Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Yap, noua ne-au venit acum noi norme, si se iau 100% veniturile de "mamica" am intrebat colegele de pe pf, ca sa nu vorbesc prostii

ursuletzul nostru

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc din suflet .

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Roxx, ai PM

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
8+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 7

Mergi la inceput

La Iosup gasesti loc la el la cabinet, la Fortis. De fapt aveau locuri prin la jumatatea lui martie. Vrei nr de telefon de acolo?

Citat:
citat din mesajul lui coras

deci fetilii tot nu mi-ati raspuns in afara de cei trei crai mega in materie de echo pe cine imi recomandati? am reusit si eu sa dau cu nasu de unu din ei dar abia pt morfo de trim II adica prin mai, dar morfi de trim I in afara de Parvu care oricum o sa mi-o faca pt ca e dr. meu, nu mai adu cu ochii de nici un sfinx?

in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia hai la mama in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Si daca tot sunt la capitolul propuneri mai propun ceva... fetele la bebe 2 oricum stiu cum a fost si la alte odisei

Ma gandeam sa facem si noi contul comun de pozici unde sa punem poze cu burticile si mai tarziu cu bebeii. Eu vroiam sa propun Picasa pentru ca webshots-ul mi se pare ca merge ingrozitor de greu.

Si inca o rugaminte la fetele care au mai trecut printr-o sarcina. Daca aveti materiale legate de sarcina, de crestere bebe, alaptat etc, listute pt bagajul de spital sau orice altceva ce considerati ca o sa ne fie necesar pe parcurs, va rog, cand si daca aveti putin timp, haideti sa le punem pe contul comun de yahoo sa poata oricine sa le downladeze de acolo. Sarumana

Eu o sa ma ocup diseara sa trimit tot ce am pe acolo. Cu acceptul colegelor de la vechea odisee o sa dau forward la tot ce avem pe mailul comun acolo

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
8+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Sunt de acord, caut si eu ce am prin calculator si trimit pa mail-ul comnu..imi dai si mie parola de mail, prin PM?

ALBUM

de sus - 18.01.2009 , de jos - 28.01.2009 , de sus - 04.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Nu am citit tot, probabil ca ti-au raspuns fetele deja. Eu zic ca ar trebui sa te ingrijoreze. Durerile atat de puternice nu sunt normale. Eu zic sa mergi imediat la doctor.

Citat:
citat din mesajul lui gabrittza

oare ar trebui sa ma ingrijoreze niste dureri de burta mai mari?
imi aduc aminte de primele contractii de la nastere.adica ma doare cu tot cu mijloc nu numai burta.nu sunt constante da si cand ma ia o durere ma tavalesc pe jos.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabby cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Hello

Azi nu am reusit sa itnru deloc pe net, pt ca al meu coleg acum s-a gasit sa-si ia concediu si sa ma lase singura
Sa vad daca imi mai aduc aminte ce vroiam sa scriu....

Ioanact noi ne-am mutat in 2007 in Cumpana (in "zona rezidentiala" cum ne place noua sa glumim), ne-am luat acolo o casuta, avand in vedere ca la aceeasi suma de bani de-abia ne luam un apartament de 3 camere intr-o zona mai...marginasa....a Contsantei...asa ca naveta scrie pe noi....dar lucrez in zona Capitol, daca te ajuta cu ceva....iar in perioadele "mai grele" este posibil sa ne mutam cateva saptamani la soacra-mea (pt ajutor si pt locatie mai buna...), in zona Brick...

ursuletzul nostru

9+

Aa..credeam ca stai in Ct..si poate ne vedeam..

ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Selen80, te rog mult, iti activezi PM-ul sa te intreb la ce banca lucrezi? Sau sa-mi dai o adresa de mail, ceva...

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 8+
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Cristina_Ana ziceai ceva de credit, sa stii ca sunt banci la care se accepta veniturile din indemnizatia de mamici, chit ca nu e mare, tot ajuta la contractarea unei sume mai mari....sper sa nu se considere reclama, eu vreau doar sa ajut, dar stiu sigur de Piraeus si Unicredit ca iau in calcul aceste venituri...iar din februarie se mai "relaxeaza" iar conditiile de creditare, in special pt ipotecare...

ursuletzul nostru

9+

Asa este cum zice Selen, noi am facut de curand credit la Raiffasein Bank si au luat in considerare si venitul meu chiar daca sunt pt cresterea copilului.

ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

cristina_ana- Iau tratament. L-am inceput acum 3 zile, cand au disparut simtomele. Sper sa nu fie prea tarziu.

Cu simtomele nu stiu ce sa zic.. Mi s-au lasat sani , mi-a disparut foamea si setea si am slabit. In schimb imi este usor greata dupa ce mananc si sunt foarte obosita in timpul zilei.

Exact asa s-a intamplat si data trecuta. Dupa a sapt au inceput durerile de spate si sangerarile, dupa inca o sapt s-a dus tot

Denisa, 5+

http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#

Mergi la inceput

Coras, la ce ora mergi pe 25 martie? Eu sunt programata la 9 dimineata. E f bine la 12 saptamani.

Mergi la inceput