Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (266)
Raspunsuri - Pagina 6
slippers76 spune:
La multi ani Diwana ! Plini de fericire, liniste si bucurii. Pupici multi la Cluj.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
urmychance spune:
Diwana - La multi ani! Multa fericire si sanatate iti doresc. Sa ai o zi minunata!

urmychance spune:
Ultima moda in adormit:
http://picasaweb.google.com/urmychance/1AnSi4Luni#5299428628834425906
bernix spune:
La multi ani fericiti numai cu bucurii, Diwana!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Cu o miiica intarziere, la multi ani Ank83!
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Ana, ce bine ca ai mai trecut pe aici! Ce mai faceti? Cum sunt copiii?
Hai spune ceva despre voi sa am ce citi frumos maine!
Acu' tre' sa ma bag la somn ca maine mergem la pediatru tooocmai in Drumul Taberei si ne trezim dimineata rau.
Noapte buna tuturor!
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Ana, ce bine ca ai mai trecut pe aici! Ce mai faceti? Cum sunt copiii? Hai spune ceva despre voi sa am ce citi frumos maine! Acu' tre' sa ma bag la somn ca maine mergem la pediatru tooocmai in Drumul Taberei si ne trezim dimineata rau. Noapte buna tuturor! Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi |
succes la pediatru si somn usor
Roxali spune:
La multi ani Ank si Diwana!
Erina poate ne vedem la vara
...tot pe langa P Moghioros stau.
Poate vor organiza fetele(care nu sant plecate) vreo intalnire
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinus_25 Ieri am fost la intalnirea cu Shoricica, prima de altfel. Are 2,2 cm . Sunt , nu vreau sa o mai supar si intristez. I-am facut promisiuni ferme in acest sens.![]() Vi s-a intamplat sa va fie pofta de ceva si sa nu stiti ce e? si sa nu gasiti tocmai gustul/alimentul care va trebuie? ![]() ![]() ![]() Deja o iau razna cu poftele, |
Tare ma bucur sa te 'citesc' atat de optimista! Bravo!
Mai, ma tot gandeam cine e Shoricica, greu m-am prins!
Asta cu pofta de ceva ce nu stiu mi se intampla si fara sa fiu insarcinata. Ma gandesc ca e de fapt pofta de indiencele cu frisca si amandinele de la cofetaria mea preferata de acasa si gata, trec!
Cu poftele, imi amintesc (,) ca citisem cand eram insarcinata ca poftele ar fi de fapt un semnal al corpului ca nu are suficient fier...parca. Oricum, solutia era suplimentele...dar nu-mi amintesc exact daca era carenta de fier sau de altceva...hmmm...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
gabitz78 spune:
neatza.
la multi ani diwana, multa sanatate si fericire.

eu sunt un pic trista.am fost ieri cu eliza la neurologie ca mi-a zis pediatra ca nu e normal sa nu vrea sa vorbeasca, sa interactioneze cu ceilalti.intradevar ea are interese pentru jucarii, nu pentru oameni.si mi-a recomandat sa mergem la psiholog sa ne zica cum sa o stimulam...ce sa facem sa fie mai receptiva.
deh....asa ca sa nu va doriti copii prea cuminti, ca nu e bine!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

. Sunt
, nu vreau sa o mai supar si intristez. I-am facut promisiuni ferme in acest sens.