Cozonacei de noiembrie_decembrie2008(17)
Raspunsuri - Pagina 17
BraveGirl spune:
eli, si noi am avut granulom la buricut si cd i-a pus nitratul a picat si pe langa. i-a ramas semn
..cica se vindeca in timp. citez:'pana creste trece' 

Malinas, Rotarixul se da cu un fel de seringa. Asa e el in cutie. La noi i l-a dat dr. i-a tinut capul si a durat destul de mult. I-a dat putin cate putin. E destul de mult...eu ma asteptam la o picatura.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Malinas, Rotarixul se da cu un fel de seringa. Asa e el in cutie. La noi i l-a dat dr. i-a tinut capul si a durat destul de mult. I-a dat putin cate putin. E destul de mult...eu ma asteptam la o picatura. |
Sar'na. Nu stiu cum o sa reactioneze david la inghiti cu seringa, sper sa fie OK.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
ginye55 spune:
Fetelor, am pus o poza cu Stefanut operat in albumul Stefanut de la semnatura.
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Hera25 Ginye ma bucur ca sunteti bine. Si refacere rapida si multa sanatate lui Stefanut. Babyzapi sper ca salteau sa fie cauza bubitelor si sa se vindece cat mai repede bebele tau. Saracutul. ![]() Eu sunt nemultumita cat a luat pitica mea in greutat luna asta, 600g.Mai avem 2 zile pana face 3 luni, dar voiam macar 750 g. Si azi am vrut si eu sa vad cam cat mananca si i-am facut proba suptului. Deci ea a papat doar 90-100 ml, atat .Mi se pare f putin pt varsta ei. Ce o avea? Si apropos de kk, face de vreo 3-4 ori pe zi si nu e diaree. Deci ea pe langa faptul ca nu mananca mult nici nu asimileaza. Nu vreau sa-i bag lapte praf as fi vrut s-o alaptez exclusiv cat mai mult timp. Poate ca multe dintre voi imi veti spune ca a luat suficient in greutate, dar totusi mananca cam putin.Mamiseli am vazut ca voi sunteti in puseu de crestere. Oare noi de ce nu avem puseu de crestere? ![]() ![]() Ce naiba?A mea da inapoi in loc sa mearga inainte?![]() Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008 |
Hera sa stii ca am citit la mamicile de octombrie ca la multi din puiutii lor s-a manifestat puseul de crestere de 3 luni prin lipsa poftei de mancare si prin stagnarea greutatii. Poate si la voi e la fel. A mea in nici un caz nu cred ca va reactiona asa vreodata fara sa fie bolnava la cat de mancacioasa e si la cat de mult ii place tzatza.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
Mirunica
babyzapi spune:
Ca sa vedeti ca bebe chiar e mai bine, yote aici poza facut in urma cu 30 de min :
http://good-times.webshots.com/photo/2817986490104281140LDxUFi
Olivia ce-mi plac pozele cu David, e asa fe frumusel si de scuuumpic. Foarte haioase pozele si ii sta foarte bine cu cartea in mana 
Ramo mersi de sfat. Hai ca o sa iasa totul bine si cu botezul, mai ales la cat v-ati straduit sa fie totul cum trebuie. Sa aveti o petrecere de nota 10 
Diana maine ma prezint la farmacie si iau tetine de silicon. Posibil sa fie dermatita de contact, eu cel putin sunt impacata ca de cand am nascut nu m-am dat DELOC cu parfum (am zis ca sa ma recunoasca bebe mereu dupa miros), bijuterii, hmmm..,doar cercei de craciun si o ora cat am pozat, fond de ten nici nu mai stiu ce e ala, tocmai ca il pup pe bebe mereu...deci nu din vina mea
...a si ma spal pe maini si pe dinti dupa fiecare tigare
sa nu strambe bebe din nas ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
manumanu spune:
Ginye, Stefanut e un scuuuump... cu ochisorii lui minunati.... se vede ca o sa se refaca total, in curand toate relele vor fi un "vis urat"!
Babyzapi, dulceata de Raphael rade, deci isi revine!
Schimba si tetinele si va fi bine. Eu de la inceput am folosit tetine de silicon, nici nu am vrut sa aud de latex, parca am citit ceva undeva inainte sa nasc...
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
anca_27 spune:
Ce ochi blanzi are Stefanutz, iar Raphael e un smecherila. 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Emma este iubire 
babyzapi spune:
Ginye au facut treaba buna doctorii si in timp o sa fie totul bine, nici nu o sa zici ca au fost vreodata problemute. Si are niste ochisori de te topesti. Cred ca seamana cu mami
. Pup dulce dulce.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Darling_ spune:
Babyzapi, da se vede clar ca bb Raphael e muult mai bine. Ma bucur mult ca ai descoperit cauza si ca tratamentul merge bine.
Gynie, am vazut poza cu bb Stefanut. Are niste ochisori vioi si mi se pare vesel. Sper ca operatia sa se vindece frumos si repede
. Nu ma pricep dar din ce se vede nu e chiar asa de rau, dar ce stiu eu......, imi imaginez ca e tare greu mai ales pentru un bebe atat de mic. Ce bine ca ai ajutor din partea familiei.
pentru o mamica puternica si curajoasa.
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK
Otiliav spune:
Hello!
Lorellay, Ank, Vrajitoarea, Sebi, David, Alexandru, Ana Teodora si mamei lui Andy!
Vroiam sa va intreb la ce banca v-ati deschis cont pentru a primi alocatia? Aveti si internet banking?
Luni sper sa merg si eu, macar sa rezolv cu alocatia ca mai sunt si altele.
Babyzapi, eu sunt uimita ce repede le face si ce repede trec bubitele. Ma bucur ca te-ai prins care-i motivul.
Mamiseli, asa mai fac eu noaptea, ud un scutec cu apa calda ca sa nu fac mult zgomot in casa. Servetele folosesc doar daca suntem la plimbare ca nu risc, sunt patita cu amandoua. In Norvegia am primit niste servetele, sunt uscate dar in contact cu apa devin ca un prosopel adica nu se rupe materialul.
Chiar ca papa des Miruna. Eu ieri si azi a trebuit sa o trezesc ca explodam, evident ca a golit sanii si a vomitat putin dupa aceea. Gata, nu mai beau ceaiuri ca am ajuns iar la productie buna.
Alra, nu iei nimic pentru stimulare? Eu ca sa am seara lapte in zilele stresante si cand simteam ca nu produc, luam 2 pastile de Galafor sau o vitamina la pranz si pana seara isi fac efectul, numai bine ca sa rezist la maratonul de seara.
Darling, ce voinic aveti, eu reusesc sa nu ma mulg noaptea, de fapt nu m-am muls niciodata acum, exploatez copilul, daca trece de 4 ore o trezesc si o pun sa suga ca oricum ma trezesc eu de durere. Asta mi se pare nasol ca suge seara cam de 4 ori dupa ora 6 si dupa aceea pauza, pai normal ca de la odihna si supt des, sanii vor produce mult de la 11 noaptea pana la 3-4 dimineata. Si nasol ca mi se inneaca iar eu sunt cam buimaca la acea ora.
Olivia, ce poze haioase
!
Manumanu, poze cu gemenasi va rugam.
Ginye, ce scump e Stefanut, eu zic ca iti seamana
.
Fug sa le bag la baie pe amandoua.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre