Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (266)
Raspunsuri - Pagina 4
cecilia L spune:
Erina si eu as prefera sa ne intalnim sambata, dar nu in sambata cu baby expo, atunci tb sa merg la botezul nasicului si este la ora 13.30....sper sa nu stabiliti chiar sambata aceea![]()
Papanash, lasa sa viseze Andreea, sincer mi-ar fi placut sa-l mai alptez inca, as fi fost chiar mandra de asta si sigur nu m-as ascunde de voi.![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
greyeras spune:
Seara buna fetelor!
Azi nu mi-a mers netul, sper sa nu scriu iar si sa mi se blocheze.
Danuta36 eu am mai scris pe aici ca si noi avem o problema cu dat cu palmutele in cap. Acumj isi da doar daca nu-i convine ceva sau ii refuzam noi ceva. Nu mai stiu ce metode sa aplic, eu pur si simplu o las sa se linisteasca singura si ii zic ca nu e frumos ce face.
Luy la ce gradinita o dai pe Maria de stat sau particulara?
Alinush ma bucur ca te-ai mai linistit. Cu poftele ca sa zic eu una nu am poftit in sarcina, desi in general sunt o mare pofticioasa.
Am fost si noi afara, dar am stat doar o ora, tot asa din cauza vantului, i se inrosise nasucul.
Cat despre intalnire astept sa va hotarati sa vad daca ajung si eu, daca e sambata vin fara fata ca o las la mama.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
greyeras spune:
Azi am o stare cam naspa, sunt super nervoasa si chiar nu stiu de ce, iar fata ma simte cred si face parca inadins si-mi pune nervii la incercare. Acum si-a scos toate jucariile din cos, de la mic la mare si le-a intins prin casa de suparare ca nu o bag in seama si mai vine si-mi da si "na" cu palmuta.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
valentina_22 spune:
Moldoveanca, zilele ramase pana la minunata vacanta vor trece in zbor. Acus te vedem, la soare, caldurica si relaxare!! Si te cam invidiem, noi cele care ramanem sa asteptam primavara!![]()

Gabitz, dau mielu, ce sa fac daca am comis-o? Numai sa-mi spui cand il vrei acum sau mai spre Pasti?![]()
Betty, sanatate lui Mario, sa grija de tine si cred ca nu ti-ar strica cateva zile libere in care sa-ti reincarci bateriile!
Mariana, ti-am raspuns la PM!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008
valentina_22 spune:
Eu am avut o zi groaznica, sunt rupta de oboseala. Ora de sofat s-a amanat din nou
, deoarece instructorul avea un examen cu un alt elev de-al sau. Vad ca pana la ora asta nu m-a sunat ca sa contramandeze ora de maine asa ca am sperante.
Dupa o tura in forta de cumparaturi dis-de-dimineata si curatenie in casa, am plecat sa iau rezultatele de la Hemato. Copii sunt bine slava Domnului, eu binisor. Recunosc ca ma asteptam la mai rau. Mai am de facut cateva analize ceva legat de anticorpi antigliadini. La Medcenter analiza ma costa 200 de ron si dura 20 de zile, iar la Medife, doar 80 ron si in max o saptamana ai rezultatul. Ce diferenta!
Am fost si pe afara cu copii, cred ca am stat vreo 2-3 ore,a fost asa de placut sa simt din nou mangaierea soarelui! Sper ca maine vremea, sa fie macar pe jumatatea celei de astazi. Am facut si pozici, dar trebuie sa le cobor de pe telefon si mai dureaza ca nu am cele trebuincioase.
Am observat ca spuneati ceva de o intalneata. Vreau si eu, numai sa nu fie in perioasa 26-28.02. Pe 27 este ziua de nastere a fetii, implineste 5 anisori
, iar pe 28 aveam petrecerea. Asa ca, daca totusi va hotarati sa va intalniti atunci sa stiti ca am o scuza. Trebuie sa fug acum, Andrei s-a cocotat in lada cu jucarii si urla ca nu mai poate iesi de acolo, iar Alexandra il tachineaza, i-a luat suzeta si refuza sa i-o mai dea inapoi. Asa ca am un concert de toata frumusetea!
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008
danuta36 spune:
Seara buna!
Greyeras merci pt. raspuns
...cred ca n-am bagat de seama cand ai mai scris...speram sa treaca de faza asta si sa nu fie de durata.Eu ii zic sa faca 'mai-mai'..
Miru s-a trezit de dimineata cu o tuse urata,dar fara muci sau febra,asa ca luam sirop Stodal...n-am fost cu ea la dr. inca...
Dantje voi ce mai faceti? mai da si tu un semn...
valentina_22 spune:
Danuta, sanatate lui Miru, sa treaca repede tusea poate incercati si niste aerosoli.
Luy si Betty, sa va traiasca dolofanii!
Maine trebuie sa merg cu cei mici la vaccin, au programare la Varilix, sper sa nu aiba reactii adverse. Sunt nerabdatoare sa vad cat a mai crescut Andrei si cate kilograme are acum. Ultima oara, asta pe la inceputul lui ianuarie avea in jur de 9.800, sper ca maine sa ajunga macat la 10 kile si jumatate!
Am vazut in seara asta la stiri, un reportaj super, legat de vaccinurile celor mici. Vor ca din toamna,pe langa cele existente de pana acum sa mai treaca pe lista celor gratuite si vaccinul contra varicelei, cel pneumococic si inca unul a carui denumire imi scapa acum.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
moldoveanca spune:
Valentina 
mai e putin si nu mai reusesc sa slabesc
Chiar vroiam sa va intreb cum se mai prezinta operatiile voastre?A mea a cicatrizat tare urat si a ramas o umflatura asa care se vede orice as purta
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Alinush ma bucur ca sunteti mai bine si inteleg ca ai fost tot la Mihalceanu
Bravo,ai facut o alegere buna
mami fericita de Vladut Dominic
cecilia L spune:
Valentina, unde ai vazut reportajul despre vaccinuri?.....eu vreau sa-i fac prevenarul lui Cristi la toamna cand o sa-l dau la gradinita.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem