Cum v-ati hotarat sa va casatoriti?
Raspunsuri - Pagina 2
lai spune:
Da la toate intrebarile mai putin cea cu copilul. Ne iubeam, eram impreuna de niste ani, parintii ne pistonau si ei, am stat de vorba, mai intai voiam eu si el nu era sigur, pe urma voia el si nu mai eram eu sigura, pan' la urma ne-am hotarat amandoi, apoi a venit si cererea f romantica si originala, dupa a venit si inelul, apoi tot tacamul, si da, momentul a fost potrivit
Lai
Laura25 spune:
Cum ne-am hotarat? Bursc! . Eram impreuna de vreo 6 luni (din care vreo 2-3 saptamanai am fost despartiti), eram studenti in ultimul an, era 1 mai, verde Copoul, el m-a intrebat daca vreau, eu am zis ca da ... si au trecut 7 ani si ceva si inca suntem f. bine.
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
maru spune:
L-am cerut, l-am luat de ceafa, l-am bagat in grota (adica dus la primarie) si mi l-am facut de sot! Inca nu a gasit iesirea din pesterea, si sunt 18 ani de atunci
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
carla2005 spune:
Ne-am hotarat brusc, ne cunosteam si eram "pe bune" de doua luni, venea vara, ne faceam planuri de concediu in doi, si vorbind pe mess din una in alta, cica, ce ar fi sa ne casatorim daca tot avem de gand sa plecam asa cu mare tam tam sa facem ocolul tarii..., si peste inca o luna am facut cununia civila cu un grup de prieteni si parintii ( care vreau sa va zic ca au facut atac de cord cand ne-au auzit, isi dadeau cu presupusul, ca sunt gravida, ca cine stie ce ne-a apucat...dar noi eram doar indragostiti), din cauza ca a fost asa din scurt, la casa casatoriilor era sa lesinam pe rand de emotii...a fost super, dupa un an am pregatit si nunta , am vrut sa ne-o pregatim noi asa cum ne dorim, am fost super relaxati la nunta, am dansat si ne-am distrat de parca eram la altii la nunta...
Acum, imi dau seama ca am avut mare noroc sa fie el, sa ne intelegem, sa ne iubim in continuare, si nu va mai zic ca eu veneam dupa doua relatii de luuuuunga durata, cu analizat si paraanalizat perspectiva casatoriei, cand se apropia termenul limita ca sa zic asa- adica sa intram in randul lumii, dadeam bir cu fugitii, eu cred ca altfel nu as fi avut curaj sa ma casatoresc decat asa cum am facut-o!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
alexa_m spune:
Noi am locuit impreuna din prima zi a relatiei. Pe atunci eram studenta in alt oras,locuiam singura, m-a condus intr-o seara acasa, i-am zis sa ramana peste noapte caci oricum era tarziu, dar se pare ca a ramas ... definitiv Dupa un an m-a cerut in casatorie si dupa inca alti doi am reusit sa facem si nunta. Atunci cand ne-am casatorit nu eram sigura ca e bine sa fac pasul asta, nu eram asa sigura de relatia noastra, dar acum trebuie sa recunosc ca a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o in viata. Am "muncit" amandoi ca sa mearga casnicia asta si se vad rezultatele. Luna asta o sa facem 3 ani de casnicie si nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul si cat de mult ne-am maturizat. Ma gandesc cu nostalgie cate amintiri frumoase avem din acesti ani de cand suntem impreuna si sper ca anii care vin sa fie si mai frumosi si sa apara si un bebe cat mai repede
RazaDeSoare spune:
Si noi tot brusc ne-am hotarat,cererea fuse cam "stangace"mai mult eu decat el,da tot eu o sa fiu cea care o sa-i dea cererea cealalta
Yasmine spune:
Prima data, dupa o relatie de 3 ani jumate, si impotriva intregii lumi, ai mei nu-l vroiau, ca sa fie in ton, o perioada nu m-au vrut nici ai lui, asa ca ne-am luat nasii si am mers dimineata la starea civila, apoi la o manastire la 100 de km de orasul nostru. Pe cit de romantic a inceput ar fi trebuit sa tina o viata, dar nu a fost asa, fapt pt. care nu sunt suparata si nu cred ca e suparat (in fond acum eu am copii, el are o fata, ceea ce imprauna se pare nu am fost in stare).
