Cozonacei de noiembrie_decembrie2008(17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ihotu72 spune:

Fetelor vreau si eu in videoclipul de pe YouTube,va rog,cui ma adresez?Multumesc.

pozele mele
Nasterea lui Alex
alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Vrabiutza, Laura, Diana, Otilia, Julia: Multumesc de raspunsuri.

Diana, piticul a luat 730g in prima luna si ieri am fost din nou la cantarit si a luat 290g in 12 zile, adica 24g/zi. Nu e f. mult, dar e in limite, zic asistentele (cica sa fie intre 20-30 g/zi). Ele zic sa nu-mi fac probleme ca ia in greutate si face caca si pipi bine, dar pe mine ma supara reactia lui. E clar ca ii e foame seara (dupa-masa suge cam la o ora, uneori si la 30 de min., iar seara pe la 8-9 nu prea mai ramane mare lucru in tzitzi). Oricat l-as tine la san, vad ca productia nu se regleaza. Si e asa o diferenta intre cum papa dimineata (cand e sanul plin si se satura dintr-un san) si cum papa seara, tot agitat si nervos ca nu iese lapte....

Vrabiutza: Beau si ceaiuri (de fenicul, ca numai din asta am gasit), iau si pastile din plante, am folosit si pompa vreo 10 zile....seara tot n-am lapte.

Andy, mami de Andrei

Eu zic sa-i dai copilului un biberon de formula seara sa stai si tu linistita si copilul sa poata adormi satul. Am ajuns la concluzia Alrei, trebuie si confort psihic pt mama iar alaptat exclusiv batut in cuie in conditiile in care simti ca nu e lapte suficient, nu face bine la nimeni. Pupici si nu-ti mai face mustrari de constiinta. Eu chiar am sa dau si la alt copil si evit pompa si alte cele ca sa nu maresc si mai tare productia (nici ceaiuri nu beau, apa asa si asa) dar daca pateam ca tine, bagam lapte praf fara sa-mi fac probleme. Au crescut ei copii pe vremea bunicamii cu lapte de vaca cu orez fiert, acum laptele praf imita destul de bine laptele de mama asa ca...

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Vrabiutza, Laura, Diana, Otilia, Julia: Multumesc de raspunsuri.

Diana, piticul a luat 730g in prima luna si ieri am fost din nou la cantarit si a luat 290g in 12 zile, adica 24g/zi. Nu e f. mult, dar e in limite, zic asistentele (cica sa fie intre 20-30 g/zi). Ele zic sa nu-mi fac probleme ca ia in greutate si face caca si pipi bine, dar pe mine ma supara reactia lui. E clar ca ii e foame seara (dupa-masa suge cam la o ora, uneori si la 30 de min., iar seara pe la 8-9 nu prea mai ramane mare lucru in tzitzi). Oricat l-as tine la san, vad ca productia nu se regleaza. Si e asa o diferenta intre cum papa dimineata (cand e sanul plin si se satura dintr-un san) si cum papa seara, tot agitat si nervos ca nu iese lapte....

Vrabiutza: Beau si ceaiuri (de fenicul, ca numai din asta am gasit), iau si pastile din plante, am folosit si pompa vreo 10 zile....seara tot n-am lapte.

Andy, mami de Andrei

Eu zic sa-i dai copilului un biberon de formula seara sa stai si tu linistita si copilul sa poata adormi satul. Am ajuns la concluzia Alrei, trebuie si confort psihic pt mama iar alaptat exclusiv batut in cuie in conditiile in care simti ca nu e lapte suficient, nu face bine la nimeni. Pupici si nu-ti mai face mustrari de constiinta. Eu chiar am sa dau si la alt copil si evit pompa si alte cele ca sa nu maresc si mai tare productia (nici ceaiuri nu beau, apa asa si asa) dar daca pateam ca tine, bagam lapte praf fara sa-mi fac probleme. Au crescut ei copii pe vremea bunicamii cu lapte de vaca cu orez fiert, acum laptele praf imita destul de bine laptele de mama asa ca...

Pozele mele

Mirunica

mie nu imi e foarte clar unde sta adevarul. eu admit ca sunt comoda si cedez nervos daca stau seara numai cu ea la san si nu reusesc sa o adorm pana la 2 cum pateam la inceput. si imi si protejez sfarcurile caci mi se strica repede daca o pun des.
acuma sunt si convinsa ca unele femei au mai mult lapte altele mai putin. la laura am avut mult mai putin, insa ginecoloaga zice ca a fost si din cauza nasterii devreme si a faptului ca primele 10 zile nu am pus-o pe ea la san ci am stimulat cu pompa si nu e acelasi lucru.
ce imi e clar e ca daca o pun mai rar la san stagneaza sau scade productia. de aia ziua si la 2 ore o pun daca cere insa seara am nevoie de un interval sa se mai umple sanii caci nu imi adoarme din biberon ci numai din san!

