Cozonacei de noiembrie_decembrie2008(17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Babyzapi arata mult mai bine Raphael. Si ce vesel este el. Ma bucur tare mult ca ati descoperit sursa alergiei. Sa dea Dumnezeu sa nu mai aveti probleme deloc de acum incolo si sa aiba fetisoara curata cat mai curand
Gynie ce scump este Stefanut. Si are niste ochi mari si frumosi.Mititelul are mainile cu atele ca sa nu se poata atinge la gurita? Imi inchipui ce greu este pentru el
Multi multi ici ca sa treaca cat mai repede. Sunteti o familie frumoasa si norocoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
steliana sa mor de nervi nu alta ce zisesi fato acu 3 saptamani ca o luam de la capat cu mastita...na sa mor de nervi nu alta binenteles ca iar am facut mastita mi s-au umflat sanii, sunt rosii si binenteles plini de duluri si punguta pe mamelon.....mai deci numai inteleg nimica efectiv asa o rapiditate in evolutia ei eu nu am pomenit...evident maine cred ca incep antibioticul...numai ma joc...vb lui ion una pe luna ....panggggggggggggg
iza pai ce crezi soro ca azi evident ca iar ii curge buricul lui fiumiu...................ma lasa nervii.....help.....ce ma fac...pana la urma cred ca tot la craiova ajung...daca maine iar mai curge vedem ce hotaram....
na si nu ma supar si trag repede aer in piept off o sa trecem si peste astea...deh ce sa fac creier cretin
ginye vazut pui mumos chinuit...va fi bine eu ti-am zis refuz sa ma dau batuta mergem pana in panzele albe..sper sa te fi molepsit si tu cu atata entuziasm de la mine
am fugit bag un dus fierbinte sa ma desfund

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Ca sa vedeti ca bebe chiar e mai bine, yote aici poza facut in urma cu 30 de min :

http://good-times.webshots.com/photo/2817986490104281140LDxUFi

Chiar e mai bine.Ce ma bucur, sper sa nu mai apara bubitele niciodata.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Ginye, am vazut poza cu Stefanutz. Este un copil tare dulce si ochios. O sa rapeasca multe inimi, sunt convinsa.

eli, da stiu ca ai probleme cu sanii, nu gluma.Pai tu ai facut mastita pt toate fetele de pe forum. sa treaca.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Eli cand ma documentam eu despre mastita parca tin minte ca zicea articolul respectiv ca sunt frecvente recidivele. Imi pare rau ca ai luat-o de la capat. Stiind ce patesti tu, ma feresc cat pot sa stau cu sanii plini tocmai de teama sa nu fac mastita. Am inceput sa nu mai port sutien deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Eli mama, pai ce facui iar? Pun eu pe ea de mastita, ca asa nu se mai poate! Vorba malinei..ai facut cat pentru toate fetele.. Ma pentru tine sa te lase o data si sa-ti vezi linistita de bebe si de alaptat!
Ginye vazut un bebic dulce si ochios! Comoara lui mami si a lui tati! Refacere cat mai usoara in continuare!
Babyzapi ai dreptate...muult mai bine arata bebe! Asa s-o tina! Multa sanatate!

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

EDIT mesajul ca mi l-a luat de 2 ori pe cel de mai sus...

In seara asta am recurs la artileria grea. Dupa ce am incercat apa fiarta si racita, termometrul, masaje pe burtica, picioruse ridicate, etc, etc...in seara asta am cedat si i-am pus un supozitor lui Luca. El nu pare deranjat de situatie, dar totusi..N-A FACUT KK DE 5 ZILE!
Eh si s-a schimbat ceva? Nop! I l-am pus la 21:20..si de la 21:40 doarme fericit somnicul de noapte ...si eu astept ziua de maine cred...ca el nu are de gand sa faca nimic.
Drept urmare ma duc sa ma culc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

ia uitati aici ce am facut eu azi. multumesc steliana, foarte bune

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

babyzapi, ma bucur ca Raphael este mai bine.
Salteaua ai era sursa? Eu nu prea inteleg, bun nuca de cocos, dar cocosul ala era inauntrul saltelei, doar nu intra in contact cu el.. Plus ca exista cearceaful...
Important e sa fi descoperit sursa necazurilor, sa o eliminati si sa va faceti bine Intrebarea era de curiozitate, ca nu-mi explic f bine...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

ia uitati aici ce am facut eu azi. multumesc steliana, foarte bune

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mmmmmm ce bine arataaaaaa, please, mai puneti odata linkul cu reteta! Am pofte mai mari decat cand eram gravi.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput