Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julie_Me spune:

Citat:
citat din mesajul lui coras

poti merge la un medic, si daca acesta considera necesar iti va face o eco numai transvaginala pt ca la eco normala nu se vede pana la 9-10 sapt

multumesc si tie coras pentru raspuns...sper sa ma obisnuiesc cat mai repede cu forumul...deocamdata sunt destul de in bezna
deci prima vizita la medic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Fetelor vi sa intamplat sa lase sanii ??

Defapt nu s-au lasat , dar nu mai sunt asa de fermi . Pana acum 2 zile erau ca la 16 ani , tari , fermi. Acum sunt tot mari in volum dar mai moi.

Deja nu mai pot sa dorm noaptea. Sarcina asta urmeza traseul precedentei care sa terminat la 8 sapt

Denisa, 5+

http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Hello

Azi nu am reusit sa itnru deloc pe net, pt ca al meu coleg acum s-a gasit sa-si ia concediu si sa ma lase singura
Sa vad daca imi mai aduc aminte ce vroiam sa scriu....

Ioanact noi ne-am mutat in 2007 in Cumpana (in "zona rezidentiala" cum ne place noua sa glumim), ne-am luat acolo o casuta, avand in vedere ca la aceeasi suma de bani de-abia ne luam un apartament de 3 camere intr-o zona mai...marginasa....a Contsantei...asa ca naveta scrie pe noi....dar lucrez in zona Capitol, daca te ajuta cu ceva....iar in perioadele "mai grele" este posibil sa ne mutam cateva saptamani la soacra-mea (pt ajutor si pt locatie mai buna...), in zona Brick...

Cristina_Ana ziceai ceva de credit, sa stii ca sunt banci la care se accepta veniturile din indemnizatia de mamici, chit ca nu e mare, tot ajuta la contractarea unei sume mai mari....sper sa nu se considere reclama, eu vreau doar sa ajut, dar stiu sigur de Piraeus si Unicredit ca iau in calcul aceste venituri...iar din februarie se mai "relaxeaza" iar conditiile de creditare, in special pt ipotecare...

Creatza am rasuflat usurata, intr-adevar UM este 28 nov, dar la ultimul control mi-a "mutat" DPN de pe 04.09 pe 09.09, deci sarcina e mai micutza...o s-o intreb pe dr mea daca e ok sa ma duc pe 21 mai la morfo, daca nu, mai incerc sa ma programez la cmu...

Imi pare foarte rau pt Alesicoo si Rammy, nu-mi pot imagina cum este, si desi ma gandesc foarte des cum as reactiona si eu, incerc repede sa-mi schimb gandurile negre, pt ca in general sunt optimista....
Probabil asa a fost scris pt voi, ganditi-va ca toate au un rost in viata si ca in curand va veti bucura si voi de zambetele bebluslor vostri.

ursuletzul nostru

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i0ana spune:

Buna fetelor,

Cu mare emotie si bucurie ma adaug si eu la lista de viitoare mamici de sept-oct 2009. Asteptand sa apara si mesajele mele va dau detaliile tehnice: DN:10.05.1980; UM:31.12.2008; DPN: 7.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Vreau si eu adresa de mail comuna si parole, pls

Mercic!

ursuletzul nostru

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Honeybaby, incearca sa te linistesti. Doar pentru ca s-au mai lasat sanii, nu inseamna ca e ceva in neregula cu sarcina. Cu celelalte simptome cum stai? Daca zici ca ai mai pierdut o sarcina, acum iei tratament de sustinere?
Selen80, si eu lucrez intr-o banca (nu in cele amintite de tine), si m-ar fi avantajat sa pot lua credit de la noi, ca beneficiam de dobanzi reduse si scutire de comisioane. Dar la noi nu se dau credite la persoanele aflate in CIC (nici macar la salariati) si nici nu se iau in calcul la veniturile familiei. Dar daca tu spui ca la bancile respective e altfel, o sa ma duc sa ma interesez. Merci mult de informatii, mi-ai facut ziua mai frumoasa . Noi stam intr-un apartament de 2 camere destul de mic, si cu doi bebici chiar nu stiu cum am incapea.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 8+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i0ana spune:

Si eu as vrea detaliile de acces la adresa comuna de email.
Facem si un test de semnatura...

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie_Me spune:

Si eu ..si eu..si vreau si pe listuta...pana ajung la medic... DPN 6 octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

buna fetele! , pe mine ma puteti sterge dupa listuta pt k bebicu meu s a oprit din evolutie si a trebuit astazi sa ma kiureteze.. sunt distrusa nu vreau sa vad pe nimeni nush cum sa mi revin, sa mi dea Doamne Doamne puterea sa trec peste! Va doresc multa multa sanatate sa va dea Dzeu copii sanatosi si sa va bucurati de ei!

Imi pare nespus de rau, cum au spus si fetele, fi puternica si mergi mai departe, Dumnezeu te ajuta .

ALBUM

de sus - 18.01.2009 , de jos - 28.01.2009 , de sus - 04.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

fetelor pt mine s-a terminat , in aceata seara am mai fost la inca un eco care a confirmat inca o data ca sacul este gol, la ora 20 mi s-a facut chiuretaj

imi doream asa de mult sa imi tin copilasul in brate si eram asa nerabdatoare...deja ma vedem de craciun cu el in brate in fata bradului

asta e ...s-a dus...

Nu fi trista..Dumnezeu iti va ajuta , de Craciun sa il ai..mai ai timp, curaj..

ALBUM

de sus - 18.01.2009 , de jos - 28.01.2009 , de sus - 04.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput