Cum v-ati hotarat sa va casatoriti?
Din dragoste nebuna? Pt ca era etapa fireasca intr-o relatie lunga? Pt ca a aparut un copil? Pt ca "asa trebuie"? De teama de singuratate?
Ati hotarat de comun acord stand de vorba firesc? A venit de la sine? Ati fost cerute romantic ca in filme? Si mai ales, considerati ca ati facut-o la momentul potrivit?
Raspunsuri
gabytza25 spune:
pentru ca vrem sa ne petrecem viatza impreuna... inca nu am stabilit o data "oficiala", insa din vara incepem pregatirile.
pisigri spune:
Era o etapa dintr-o relatie lunga, dar nu fireasca, pt ca imi spusese de la inceputul inceputului relatiei ca nu se insoara niciodata. Asadar a venit neasteptat, atit de neasteptat incit am reaactionat ca naiba...adica m-a pufnit risul si am facut o mare bascalie de cererea altminteri romantica...
Asta s-a soldat cu "cur in cur si noapte buna" citeva zile, cu bocit crunt din partea mea in timpul asta; ma simteam ca naiba, omul ma iubea asa de tare incit isi schimbase convingerea de o viata si eu...
pina la urma am "dat la pace", am anuntat parintii, apoi cind au inceput pregatirile am inceput sa regretam ca tare ne-a mai stresat toata lumea, si noua ne fusese la fel de bine si in concubinaj...
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
szivarvany spune:
Dn dragoste nebuna , asta prima oara in tinereti
Acum daca ma voi recasatori o voi face dupa muuult studiu aprofundat
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
Ramonika spune:
pentru ca era etapa fireasca intr-o relatie lunga, dar asta nu inseamna ca nu ne iubim...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
trischa spune:
Noi stateam impreuna de un an,si mama mea cu mama lui tot timpul ne tocau neuronii ca asa ceva nu se face ,sa intram in randul lumii.asta pana ne-am saturat de ele si am stabilit ziua de balamuc.noi ne gandeam cu groaza la ce stress ne asteapta..brrrrr .asa ca am stabilit ziua in aceeasi zi cu ziua mea.pe 24 ianuarie.am chemat si poporul la petrecere.si sa vedeti ce nameti si frig,trenurile nu au circulat,masinile nici ele,afara erau minus 25 si nametii cat casa.deci,neamurile nu au avut cu ce sa vina,bietul meu frate student pe atunci in bucuresti a stat vreo 7 ore in gara pana a circulat un tren inghetat.in biserica era mult mai frig ca afara si o ora cat a durat slujba au inghetat invitatii,popa,noi..deci dupa ,,eveniment,,s-a ales bietul meu frate cu internare la spital si pneumonie si multi din invitati cu raceli zdravene.eeee,asta se intampla acu vreo 11 ani intr-un sat de langa brasov.
Agri spune:
Pai a fost cam asa...era in anul de gratie 2002, relatie de 3ani,dupa o luna de batut capu' cu mesteri si zugravi, o saptamana de smotru pana la 1-2 noaptea iar in acea duminica la pranz am terminat de aranjat toata casa...mancat de pranz si eram la tv la o bericica. Cererea a sunat asa "auzi nu ar fi cazu' sa ne-nsuram si noi"
La o sapt am anuntat familia dar i-am zis ca nu ma marit cu el daca nu primesc inel de logodna .Asa ca am primit un inel cu o perla care a apartinut mamei-soacre care e printre ingeri de mult,(mi-as fi dorit sa o am langa mine)Eu imi doream diamant, dar avand in vedere incarcatura sentimentala a acestui inel...nu l-am refuzat si m-am maritat...si ne iubimmmmmmm si acum.
Nunta a avut loc la o luna juma' de la cerere...dar ce a fost si mai dragut ca dupa nunta imi zice domnu' auzi nu vrei sa divortam?
Ptr o secunda era sa-i sar la jugulara, dar a continuat ...a fost asa frumoasa petrecerea ca mai vreau odata
Sa fiti iubiti!
roli25 spune:
Nu stiu sa explic in cuvinte, dar am simtit in fundul sufletului de la inceput ca el e.
Ne-am mutat impreuna dupa 1 saptamana, dar el nu zicea nimic, pana cand am deschis eu subiectul si a fost tare amarat ca nu s-a gandit el sa-l deschida primul, ca "evident ca vrea sa fiu sotia lui, ca nu stie cum nu i-a trecut prin cap pana atunci sa zica asta, da el era fericit asa, si nu si-a dat seama ca trece timpul si cum de mi-a trecut prin minte ca nu ar vrea...." Dupa vreo 2 sapt de la discutie implineam 1 an de relatie, zi in care am primit inel si cerere oficiala.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
cristina22 spune:
prima dragoste pt amandoi, normal ca motivul no 1 a fost iubirea.
cristina si Andrei
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Dn dragoste nebuna , asta prima oara in tinereti Acum daca ma voi recasatori o voi face dupa muuult studiu aprofundat Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) |
adica faculta, master, doctorat?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Tala spune:
din dragoste nebuna
si pt ca am ochit un costumas numa' bun de cununie (desi nu mai aveam bani decat sa platim mobilu' - si nu l-am mai platit...)
Eram impreuna de 3 ani si de la momentul asta a mai trecut o luna pana la nunta.
Stiti cum e la nunta: "si pe cand botezu'???" - eu raspundeam sec: "peste 5 ani" ~ si fix peste 5 ani ne-am botezat puiutul....
Bucurie!