A doua oara, doar eu impotriva lumii, aveam deja ambii copii, si am facut-o in virtutea inertiei, la un moment cind relatia nu numai ca scartaia, dar era pe moarte.
Eh, si puteti s-o numiti inconstienta, ma pregatesc pt. numarul trei, si STIU ca exact ceea ce va tine, pana la sfarsit.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yasmine Prima data, dupa o relatie de 3 ani jumate, si impotriva intregii lumi, ai mei nu-l vroiau, ca sa fie in ton, o perioada nu m-au vrut nici ai lui, asa ca ne-am luat nasii si am mers dimineata la starea civila, apoi la o manastire la 100 de km de orasul nostru. Pe cit de romantic a inceput ar fi trebuit sa tina o viata, dar nu a fost asa, fapt pt. care nu sunt suparata si nu cred ca e suparat (in fond acum eu am copii, el are o fata, ceea ce imprauna se pare nu am fost in stare). A doua oara, doar eu impotriva lumii, aveam deja ambii copii, si am facut-o in virtutea inertiei, la un moment cind relatia nu numai ca scartaia, dar era pe moarte. Eh, si puteti s-o numiti inconstienta, ma pregatesc pt. numarul trei, si STIU ca exact ceea ce va tine, pana la sfarsit. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena |
Cora sper ca de data asta sa fie totul perfect!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
alina023 spune:
La noi a fost mai intai o tentativa din partea lui la 1 an dupa ce ne cunosteam si mie mi se pusese pata ca vreau sa ne despartim. A venit omul pregatit cu buchet de flori, inel, ingenunchiat in fata mea iar eu... am refuzat politicos in hohote de ras (aveam 21 de ani, nu ma judecati prea tare ).
A doua oara a venit ca si o continuare naturala a relatiei. Locuiam impreuna de 1 an, parintii ne tot intrebau ce facem, prietenii la fel, asa ca am pregatit nunta. Si in noaptea de Revelion 2000-2001 am primit si al doilea inel de logodna (pe pod la Ciurel, acolo unde ne-a prins miezul noptii ).
Am avut si momente dificile, am avut multe momente frumoase, inca mai apar si greutati dar cel mai important: ne iubim in continuare si avem doi copii care ne lumineaza viata.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
aura_m spune:
Noi ne-am cunsocut in septembrie 2002 si daca era sa fi venit singura in bucuresti cred ca ma mutam cu el din prima saptamana, dar venisem cu o prietena si imi faceam mustrari de constiinta sa o las singura asa devreme, in fine ea nu si-a facut mustrari de constiinta sa se bage in relatia noastra de era sotul sa o bata, noroc ca este om cu judecata si si-a dat seama ca daca face un astfel de gest nu-i va fi chiar asa de bine. In fine, pe 5 iulie cand este ziua mea, asta era in 2003 imi da inelul cadou si ma cere de sotie. Smecherul, cu ceva timp in urma imi cere un inel de pe deget sa vada si el cum arata asa de aproape, cand colo sa masoare sa isi dea seama sa nu imi ia unul mai mic. Cand a cumparat inelul tot zicea ca ce fericit este ca a gasit ceea ce cauta, eu ma asteptam la un lantisor, un medalion, dar inel nu. In fine, eram doar noi amandoi in casa la el cand dupa miezul noptii intre 4 si 5 iulie m-a cerut de sotie, eu am lacrimat putin de emotie si in august ne-am mutat impreuna dar ne-am casatorit in 2005 din motive finaciare. Oricum stiam de la inceput ca vom ramane impreuna, am trecut prin multe si am luptat f mult ptr relatia noastra. Si acum suntem fericiti dupa aproape 7 ani.
AURA