Cozonacei de noiembrie_decembrie2008(17)
Raspunsuri - Pagina 15
Amalia spune:
Olivia acum vazui...LA MULTI ANI pentru cele 3 lunite ale lui David!
Sa creasca mare si frumos si sa-si bucure parintii!
EDIT:..il facusem de 5 luni ![]()
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Darling_ spune:
Si chiar daca nu s-ar trezi sefu din 2 in 2 ore tot as fi treaza pt ca daca nu-mi goleste el sanii tr sa efectuez o mulsoare de urgenta. Cand s-a intamplat sa doarma 3 ore m-am trezit eu intr-o balta de lapte. Chiar si asa imi curg sanii de sunt nevoita sa schimb pijamaua la 2 zile.
Ador totusi orele mici din noapte cand e o liniste absoluta si suntem doar noi doi, eu cu minunea mea in brate. Ma uit la el si nu-mi vine sa cred ca e al meu. Cand il iau in brate sa-l pun la san el stie si incepe sa suga inainte de a prinde sfarcul, scoate niste sunete foarte haioase. E atat de dulce, ma topesc toata dupa el. Tine ochii inchisi si suge foarte constiincios vreo 10-15 minute apoi cade epuizat si doarme dus. Pana la urmatoarea trezire. E greu dar atat de frumos sa fii mamica
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK
malinas spune:
am fost si noi azi si am luat banii de alocatie si cei de trusou. Numai bine sa luam Rotarixul.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Darling_ spune:
Monicus mult succes cu botezul, de ziua indragostitilor? Frumos.
La Multi Ani bebe Davidut de Olivia.
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK
monicus spune:
Darlingmultmim frumos.. da.. chiar de ziua indragostitilor. Ma bucur ca esti bine... si ca feelingul de mama te face deosebita.. este ceva ce nu poti exprima in cuvinte. Este minunat. Doamne ajuta!...
Te 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Darling_ Si chiar daca nu s-ar trezi sefu din 2 in 2 ore tot as fi treaza pt ca daca nu-mi goleste el sanii tr sa efectuez o mulsoare de urgenta. Cand s-a intamplat sa doarma 3 ore m-am trezit eu intr-o balta de lapte. Chiar si asa imi curg sanii de sunt nevoita sa schimb pijamaua la 2 zile. Ador totusi orele mici din noapte cand e o liniste absoluta si suntem doar noi doi, eu cu minunea mea in brate. Ma uit la el si nu-mi vine sa cred ca e al meu. Cand il iau in brate sa-l pun la san el stie si incepe sa suga inainte de a prinde sfarcul, scoate niste sunete foarte haioase. E atat de dulce, ma topesc toata dupa el. Tine ochii inchisi si suge foarte constiincios vreo 10-15 minute apoi cade epuizat si doarme dus. Pana la urmatoarea trezire. E greu dar atat de frumos sa fii mamica ![]() Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 7+ saptamani
pozele mele
Andy08 spune:
LMA Davidutzului de Olivia, lui Sebi de Mav, lui Alex de Ihotu, lui Ank83.
Si LMA si mamei mele! :)
Mamiseli, Alra: Si eu cred ca conteaza mult confortul psihic al mamei. Chestia e ca eu ma simt vinovata cand ii dau formula. Cand il mai si vad ca vrea sa apuce biberonul ca pe san....Lui ii place f. mult la san, e iubirea lui
. Oricat de suparat ar fi, sanul il consoleaza, il linisteste. Si cand adoarme la san si zambeste in somn, ma topesc. SI trebuie sa recunosc ca il las sa doarma cu tzatza in guritza, ca mi-e drag sa stiu ca ii e bine.
Pe de alta parte, e un copil care ar manca non-stop. Cere f. des si sunt convinsa ca daca eu as avea mai mult laptic, el ar fi mult mai grasutz. S-a nascut la 3540g (a ajuns la 3200g dupa pierderea fiziologica) si are 4220g la 6 saptamani. Mi se pare putin, in conditziile in care stiu ca ar pune mai mult daca ar papa atat cat ar vrea.
