Cozonacei de noiembrie_decembrie2008(17)
Raspunsuri - Pagina 14
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiseli_11 PS ma cam dor tzitzi de atata supt iar dimineata pot sa dau cuiva in cap cu ele de beton ce sunt. M-am saturat sa ma scol la 3 dimineata sa mulg cate un pic sa eliberez sanul ![]() ![]() ![]() |
Vrei sa facem schimb?Ale mele nu au mai fost asa din primele 2 saptamani. Vreau si eu tzitzi pline cu lapte sa se sature David doar dela mine.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
ginye55 spune:
Profit si eu ca a adormit puiutul!![]()
Ank
la multi ani!!!!!!!!!!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume! 

Babyzapi sper sa fie asta sursa alergiei si sa scape puiutul de bubite!
Eli
hai cu biciul ala! Alunga raceala asta de la noi ca devine enervanta!
Vezi ce faci cu sanul ala! Sper sa nu o iei de la capat.
Malinas 
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
diana21 spune:
Babyzapi, uite aici, poate iti e de folos
http://www.astmasan.ro/pliante/13.html
scrie ca si latexul (tetine, suzete) poate declansa dermatita de contact
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ihotu72 Buna ziua fetelor,nu am mai intrat de mult pt ca nu mi-a mers netul.Voi ce faceti,sunteti bine? Azi e o zi importanta pt mine,Alex implineste 3 lunite. GEANINA,mami de ALEX 5.11.2008 si ANCA 20.12.1998 pozele mele Nasterea lui Alex alte poze |
La multe lunite inainte! Sa cresti mare, sanatos si sa iti bucuri parintii bb Alex!

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
Darling_ spune:
Buna dimineata/ziua, nici nu mai stiu. Iar sunt chiauna de somn. Iar alaptat din 2 in 2 ore. Cel putin am avut ideea sa trag patutul lui langa patul meu si sa renunt la una dintre tabliile patutului, cea dinspre patul meu. In felul asta am acces la patut fara sa ma ridic din pat (salteluta lui e la acelasi nivel cu patul meu). E bine ca nu tr sa ma mai ridic de 100 de ori pe noapte, mai ales ca am un pat care scartaie de ma scoate din sarite. Doar intind mana si il ating. Si nici nu mi-e frica (,) ca as putea sa ma rostogolesc peste el
.
Malinas, Aleinad, LauraMiron 
Laura 10 - 7.30 ??? Woowww da stii ca esti norocoasa? Bravo si s-o tineti tot asa
.
Alra mult succes cu exercitiile, nu te lasa
!!! Tine-ne la curent, poate ne motivezi si pe noi. Eu una nu ma simt in stare de niciun efort fizic desi iubesc mult sportul.
Ginye felicitari pentru buna evolutie, bravo Stefanut
. Ai grija si de tine iubita
Sorvint multumim pentru exercitii. Ramane sa ne mai si mobilizam.![]()
Ihotu, La Multi Ani Alex pentru cele 3 lunite.
Mav La Multi Ani pentru Sebi
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK
monicus spune:
Ne pregatim si noi de botez.. facem botezul pe 14 februarie.. totul este aranjat. Sa fim sanatosi si voiosi si cu Dumnezeu inainte.
Va 
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 7+ saptamani
pozele mele
Miky-ea spune:
La multi ani David de Olivia,bebe de Ihotu,Sebi de Mav !

Amalia,sanatate multa!
Eli,ai grija cu tzizi!Sa se rezolve cat mai repede!
Isa,sa dea Dumnezeu ca aceasta sa fie cauza si bebe sa-si revina cat mai repede!
Ginye,putere multa sa va refaceti cat mai repede!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
monicus spune:
Am pus si noi poze noi.. va pup..
pozele mele
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 7+ saptamani
pozele mele
Amalia spune:
Ihotu la multe lunite pentru Alex!
Sa fie sanatos si norocos!
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Hera25 spune:
Ginye ma bucur ca sunteti bine. Si refacere rapida si multa sanatate lui Stefanut.
Babyzapi sper ca salteau sa fie cauza bubitelor si sa se vindece cat mai repede bebele tau. Saracutul.
Eu sunt nemultumita cat a luat pitica mea in greutat luna asta, 600g.Mai avem 2 zile pana face 3 luni, dar voiam macar 750 g. Si azi am vrut si eu sa vad cam cat mananca si i-am facut proba suptului. Deci ea a papat doar 90-100 ml, atat
.Mi se pare f putin pt varsta ei. Ce o avea? Si apropos de kk, face de vreo 3-4 ori pe zi si nu e diaree. Deci ea pe langa faptul ca nu mananca mult nici nu asimileaza. Nu vreau sa-i bag lapte praf as fi vrut s-o alaptez exclusiv cat mai mult timp. Poate ca multe dintre voi imi veti spune ca a luat suficient in greutate, dar totusi mananca cam putin.
Mamiseli am vazut ca voi sunteti in puseu de crestere. Oare noi de ce nu avem puseu de crestere?

Ce naiba?A mea da inapoi in loc sa mearga inainte?
Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008