Cozonacei de noiembrie_decembrie2008(17)
Raspunsuri - Pagina 16
malinas spune:
Hera, eu nu ma mai stresez sa cantaresc copilul. Poate credeti ca sunt iresponsabila, dar refuz sa ma mai stresez cu cantarul. Ma uit la el si vad ca e vesel, fericit, mananca, uda scutecul, face cate un scaun "consistent" la 3-4 zile, ia in greutate, ca-l vad la hainute, dar nu-l mai cantaresc.Am cantarul in casa, dar ultima data cand a fost cantarit, s-a intamplat pe 20 ianuarie, cand am fost la medic si i-a facut consultul.Deci, poate ziceti ca nu am toti boii acasa, ceea ce nu e departe de adevar, dar daca copilul meu e fericit si vesel eu de ce as fi mama nebuna sa ma stresez. In conditiile in care el ia in greutate, eu refuz sa vad ce si cat.Asta este.
Ati tot vorbit de sapunul de la eucerin,caar fi f bun, asa ca am fost si eu la farmacie si am cumparat. Doar ca am inteles ca nu se gaseste eucerin pt copii, ci acel sapun PH5 poate fi folosit si la copii. Voi pe www.eucerin.lv/1062" target="_blank">acesta il folositi?
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
babyzapi spune:
Vai am alergat toata ziua prin oras sa caut O.C.P.I (oficiul de cadastru...) am mers pe jos 1 ORA!!!
vai de capul meu si cand am ajuns acolo am facut cerere si platit dar n-am mai putut sa si depun dosarul ca era trecut de 12:30...asa ca o sa ma mai duc inca o data sa depun actele si dupa aia altadata sa iau actele. Si mai tre sa mai alerg si sa-mi fac si depun actele pt indemnizatie si marti si miercuri iar pe drumuri la dr...
..sunt frantya de oboseala. Spiridusul sarutmana inca o data, am gasit Elidel la farmacia remedio...se pare ca astea mai mici sunt mai dotate.
Alra poti sa-i spui lui papi ca nu te-ai documentat degeaba atat de mult pt salteluta de pat.
Mamiseli wow! ce mult papa Miruna, e mai greu ca papa asa des, dar e bine ca e papacioasa 
Hera multumim. Eu zic ca 600 de gr este totusi bine...sper tptusi sa pape bebelina Lorena mai bine ca sa nu-ti mai faci griji...de fapt aici nu conteaza neaparat cat papa ei, ci si cat asimileaza.
Ihotu
La multe lunite pt Alex. Sa creasca mare si sanatos.
Olivia La multe lunite lui bebe David si sa va umple ca sa de bucurii...si fete frumoase

