Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (266)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Cecilia, e foarte bine ca mananca usturoi, usturoiul e foarte bun la raceala!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

nu-i lipseste ceapa din mancare, iar gustul de usturoiul e unul din preferatele lui.....la cat usturoi am mancat cand era gravi, nici nu ma mira

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Urmy, stiu de depozitul asta de anul trecut, am tot zis ca o sa merg si eu, dar nu am ajuns, tu ai comandat pe net?

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

nu , am vb cu aramis pe mess si am fost acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Ce-i, mai fetelor, cu linistea asta? Vine acu' Roxana de la munte si ne facem de ras ca n-are ce citi!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

moldoveanco, si operatia mea s-a cicatrizat urat. Io ii zic "proasta". E rosu-vinetiu, umflata si inca ma doare/mananca, semn ca "traieste".

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Urmy[/green], frumoase hainutele. Stiam si eu despre domnul Aramis.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

multumesc.

Mergi la inceput

Urmy, am fumat 2 pachete de tigari intreCraciun si sf lui ianuarie. In medie cam 2 tigari pe zi, apoi m-am oprit. Sa vedem cat ma tine.
La cantitatea asta, mi-am zis ca nu-i o problema cu alaptatul.

valentina, ce bine cs sunteti sanatosi! In fine, mai mult tu decat copiii. Io stiam ca analizele astea nu-s relevante decat dupa varsta de 2 ani. Cum de ti s-a recomandat sa-l intepi si pe Andrei?
Ce mult stai afara! Io am reusit azi 1 ora juma si e un maxim, ca ba i se face foame, ba somn, ba se plictiseste si ma trage spre intrarea in bloc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Valentina mai e putin si nu mai reusesc sa slabescChiar vroiam sa va intreb cum se mai prezinta operatiile voastre?A mea a cicatrizat tare urat si a ramas o umflatura asa care se vede orice as purta

mami fericita de Vladut Dominic

cezariana? a mea de abia se vede, este super ok, neteda si frumoasa ca de fetita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Urmy, am fumat 2 pachete de tigari intreCraciun si sf lui ianuarie. In medie cam 2 tigari pe zi, apoi m-am oprit. Sa vedem cat ma tine.
La cantitatea asta, mi-am zis ca nu-i o problema cu alaptatul.

este ok. Eu am fumat mai mult si nu numai 2 saptamani.

Mai vroiam sa va spun ca si azi am iesit cu Tudi de 2 ori afara si am stat cate 2 h, asa ca la 19.30 a cazut baiatul meu lat. Nici macar lapte nu i-a trebuit. De batut nici vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Valentina multumim

Mai inainte a adormit si mandra mea,dupa ce i-am dat si 5 ml de Calpol,ca a racnit de numa si s-a agitat...a dat cu capul de marginea patului si si-a facut ditamai cucuiul si de atunci,jale mare! Eu eram la bucatarit, iar tac-su atent la tv,bineinteles

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Sa nu uit..o urare in avans,ca maine nu stiu daca apuc sa intru..

La multi ani fericiti Diwana!
si o dedicatie http://www.youtube.com/watch?v=FiVFYRv9GkU&feature=related

Mergi la inceput