Cozonacei de noiembrie_decembrie2008(17)
Raspunsuri - Pagina 13
ihotu72 spune:
Mamiseli multumesc pt raspuns.
Mav Multi ani inainte plini de bucurii lui Sebi.sa va traiasca si sa fie sanatos.
pozele mele
Nasterea lui Alex
alte poze
Ramo2007 spune:
Buna,
Bubulina aseara a papat la 20, s-a culcat si s-a trezit la 5
Eu si tati ne-am culcat la 2 pt. ca am avut musafiri...azi suntem zombi.I-am facut baita bubulinei aseara si cred ca si asta e motivul pt. care a dormit asa mult.
Tot are mucisori...e frumos afara si eu nu pot s-o scot
mi-e frica sa n-o ia mai rau ...ca sambata avem botezul.
Azi se duce sotul la famacie sa vada de Infarix...miercuri sau joi il facem.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
elilov3 spune:
mav LA MULTI ANI!!! baiatului mare Sebi sa fie sanatos si voios si numai bucurii sa va aduca 

eu merg la oftamolog ma doare ingrozitor capul si imi vine sa vomit...semne clare ca mi s-a modificat dioptriile...alti bani alta distractie 

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
spiridusul spune:
mav, bate-ma , omoara-ma...a m uitat
o sa imi lipesc calendarul pe frunte
LA multzi ani sebi, sa cresti mare si frumos, si sanatos
si ca sa nu fac aceeasi gafa si maine... zic in avans
la multzi ani laura, puiutz de alra
nu va faceti pb pt mine, am trecut cu bine hopul, in sensul ca....l-am amanat
..stiu..chicken![]()
stau atarnata de niste sfori, si jos ma asteapta pompierii...e bine si in sfori(da' nu pot sa stau asa la nesfarsit)...dar jos stiu sigur ca ma prind pompierii...deci nu-i rau nici acolo..pb se pune, ce fac dupa aia, ha? metaforic vorbind, cam asta-i baiul
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
aleinad.g spune:
Ziua buna!
La multi ani, David de Oli si Alexandru Andrei de ihotu72! Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!
La multi ani, Ank83, sanatate, fericire si impliniri alaturi de puisori!
Mirtha, draga, nu stiu daca se potriveste remarca sotului tau la tine, dar al meu mi-a zis ceva asemanator si are dreptate. Cred si eu de la 50 cat aveam acum 15 ani ... acum am 70 si nu reusesc sa scad deloc
. Mie sportul imi plaace si fac sport de performanta ... in fata televizorului.
Iar la dulciuri nu renunt nici batuta. 
Darling, in Craiova nu exista piscine acoperite. Doar cateva in aer liber care functioneaza pe timp de vara, unele din ele focare de infectie. Baiatului meu ii place tare mult inotul si nu are unde sa-l practice. Cat despre piscine cu bebei ... cale lunga.
Ce papusa frumoasa ai tu acolo pe post de sef! 
Mav, sa-ti traiasca puiul cel mare. Si cel mic, bineinteles. Ma bucur ca a inceput sa pape.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramiron Uitasem sa raportez: bebe papat si culcat la 10 aseara si trezit la 7.30 dimineata .....cand a papat, a tras un kk mare de-a umplut pampersul si a adormit la loc![]() _ Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005) Poze cu noi http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
Ce fetita cuminte ai! Ai mea doarme acum si-mi pare rau s-o trezesc ca sa iesim afara. Si e asa frumos ...
Teodora la 2 luni
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui ginye55 Neata fatelor! Inca o noapte fara mari probleme. De dimineata ne-am trezit gangurind, pentru prima data de la operatie. De zambit nu prea zambim.Dar va veni si momentul asta. Inca suntem f speriat, tresarim la cel mai mic zgomot. Mai avem si momente in care plangem in somn, dar trec repede. Oricum, azi s-a vazut primul pas spre mai bine: in primul rand a gangurit si in al doilea rand a stat pt prima oara de la op singur in patut pt 10 min. A inceput sa nu mai planga pt ca mananca cu seringa. S-a invatat si cand simte seringa deschide gurita sa pape. E un ingeras. Sa nu mai spun ca a papat 810 ml ieri!![]() ![]() ![]() Astept sa vad cum decurge ziua de azi.Mav sa-ti traiasca pustiulica! Sa fie sanatos si sa-i aduca lui mami numai bucurii! ![]() Fetelor, ma scuzati pt ca inca nu am timpul necesar sa raspund fiecareia in parte. Un , o si o calda pentru fiecare dintre voi!ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
Ma bucur sa aud ca e bine puiutul. Usor, usor trece peste sperietura, mititelul.

Teodora la 2 luni
malinas spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Neatza! Sa-mi fie rusine cu salteaua mea de cocos, e fapt a lui bebe . Ieri i-am pussalteluta de ingasat in patut sa doarma pe ea si azi arata fatza mai bine, nasul s-a curatat...bine este si meritul tratamentului. Nu-l mai mananca, nu mai este agitat, e iar happy bebicu meu. |
Doamne ajuta!Bine ca ai gasit si inlaturat sursa alergie, acum sigur Raphael o sa se faca bine mult mai repede.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Fetelor cititi cu atentie! Am descoperit ca salteluta de cococos era de vina. |
Ce bine ca ai aflat cauza! Acum ar trebui ca tratamentul sa-si faca efectul si sa nu mai fie probleme.
baietelul cuminte.Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui elilov3 neata fetele am fost ieri la doc cu bb cu problema buricului...cand ne-a vazut 'iar ii curge buricul'..iar d'le doctor...ia despartit cu pensa burikutzul si sa uitat ia gasit un granulom in fundul burikului care evident supura....numai pot de nervi si disperare.....iar a pus nitrat cred ca e a n'spea oara....si in drum spre burik ia cazut nitel nitrat si pe burtika lui bb evident ca la ars si acolo...sa mor de nervi....imi vine sa ii dau una in cap nu alta sa se destepte sa se trezeasca neabi odata ca eu numai pot..sper sa treaca arsura pana la botez si ca sa fie treaba buna pana la capat azi de dimineata am descoperit un dul pe sanul stang sus...care doare ca naiba....l-am masat...tot de ieri mi se trace ca na am intarziat mulsoarea cu o juma de ora..si in timp ce mulgeam sanul drept al stangu imi tragea niste cutite sa ma satur..vad ca la mulsoarea de 9 se mai diminua....eu zic ca pana deseara se duce dar na doare prostia mea ![]() ...deh ce sa fac cand nu am de lucru imi fac...![]() iza mai mama lor de alergii sa mai plece de la voi ca mi se pare exagerate prea stau pe la voi...sanatate puiutului...scoate si paturicile si tot ce e plasticaraie..pupam bb mic ![]() ginye si la voi sa plece mai frate nenorocita aia de raceala....sa vezi ce omor ii dau ![]() ![]() Eliza mamica de inger Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef***************************************************** Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero |
Eu i-as strange de gat pe doctorii astia incompetenti! Mai ales pe cei de copii ca-si dau cu presupusul mai rau ca noi, nestiutori in ale medicinii.
Teodora la 2 luni

.....cand a papat, a tras un kk mare de-a umplut pampersul si a adormit la loc
calda pentru fiecare dintre voi!
Eduard Stefan (12.10.2008)
sa mai plece de la voi ca mi se pare exagerate prea stau pe la voi...sanatate puiutului...scoate si paturicile si tot ce e plasticaraie..pupam bb mic