Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrittza

oare ar trebui sa ma ingrijoreze niste dureri de burta mai mari?
imi aduc aminte de primele contractii de la nastere.adica ma doare cu tot cu mijloc nu numai burta.nu sunt constante da si cand ma ia o durere ma tavalesc pe jos.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabby cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Ai incercat cu un No-spa? Mie mi-e recomnadat dr si chiar mi-a folosit!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ia repede no-spa si stai in pat. Nu prea sunt normale. O intepatura in ovar da dar dureri cu tot cu mijloc ca la cm sau la nastere nu prea. Eventual suna si dr opate iti da utrogestan.
Nu vreau sa te sperii dar te rog sa stai cumintica

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
8+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

gataaa, meric Roxi am sunat la fortis si mi-am facut programerea pt trim 1 pe 25 martie la Iosup dar atunci voi fi in 12s si o zi e ok? nu e prea devreme? am citi ca se face intre 12-14 sapt, sa o modific? programarea? eu acum sunt in 6 sapt

in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia hai la mama in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

coras, eu la Andrei am facut la 11 sapt si 3 zile si a fost super ok. Tot la Iosup. Stai linistita, se face de la 11 sapt pana la 14, depinde unde citesti

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
8+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

no-spa iau acum.dar de stat in pat nu cred ca pot ca sunt singura cu pitica acasa.incerc sa o culcdesi alearga de zor prin toata casa.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabby cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie_Me spune:

Fetelor va rog nu ma lasati singurica ! este prima sarcina...si am atatea intrebari, iar voi pareti a sti atat de multe lucruri...

am si eu o nelamurire, trebuie sa ma programez pentru prima ecografie...si nu stiu ce fel de ecografie trebuie facuta..Transvaginala sau abdominala? Va multumesc pentru raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

poti merge la un medic, si daca acesta considera necesar iti va face o eco numai transvaginala pt ca la eco normala nu se vede pana la 9-10 sapt

in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia hai la mama in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

In primul rand, vezi ca esti moderata pana la 10 mesaje scrise si iti apar mai tarziu posturile. In caz ca vezi ca nu ti se raspunde, este pentru ca mesajele apar la locul lor, in functie de ora la care le-ai scris, dar e posibil ca noi sa fi scris deja 1-2-3 pagini.

Noi ne-am dus la echo, pana sa ajungem la medicul ginecolog curant, pentru a vedea daca e prinsa sarcina, daca se vede sacul, embrionul, daca se aude inimioara. Bine, in functie si de varsta sarcinii, ca nu auzi inima la 4-5 saptamani.

Daca sarcina e mica... trans-vaginala. Dupa ce embrionul creste, nu mai e necesara cea vaginala, doar abdominala pana la nastere.

Citat:
citat din mesajul lui Julie_Me

Dupa ce constati ca ai ramas insarcinata, terbuie sa faci imediat si ecografie? Ce fel de ecografie? Transvaginala cumva sau este suficienta si una abdominala? multumesc

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Monica, pe mine ma enerveaza si acum sa dau scroll la 1 km de prima pagina, ca sa vad 3-4 mesaje scrise, in general cu urarile de bine si multumiri pentru deschiderea noului capitol.

Eu am destul de multe carti si informatii si am facut o triere acum cateva zile. Asa ca nu am decat ceea ce mi s-a parut mie relevant pentru o mama proaspata si nu numai. Le voi trimite usor-usor pe mail-ul comun.

Totodata imi voi trimite si datele de contact acolo (nume, numar de mobil, oras, adresa de mail, adresa de messenger), cred ca ar fi o idee buna sa facem un folder unde sa punem numai mail-urile cu datele de contact ale burticilor. Mai incolo se va dovedi utila acea lista.

Daca nu sunt online, pe site, oricine ma poate suna, la orice ora. Si acum vorbesc foarte serios. Daca pot ajuta, o voi face cu mare drag.

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie_Me spune:

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

In primul rand, vezi ca esti moderata pana la 10 mesaje scrise si iti apar mai tarziu posturile. In caz ca vezi ca nu ti se raspunde, este pentru ca mesajele apar la locul lor, in functie de ora la care le-ai scris, dar e posibil ca noi sa fi scris deja 1-2-3 pagini.

Noi ne-am dus la echo, pana sa ajungem la medicul ginecolog curant, pentru a vedea daca e prinsa sarcina, daca se vede sacul, embrionul, daca se aude inimioara. Bine, in functie si de varsta sarcinii, ca nu auzi inima la 4-5 saptamani.

Daca sarcina e mica... trans-vaginala. Dupa ce embrionul creste, nu mai e necesara cea vaginala, doar abdominala pana la nastere.

[

multumesc pentru raspuns creata2008! eu ma gandeam sa trec mai intai pe la medicul ginecolog si apoi sa ma programez la ecografie, am sa sun sa vad cum gasesc liber. Stiu ca la ecografii este foarte aglomerat. La ultima pe care am facut-o am gasit liber abia la o luna dupa programare...Oricum inca o data multumesc pentru raspuns...aveam impresia ca vorbesc singura

Mergi la inceput