Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (266)
Raspunsuri - Pagina 5
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Cecilia, e foarte bine ca mananca usturoi, usturoiul e foarte bun la raceala! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
nu-i lipseste ceapa din mancare, iar gustul de usturoiul e unul din preferatele lui.....la cat usturoi am mancat cand era gravi, nici nu ma mira
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
urmychance spune:
| citat din mesajul lui cecilia L Urmy, stiu de depozitul asta de anul trecut, am tot zis ca o sa merg si eu, dar nu am ajuns, tu ai comandat pe net? Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
nu , am vb cu aramis pe mess si am fost acolo.
bernix spune:
Ce-i, mai fetelor, cu linistea asta? Vine acu' Roxana de la munte si ne facem de ras ca n-are ce citi!![]()
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
moldoveanco, si operatia mea s-a cicatrizat urat. Io ii zic "proasta". E rosu-vinetiu, umflata si inca ma doare/mananca, semn ca "traieste".
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
urmychance spune:
| citat din mesajul lui Erina Urmy[/green], frumoase hainutele. Stiam si eu despre domnul Aramis. ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
multumesc.

bernix spune:
Urmy, am fumat 2 pachete de tigari intreCraciun si sf lui ianuarie. In medie cam 2 tigari pe zi, apoi m-am oprit. Sa vedem cat ma tine.
La cantitatea asta, mi-am zis ca nu-i o problema cu alaptatul.
valentina, ce bine cs sunteti sanatosi! In fine, mai mult tu decat copiii. Io stiam ca analizele astea nu-s relevante decat dupa varsta de 2 ani. Cum de ti s-a recomandat sa-l intepi si pe Andrei?
Ce mult stai afara! Io am reusit azi 1 ora juma si e un maxim, ca ba i se face foame, ba somn, ba se plictiseste si ma trage spre intrarea in bloc.
urmychance spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Valentina ![]() mai e putin si nu mai reusesc sa slabesc Chiar vroiam sa va intreb cum se mai prezinta operatiile voastre?A mea a cicatrizat tare urat si a ramas o umflatura asa care se vede orice as purta![]() mami fericita de Vladut Dominic |
cezariana? a mea de abia se vede, este super ok, neteda si frumoasa ca de fetita.
urmychance spune:
| citat din mesajul lui bernix Urmy, am fumat 2 pachete de tigari intreCraciun si sf lui ianuarie. In medie cam 2 tigari pe zi, apoi m-am oprit. Sa vedem cat ma tine. La cantitatea asta, mi-am zis ca nu-i o problema cu alaptatul. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi |
este ok. Eu am fumat mai mult si nu numai 2 saptamani.

Mai vroiam sa va spun ca si azi am iesit cu Tudi de 2 ori afara si am stat cate 2 h, asa ca la 19.30 a cazut baiatul meu lat. Nici macar lapte nu i-a trebuit. De batut nici vorba.
danuta36 spune:
Valentina multumim 
Mai inainte a adormit si mandra mea,dupa ce i-am dat si 5 ml de Calpol,ca a racnit de numa si s-a agitat...a dat cu capul de marginea patului si si-a facut ditamai cucuiul si de atunci,jale mare! Eu eram la bucatarit, iar tac-su atent la tv,bineinteles 
Noapte buna!
danuta36 spune:
Sa nu uit..o urare in avans,ca maine nu stiu daca apuc sa intru..
La multi ani fericiti Diwana!
si o dedicatie http://www.youtube.com/watch?v=FiVFYRv9GkU&feature=related