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

babyzapi daca salteaua e de vina imi pare bine ca mi-am amintit de povestea cu alergenii. amor de mi vida face un misto crunt de mine ca am citit multa documentatie despre saltele cand cu laura si m-am cacait o gramada pana sa cumpar. odata chiar cumparasem una si am dus-o inapoi ca mi s-a parut ca am dat prea putin pe ea

editez: sa ne mai dai si linkuri cu el cand s-o face bine ca numa cu bubite ni-l arati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
am fost ieri la doc cu bb cu problema buricului...cand ne-a vazut 'iar ii curge buricul'..iar d'le doctor...ia despartit cu pensa burikutzul si sa uitat ia gasit un granulom in fundul burikului care evident supura....numai pot de nervi si disperare.....iar a pus nitrat cred ca e a n'spea oara....si in drum spre burik ia cazut nitel nitrat si pe burtika lui bb evident ca la ars si acolo...sa mor de nervi....imi vine sa ii dau una in cap nu alta sa se destepte sa se trezeasca neabi odata ca eu numai pot..sper sa treaca arsura pana la botez
si ca sa fie treaba buna pana la capat azi de dimineata am descoperit un dul pe sanul stang sus...care doare ca naiba....l-am masat...tot de ieri mi se trace ca na am intarziat mulsoarea cu o juma de ora..si in timp ce mulgeam sanul drept al stangu imi tragea niste cutite sa ma satur..vad ca la mulsoarea de 9 se mai diminua....eu zic ca pana deseara se duce dar na doare prostia mea ...deh ce sa fac cand nu am de lucru imi fac...
iza mai mama lor de alergii sa mai plece de la voi ca mi se pare exagerate prea stau pe la voi...sanatate puiutului...scoate si paturicile si tot ce e plasticaraie..pupam bb mic
ginye si la voi sa plece mai frate nenorocita aia de raceala....sa vezi ce omor ii dau

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Ginye ma bucur ca operatia a decurs bine pt Stefanut. Cred ca zilele astea sunt grele pt voi dar dupa aceea totul va fi ca un vis urat. Pupici multi

LMA puiutilor care astazi implinesc luna (1,2,3). Sa fiti sanatosi cozonaceilor!!

Isa esti o mamica tare optimista, ma bucur ca nu te lasi asa usor infranta. Sper din tot sufletul sa fie salteaua de vina si asa sa terminati cu bubitele.

Sebi de Mav! Uau!! 5 ani! E baiat mare!

Multumesc foarte mult pt sfaturile legate de iritatia la fundulet, le-am notat pe toate si deja aplic din ele, ami ales baia de aer si sters la fundulet cu scutec de bumbac, am scos servetelele. Miruna nu face kk decat la 2 zile, nu e de la asta, cred ca nu ramane decat pipi de vina. Dau si cu crema cu oxid de zinc. Deocamdata nu au aparut alte iritatii iar ce are deja stagneaza, parca un pic mai estompat. Vom vedea.
Va pup, ma cheama Miruna

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

mamiseli am uitat sa iti zic - cand laura a avut 9 luni a facut o diaree fff urata si de atunci are prb cu funduletul. atunci avea bube cu sange si nu mai scapam de ele cu nici o crema sau solutie. am scapat facandu-i baie rapida la fundulet, in galeata, dupa fiecare scutec schimbat si apoi cu eozina + daktozin. multa munca insa a fost singura solutie. si parca puneam niste bicarbonat in apa cu care o spalam, nu mai sunt sigura.

Mergi la inceput

Olivia nu cred ca am terminat puseul de 3 luni dar s-a schimbat putin programul. Acum e la faza de somn toata ziua, mancat la 2 ore pana la 8 seara. De la 8 pana la 12 mancat din ora in ora, pot sa o iau drept ceasa asa de fixa e. Dupa 12 dormim pana la 5-5.30 cand mai papam putin. La 7 mancare, la 9 mancare si treaza de-a binelea, nu se lasa pana nu deschid si eu ochii sa o bag in seama. Chiuie, tipa, da cu manutele in mine. Cum me trezesc, trage un zambet pana la urechi si continua cu studiatul manutelor. Eu devin cantitate neglijabila pana se face iar ora de masa.
PS ma cam dor tzitzi de atata supt iar dimineata pot sa dau cuiva in cap cu ele de beton ce sunt. M-am saturat sa ma scol la 3 dimineata sa mulg cate un pic sa eliberez sanul

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ihotu72

Fetelor vreau si eu in videoclipul de pe YouTube,va rog,cui ma adresez?Multumesc.

GEANINA,mami de ALEX 5.11.2008 si ANCA 20.12.1998
pozele mele
Nasterea lui Alex
alte poze

Trimite o poza cu tine graviduta si alta cu bebe pe mailul mamicidenoiembrie@yahoo.com iar steliana poate mai reuseste sa isi faca putin timp sa actualizeze montajul. Pupici
PS sa pui si numele de forum la tine si numele lui bebe

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Alra referitor la alaptat, nici eu nu stiu unde e adevarul. Important e ca in momentul in care ai luat o hotarare sa mergi numai natural sau mixt sau numai lapte praf, sa nu regreti, sa fii impacata cu tine ca asta e, mergem mai departe. (Vorbesc in general, nu ma refer la tine exclusiv).

Pt iritatii, am gasit si eu ceva cu bicarbonat amestecat cu ceai de musetel. Sau am mai gasit cu infuzie de tarate spalat la fiecare schimbat de scutec. la mine iese din discutie spalatul la chiuveta din 2 motive: unul ca nu pot sa o duc in brate pana la baie si nici sa o sustin in timp de o spal(am nevoie de inca o persoana pt asta, sunt singura acasa) si 2: are cizme de gips, s-ar uda la spalat. Asa ca merg pe sters cu scutec de bumbac cu ceva cald, vad eu, ceai, infuzie, apa. Si mai incerc si crema de oxid de zinc si azi. Daca nu vad imbunatatire, trec la altceva.

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput