de Maria-Magdalena 18.08.1996 si Nicholas-Calinic 16.03.2008
bep81 spune:
buna
sunt si eu o viitoare mamica (momentan sunt in sapt 15 si 5 zile)
am citit tot ce era de citit pe la topicul despre filantropia si linkurile care facau referire....nu prea am vazut posturi despre dr mea: anca simionescu: a nascut cineva cu ea de curand, voua cum vi se pare ca dr, om etc
mie personal mi a facut o impresie buna (eu mi am schimbat medicul pe la sapt `14 si as vrea sa raman la aceasta dna doctor)
crysyana spune:
Eseea
iti doresc sa ai o nastere usoara, sa dea DD sa iti tii cat mai repede puiul in brate, sa fiti sanatosi si sa va aduca numai bucurii
doresc tuturor fetelor sa aiba nasteri cat mai usoare, bebei mancaciosi si necoliciosi!!!
va pupic ( eu am un mic colicios si trebuie sa il potolesc)
grati.ela spune:
Essy iti doresc o nastere usoara! Prietena mea a fost azi la Cata si bebe nu a coborat, colul e inchis asa ca revine sapt viitoare. Ea spera sa nasca pana la 1 aprilie. E disperata insa ca poate veni bebe tocmai cand dr e de garda la Euroclinic. Voi ce faceti in situatia asta? Eu i-am zis sa mearga sa nasca la privat - asta este! E insa afurisit de scump iar fata are si credit un salariu...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/