Eli ce-i fac soro doctorii aia lui bebe Balacila? pai dupa ce ca are problemute cu buricutul mai da si cu nitrat pe langa? offf rau domne rau cu dr astia incompetenti. Si sanul, acu se gasi si el sa te supere? Fata iti dau sanii mei ca si-asa ii am degeaba 
Malinas, Ginye si Aleinad
si 
Miky
ce mai face Bianca?
Darling sper sa aveti o noapte linistita si cu un somn bun.
Ramo pai yote ce norocoasa esti cu somnul bebelinei si tu stai noaptea treaza pana tarziu
...vleau si eu sa mai am energia sa stau asa noptile la barfa 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Monicus ce-a mai crescut grasunica si dulcica foc bebelina si-mi place tare mult si paturica 
Diana mersi frumos pt link. Chizr am zis zilele trecute ca a mai ramas sa schimb salteaua de pat si tetinele. Acum ca mi-ai zis si tu de latex, deci chiar e cazul sa le schimb si pe astea. Dar nu stiu de care sa iau altele...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Vai am alergat toata ziua prin oras sa caut O.C.P.I (oficiul de cadastru...) am mers pe jos 1 ORA!!! vai de capul meu si cand am ajuns acolo am facut cerere si platit dar n-am mai putut sa si depun dosarul ca era trecut de 12:30...asa ca o sa ma mai duc inca o data sa depun actele si dupa aia altadata sa iau actele. Si mai tre sa mai alerg si sa-mi fac si depun actele pt indemnizatie si marti si miercuri iar pe drumuri la dr... ..sunt frantya de oboseala. Spiridusul sarutmana inca o data, am gasit Elidel la farmacia remedio...se pare ca astea mai mici sunt mai dotate.Alra poti sa-i spui lui papi ca nu te-ai documentat degeaba atat de mult pt salteluta de pat. Mamiseli wow! ce mult papa Miruna, e mai greu ca papa asa des, dar e bine ca e papacioasa ![]() Hera multumim. Eu zic ca 600 de gr este totusi bine...sper tptusi sa pape bebelina Lorena mai bine ca sa nu-ti mai faci griji...de fapt aici nu conteaza neaparat cat papa ei, ci si cat asimileaza. Ihotu La multe lunite pt Alex. Sa creasca mare si sanatos.Olivia La multe lunite lui bebe David si sa va umple ca sa de bucurii...si fete frumoase ![]() Eli ce-i fac soro doctorii aia lui bebe Balacila? pai dupa ce ca are problemute cu buricutul mai da si cu nitrat pe langa? offf rau domne rau cu dr astia incompetenti. Si sanul, acu se gasi si el sa te supere? Fata iti dau sanii mei ca si-asa ii am degeaba ![]() Malinas, Ginye si Aleinad si ![]() Miky ce mai face Bianca?Darling sper sa aveti o noapte linistita si cu un somn bun. Ramo pai yote ce norocoasa esti cu somnul bebelinei si tu stai noaptea treaza pana tarziu ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELAPovestea nasterii |
Pai...nici eu nu aveam energie...au venit musafirii la l9:30 si nu dadeau semne ca vor sa plece curand si mie-mi picau ochii in gura...da' nu puteam sa-i dau afara...pana la urma s-au simtit ei cand au vazut ca nu prea ma mai tin pe picioare...si nu era de la bautura, ca io n-am baut, doar sotul...ca ne gandeam ca n-o mai auzim pe beblina daca beau si io..n-am mai pus alcool in gura de cand am ramas gravi
si nici la botez n-o sa beau ca o sa fiu sofer cand venim acasa.Am niste emotii cand ma gandesc ca mai e doar 1 zi pana la botez...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Hera25 spune:
Aleinad am cantarit-o la 2 mese azi, ca mi se pusese pata cand am vazut ca nu mai ia in greutate.Da eu mai am laptic dupa ce papa ea tocmai de aceea ma oftic. Dar seara mananca f mult si cu pofta si doarme 7 ore legate. Dar pe zi nu mananca asa bine.Da in prima luna a luat 1 kg si a 2 a 900. Deci super ok. Acum are 5,600 sa vedem cat mai ia pana mergem la doct
Monicabo eu nu vreau sa-i bag formula, mai ales ca e anu plange de foame, dar nici nu mananca mult,decat inainte de culcare ca sa=i ajunga toata noaptea, face plinul precum camila.
As fi vrut-o si eu un pic mai grasuna.![]()
Malinas e bine ca nu te stresezi. Si a mea e f vioaie si activa si ma bucura chestia asta.Poate ca nu-i place sa manance, eu stiu....
Babyzapi da se pare ca ea nu prea asimileaza, asta e problema...
Vedem cum va merge si luna viitoare...poate va lua mai mult.
Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008
Ramo2007 spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Monicus ce-a mai crescut grasunica si dulcica foc bebelina si-mi place tare mult si paturica ![]() Diana mersi frumos pt link. Chizr am zis zilele trecute ca a mai ramas sa schimb salteaua de pat si tetinele. Acum ca mi-ai zis si tu de latex, deci chiar e cazul sa le schimb si pe astea. Dar nu stiu de care sa iau altele... ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELAPovestea nasterii |
Eu am tetine numai de silicon, sunt cele mai bune.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
diana21 spune:
Iza, ia tetine din silicon, sunt foarte bune. Exista si suzete din silicon, Ianca numai din alea a molfait pana la un an
!
Am tot citit pe net despre pb. voastra si am ajuns la concluzia
ca e dermatita de contact. Bine, tu nu te lua dupa mine, imi dau si eu cu parerea! Sper din inima sa fie salteaua aia si sa scapati de problema.
malinas spune:
| citat din mesajul lui Hera25 Malinas e bine ca nu te stresezi. Si a mea e f vioaie si activa si ma bucura chestia asta.Poate ca nu-i place sa manance, eu stiu.... |
Hera, eu zic ca bebelina ta a luat f bine in greutate pana acum, si daca are cateva zile cand nu mananca asa cum ai vrea tu, gandeste-te ca si tu ai zile cand nu ai pofta de mancare, asa e si ea.Eu cred ca e doar o perioada si o sa treaca, ai sa vezi.Daca te gandesti per ansamblu ar trebui sa vezi ca in cele 3 luni a lat 2500 gr, ceea ce e f bine.Nu toti copii iau in greutate conform scriptelor, la ea s-au distribuit altfel acumularile.
Babyzapi, si noi tot tetine si suzeta de silicon folosim.Sunt bune, David nu se plange
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
poze
malinas spune:
Diana, parca tu ai facut Rotarixul la Tudor. poti sa-mi spui cum se face? ca am inteles ca se da pe gurita si ma tot intreb cum o sa-l inghita.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
poze
Olivia26 spune:
Ank83
vrajitoarea
La multi ani, Sebi pt ieri! Sa fii sanatos si fericit!
Alex de Ihotu
Am admirat poze delicioaseeeee cu bebicii vostri, va rooog nu va suparati pe mine ca nu nominalizez ca mi-e teama sa nu uit pe cineva! Suntem 'Clubul' cu cei mai frumosi cozonacei din lumeee!
Noi azi implinim 3 luni
, multumim pt urari!
Va invitam la petrecereeee 

Suntem destul de mari
sa tragem la masea
(mai bine zis la gingia cheala
) dar si sa ne cultivam 
Am pus si noi niste pozici de ieri si de azi aici
Azi am fost la
pt controlul de 3 luni, avem 6630g si 63 cm. Ne-a facut si Rotarixul (cu seringa pe gurita), prima doza, aici e facultativ dar am ales sa-l facem.
Va pupaaaaam
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Povestea nasterii

Sunt baiat mare
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!