Cozonacei de noiembrie_decembrie2008(17)
Raspunsuri - Pagina 20
babyzapi spune:
Neatza mamici!
Eu am dormit pana la 5 dim continuu, a fost doar iubi de garda pana la ora aia...la cat de obosita eram dupa atata alergat si trebaluit, i-am zis nici sa nu ma deranjeze ![]()
Manumanu, Anca, Darling, Otilia, Sorvint, Malinas, Amalia, Monicabo, Bertha, BraveGirl, Carmen va multumesc fetelor
si
.
Amalia ma bucur ca a reust Luca sa faca azi un kk. Mi sa- intamplat si mie o data sa-i pun supozitor si sa fac abia a 2-a zi.
Eli domne da' e chiar enervanta mastita aia! Vezi esti asa de simpatica de a prins si ea drag de tine si nu te mai lasa in pace. Schimba foaia fii un pic mai acra cu ea
. Pup dulce si sa treaca repede.
Mamiseli wow! Foarte bine arata fursecurile. Pofta mare!
Monicabo salteaua de cocos e alergena si este un mediu propice pt acarieni (parazitii aia mici microscopici) si bebe se pare ca are o sensibilitate la asta. Dar nu inseamna acum ca toti bebeii cor face alergie de la ea. E ca si cum vecinul are alergie la pisici i eu ma joc toata ziua cu ele si nu am nimic. 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Neata mamicute! ![]() Va ofer o calda...eu una am nevoie de ea!Am rezolvat problema cu kk pe la 5:30 cand a tras prima repriza in pampers...cu prelungiri la ora 7:30. Somnicul lin a fost doar pana la 5:30, cu inca o pauza de masa pe la 2... Acum se agita vioi pe aici. Va pup, sa aveti o zi usoara! ![]() pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:) Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Multumesc de
. Si eu am mare nevoie de ea. Piticoata s-a trezit la 2, a papat si s-a mai culcat la ... 5.30. Avea chef de vorba si cum dispaream din raza ei vizuala cum maraia. Acum da semne de somn, dar eu trebuie sa ma apuc de facut mancare ca azi avem musafiri de la distanta.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
babyzapi spune:
Carmen mersi mult pt tel 
Brie uhuuuu, esti prin zona? Nu v-ati intors din Grecia?
Andreyutza iubita si tu tragi chiulul, moama moama ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Multumim pentru aprecieri, fetelor!

Babyzapi bine ca ai gasit sursa alergiei! Arata mult mai bine Raphael!
Sorvint, asa e, se enerveaza f repede pt ca nu-si poate folosi manutele cum vrea el. O sa aiba atele cam 3-4 sapt.
Eli
incredibila mastita asta! Nu pot sa cred ca iar s-a intamplat pocinogul.
Eu nu mai scap de raceala!

ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
Babyzapi, ce bine ca Raphael isi revine repede. Ca arata tare rau saracutul acum cateva zile. 
Ginye,
un baietel dulce.
Eli, ai grija de tine! 
Teodora la 2 luni
malinas spune:
'neatza!
Sunt rupta de oboseala
. Nu stiu daca am dormit 1,5-2 ore in total, toata noaptea. De vreo 10 zile sau, mai bine zis, nopti, David este extrem de agitat. Da din maini, din picioare si icneste aproape toata noaptea. El doarme, dar eu nu.Daca il tin de manuta, daca il mangai sau daca tin mana pe el doarme linistit.Daca il iau in brate sa pape, papa un pic si adoarme.Asa ca, toata noaptea, am stat spanzurata pe marginea patutului, ca sa-l tin de mana sau sa-l mangai. Am incercat sa-l iau in pat cu noi, dar doarme bine cam juma' de ora si apoi o ia de la capat cu agitatia. In dimineata asta, pe la 6, cand am vazut ca nu se potoleste, convinsa fiind ca ii este foame, am facut 60 ml de lapte praf si i-am dat. I-a papat in somn, nu a deschis de loc ochii, dar dupa a continuat sa se zvarcoleasca. In cele din urma, am cedat nervos, am luat balansoarul, adica asta l-am pus in pat langa mine, l-am luat pe David din patut si l-am pus in balansoar,l-am invelit si pe el cu pilota mea si am dormit asa, neintorsi o ora.
Pentru mine este clar ca are nevoie sa se simta in siguranta si ca de aia face asa, dar...ce fac?Nu pot sa-l culc si noaptea in balansoar, ca nu mi se pare ok pt coloana lui, suficient ca-si face veacul toata ziua in el. In pat cu mine nu vrea...nu stiu ce sa fac, dati-mi un sfat ca mi s-a lichefiat creierul de la lipsa de somn si nici nu gandesc si nici nu vorbesc coerent. Oricum, azi ma duc in Cora sa-i cumpar si lui o pilota. Pana acum a dormit in sacul de dormit.O sa renunt si eu la toate vitaminele pe care le iau.Cam atat ma duce mintea la ora asta.Orice sugestie e bine venita.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
malinas spune:
| citat din mesajul lui diana21 Malinas, Rotarixul i l-a dat dr. pediatru, nu e greu, sunt 2 ml, parca, si ii pune pe limbuta picatura cu picatura. Important e sa nu pape imediat sa nu cumva sa regurgiteze. Noi am facut ambele doze, am scapat de un stres mare. E pacatoasa rau infectia cu rotavirus, Ianca a avut la 11 luni, eram la mare, in vacanta...perfuzii, spital o saptamana, stomacel facut praf, regim un an . Horror! S-a deshidratat in doua ore, de la prima voma si pana am ajuns cu ea la spital, in juma; de ora, mi-a varsat in jet de vreo zece ori. Era deja varza, moale ca o carpa, cand am ajuns la spital. Apoi diaree (a se citi apa chioara) cateva zile, apoi febra. Problema majora a fost dupa, ca avea flora intestinala distrusa si a trebuit regim a la long. Acum nu am stat pe ganduri nici o clipa, ma bucur enorm ca exista vaccinul asta. Eu as sfatui pe toata lumea sa il faca, avand in vedere ca la varste foarte mici se poate ajunge si la deces din cauza enterocolitei provocate de rotavirus. |
Multumesc
. Sun si eu azi, sa ne programam la doctor, ca sa-l facem saptamana urmatoare.Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
poze
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui malinas 'neatza! Sunt rupta de oboseala . Nu stiu daca am dormit 1,5-2 ore in total, toata noaptea. De vreo 10 zile sau, mai bine zis, nopti, David este extrem de agitat. Da din maini, din picioare si icneste aproape toata noaptea. El doarme, dar eu nu.Daca il tin de manuta, daca il mangai sau daca tin mana pe el doarme linistit.Daca il iau in brate sa pape, papa un pic si adoarme.Asa ca, toata noaptea, am stat spanzurata pe marginea patutului, ca sa-l tin de mana sau sa-l mangai. Am incercat sa-l iau in pat cu noi, dar doarme bine cam juma' de ora si apoi o ia de la capat cu agitatia. In dimineata asta, pe la 6, cand am vazut ca nu se potoleste, convinsa fiind ca ii este foame, am facut 60 ml de lapte praf si i-am dat. I-a papat in somn, nu a deschis de loc ochii, dar dupa a continuat sa se zvarcoleasca. In cele din urma, am cedat nervos, am luat balansoarul, adica asta l-am pus in pat langa mine, l-am luat pe David din patut si l-am pus in balansoar,l-am invelit si pe el cu pilota mea si am dormit asa, neintorsi o ora. Pentru mine este clar ca are nevoie sa se simta in siguranta si ca de aia face asa, dar...ce fac?Nu pot sa-l culc si noaptea in balansoar, ca nu mi se pare ok pt coloana lui, suficient ca-si face veacul toata ziua in el. In pat cu mine nu vrea...nu stiu ce sa fac, dati-mi un sfat ca mi s-a lichefiat creierul de la lipsa de somn si nici nu gandesc si nici nu vorbesc coerent. Oricum, azi ma duc in Cora sa-i cumpar si lui o pilota. Pana acum a dormit in sacul de dormit.O sa renunt si eu la toate vitaminele pe care le iau.Cam atat ma duce mintea la ora asta.Orice sugestie e bine venita. Un gand bun pt Ginye ![]() si Stefanut ![]() ._ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze |
Ai incercat sa-l aspiri pe nasuc? Te intreb pentru ca si Teodora a avut vreo 2 nopti de genul asta si nu-mi dadeam seama ce are. Pana intr-o seara in care mi-a venit ideea s-o mai aspir si eu ca n-o mai facusem de mult. Si ... surpriza. In noaptea aceea n-a mai fost agitata.
Nu zic ca e solutia ideala, dar cine stie ...

Teodora la 2 luni
malinas spune:
| citat din mesajul lui aleinad.g Ai incercat sa-l aspiri pe nasuc? Te intreb pentru ca si Teodora a avut vreo 2 nopti de genul asta si nu-mi dadeam seama ce are. Pana intr-o seara in care mi-a venit ideea s-o mai aspir si eu ca n-o mai facusem de mult. Si ... surpriza. In noaptea aceea n-a mai fost agitata. Nu zic ca e solutia ideala, dar cine stie ... ![]() |
Il aspir cam o data la doua zile, dupa cum e "productia".Nu il chinui inutil daca vad ca respira bine si nu se vede nimic in nasuc, ca plange de mama focului.Nu am observat vreo imbunatatire a somnului in zilele in care il aspir.Este drept ca nici nu l-am urmarit, dar as fi sesizat ca e mai bine.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
poze
Ramo2007 spune:
'Neata,
Raportam culcat la 21 si trezit la 4 si apoi 8:30...a stiut bubulina ca suntem obositi si ca azi a vem muuulta treaba cu pregatirile pt botezul de maine.
Trag de sot sa se trezeasca sa se duca sa ia marturiile si fructele si apoi sa se duca la restaurant cu toate...trebuie sa faca 2 drumuri ca bauturile nu incap in masina...adica incap cu bancheta rabatata, dar se lasa masina rau de tot.Apoi trebuie sa se duca sa se tunda, sa-si cumpere camasa, cravata, pantofi, sa plateasca facturi ca 2 tel. mi-au fost inchise pt. neplata
si sa vina acasa sa-i facem baita bubulinei pana sa plec eu la ginec.
Aaa...trebuie sa-i cumpere lu' fii-sa dres si caciulita de exterior, ca cea pe care avem a ramas mica.
Stiti ca va spusesem ca m-a lasat balta prietena mea cu firma de organizat evenimente...ea era si moasa piticei (a scos-o din spital si trebuia s-o duca maine la biserica).O va duce tot nasa cu hainutele cumparate de mine.
Am emotii pt. maine...pitica iar e mucioasa rau, nu stiu ce sa mai cred...e raceala, e de la caldura???
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080

David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)