Cozonacei de noiembrie_decembrie2008(17)
Raspunsuri - Pagina 19
mamiseli_11 spune:
Anca asta e linkul: http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/20593/Fursecuri-arabesti-cu-nuca-de-cocos/
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
Eu eram mai inainte cu userul de nov-dec, am uitat sa ma deloghez.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
bertha spune:
La multi ani, David si Alexandru-Andrei!
La multi ani,Ank83 si Vrajitoarea!
Ginyie, ce frumos e Stefanut si ce ochisori frumosi are!
Sa stii ca avem si noi lenjerie roz ca a voastra!
Uite dovada
Babyzapi, intr-adevar e mai bine dragutul, bine ca ai desoperit cauza.
Amalia, daca ignora si supozitorul, ai dreptate, du-te si odihneste-te, e clar ca nu-l supara nimic.
Eli, m-ai omorat pe mine cu mastitele tale, ma doare parca pe mine, da' pe tine.
Ce sa mai zic, luptat-te din nou cu ea, tin pumnii sa treaca mai repede, vad ca vrei sa faci cate o mastita pt noi toate cele care n-am facut.
La productia ta, era super sa ai gemeni.![]()
Pupici!
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
anca_27 spune:
Mamiseli 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Emma este iubire 
Darling_ spune:
MMMMMMMM
Arata foarte bine. Inghit in sec si ma duc la culcare. Noapte buna.

| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiseli_11 ia uitati aici ce am facut eu azi. multumesc steliana, foarte bune Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele Mirunica |
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK
BraveGirl spune:
Iza, ma bucur ca bebe e mai bine. Ce frumos e el cd zambeste!!!
Gynie, ce frumusete se ascundea in spatele suzetei. De abia acum se vede cat e de dragalas Stefanut! Sa dea Domnul ca toate operatiile sa fie un succes.
Eli, ca ai facut???? Ai pus biciul pe tzitzi a mea si fugi mastita si o intalni pe a ta? Grija mare...mie mi-a trecut cu baie fierbinte si gheata. Am umplut cada cu apa fierbinte si stateam putin in cada, apoi puneam gheata. M-a durut, dar in 20 de min a inceput sa iasa laptele din san si sa se mai desumfle.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
carmendu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Anca asta e linkul: http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/20593/Fursecuri-arabesti-cu-nuca-de-cocos/ |
foarte tare! voi faceti prajituri cu nuca de cocos si biata iza arunca salteaua de nuca de cocos!!!

iza- intr-adevar, raphael arata mult mai bine. si i-a revenit si zambetul pe buze!
sa treceti cu bine peste asta. te apreciez pentru optimismul tau.
ginye- ma bucur ca prima operatie a reusit. i-am vazut ochisorii in poza. mititelul prin cate a mai trecut! multa sanatate.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
diana21 spune:
Gynie, Stefanut e un scump, frumos foc! Ma bucur mult, mult, mult ca ati facut primul pas
!
Malinas, Rotarixul i l-a dat dr. pediatru, nu e greu, sunt 2 ml, parca, si ii pune pe limbuta picatura cu picatura. Important e sa nu pape imediat sa nu cumva sa regurgiteze. Noi am facut ambele doze, am scapat de un stres mare. E pacatoasa rau infectia cu rotavirus, Ianca a avut la 11 luni, eram la mare, in vacanta...perfuzii, spital o saptamana, stomacel facut praf, regim un an
. Horror! S-a deshidratat in doua ore, de la prima voma si pana am ajuns cu ea la spital, in juma; de ora, mi-a varsat in jet de vreo zece ori. Era deja varza, moale ca o carpa, cand am ajuns la spital. Apoi diaree (a se citi apa chioara) cateva zile, apoi febra. Problema majora a fost dupa, ca avea flora intestinala distrusa si a trebuit regim a la long. Acum nu am stat pe ganduri nici o clipa, ma bucur enorm ca exista vaccinul asta. Eu as sfatui pe toata lumea sa il faca, avand in vedere ca la varste foarte mici se poate ajunge si la deces din cauza enterocolitei provocate de rotavirus.
BraveGirl spune:
De abia acum a adormit zanica mea
. a tot plans, de mi s-a rupt sufletul. plange cu tzitzi in gurita, desi am inceput sa am din nou lapte in ambii sani. Ce-i drept nu eproductia ca inainte,dar e. Cred ca nu-i place ca nu e jetul pternic si trebuie sa mai munceasca si ea putin. Am reusit sa pun si 90ml la congelator.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
Amalia spune:
Neata mamicute!
Va ofer o
calda...eu una am nevoie de ea!![]()
Am rezolvat problema cu kk pe la 5:30 cand a tras prima repriza in pampers...cu prelungiri la ora 7:30. Somnicul lin a fost doar pana la 5:30, cu inca o pauza de masa pe la 2... Acum se agita vioi pe aici.![]()
Va pup, sa aveti o zi usoara!
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)