Of! Vreau si eu sa am laptic mult, sa pot face stoc in frigi!! Am avut zile in care seara i-am dat completare lapte de-al meu (muls peste zi, cu tzaraita) si a mancat si 100ml, asta dupa ce a supt cate o ora la san. Deci copilul ar papa. Si ma mai gandesc si la faptul ca sotul meu a crescut cu lapte praf si are o imunitate super. Suntem impreuna de 12 ani si el a facut doar o singura gripa adevarata in perioada asta. In rest, a mai facut febra cate o zi, din cand in cand (cam o data pe an), a luat paracetamol si gata. Iar eu, alaptata pana la 3 luni aproape, racesc si ma imbolnavesc non-stop. Cand e un virus pe piata, il iau si eu repede, sa-mi imbogatesc colectia. Sotul meu bea totul rece, din frigider, sta imbracat f. subtire, iar eu trebuie sa beau totul caldutz ca altfel ma apuca gatul, ma imbrac gros ca mi-e frig mereu...
Of! Vreau sa fac ce e mai bine pt. puiul meu. Gata, ma opresc din dezbateri pe subiectul asta, ca voi mi-ati spus parerile voastre si nu vreau sa va fac capul calendar. Stiu ca decizia ramane a mea.
Cine vrea sa-mi treaca si mie in listutza data nasterii? 04.04.1977
Andy, mami de
Andrei
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui monicus Am pus si noi poze noi.. va pup.. pozele mele Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 7+ saptamani pozele mele |
Ce papusa dulce ai tu acolo langa pisicuta aristocrata!

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui Hera25 [brEu sunt nemultumita cat a luat pitica mea in greutat luna asta, 600g.Mai avem 2 zile pana face 3 luni, dar voiam macar 750 g. Si azi am vrut si eu sa vad cam cat mananca si i-am facut proba suptului. Deci ea a papat doar 90-100 ml, atat .Mi se pare f putin pt varsta ei. Ce o avea? Si apropos de kk, face de vreo 3-4 ori pe zi si nu e diaree. Deci ea pe langa faptul ca nu mananca mult nici nu asimileaza. Nu vreau sa-i bag lapte praf as fi vrut s-o alaptez exclusiv cat mai mult timp. Poate ca multe dintre voi imi veti spune ca a luat suficient in greutate, dar totusi mananca cam putin.Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008 |
Ai cantarit-o la o masa sau la toate mesele din 24 h? Ca poate manca putin la o masa si sa recupereze la altele. Pe de alta parte poate avea mese putine si consistente sau multe si mai slabe cantitativ.
600g e intr-adevar la limita inferioara dar daca a luat bine in primele luni nu e dramatic. Daca tu ai laptic dupa ce se opreste din supt poate nu e cazul sa te gandesti la laptele praf. Discuta si cu medicul ei sa vezi ce parere are.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
monicabo spune:
BUna!
Gynie, ma bucur ca ti trecut cu bine peste prima operatie!
Sanatate multa in continuare, ma bucur ca puiul s-a mai linistit!
Mav, La multi ani pt Sebi!
Hera, 600 gr e bine, las-o in pace, eu zic sa nu0-i dai formula, daca nu simte nevoia. Pana la urma, conteaza copilul sa fie bine, nu neaparat sa isi faca norma la kg. Normal, nici sa ia 100 g pe luna nu e in ordine, dar 600 eu zic ca e ok.
Malinas, ma bucur ca ai fost la patinoar, si mie mi s-a facut dor...
Poze de la botez o sa pun de maine incolo, dupa ce capatam pozele
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Amalia spune:
Monicus tare dulce printesica voastra!
Andy LA MULTI ANI pentru mamicuta ta!
Sa-i dea Dumnezeu muuulta sanatate si sa te bucuri de ea!
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

.Mi se pare f putin pt varsta ei. Ce o avea? Si apropos de kk, face de vreo 3-4 ori pe zi si nu e diaree. Deci ea pe langa faptul ca nu mananca mult nici nu asimileaza. Nu vreau sa-i bag lapte praf as fi vrut s-o alaptez exclusiv cat mai mult timp. Poate ca multe dintre voi imi veti spune ca a luat suficient in greutate, dar totusi mananca cam putin.